Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najgrše pri ljud h je podbradek

Najgrše pri ljud h je podbradek

Nič ne pogrsa tako kot podbradek , obraz skazi, zabriše linije, prav grdo je ko imajo ljudje izrazit podbradek.

Ne se bat, tudi tebi bo zrastel🥴🧐😇

Človeška zloba je najhujša.

Odgovor na objavo uporabnika
👹, 01.04.2025 ob 18:08

Človeška zloba je najhujša.

hotla to napisat. Ni gršega in ja se vidi tudi če je telesni/obrazni tonus bp.

Maš srečo, da smo večinoma  oblečeni.

ne samo grdo, tudi najhuje je, če moraš za vsako pizdarijo v trgovini prosit koga ki je velik. Dobesedno manjvreden se počutiš. Jaz se počutim takšna.

Kakšen podbradek neki.

lloyd, 01.04.2025 ob 18:37

Maš srečo, da smo večinoma  oblečeni.

👍 se pa človek vsega hudega navadi 😉

Podbradek, viseča koža na nadlahti, celulit, viseči deli, ki so nekoč bili štrline… vse gre skozi, samo skvarjen karakter, zlobne misli in površinski ljudje blazno težko.

Najbolj žalostno je, ko sebe nimajo radi.

Vem da me boste skalpirali, ampak je res. Jaz sem ga  imela, sicer majhnega, na zacetku in je res to  tako grdo, neestetsko, ne pomaga nič, ne zakriješ ga, postara za 20 let. Nato sem začela vaditi prav vaje za podbradek, shujšala sem in je izginil. Čist drug bolj svež obraz je, zgledam dosti mlajša, ljudje ki me dlje časa niso videli, me sprašujejo, če sem šla na operacijo, da zgledam mlajša, da imam drug obraz. Saj vem da se bo po meni usulo, pa naj se, dajte si duška.

Anonimna275, 01.04.2025 ob 19:01

Vem da me boste skalpirali, ampak je res. Jaz sem ga  imela, sicer majhnega, na zacetku in je res to  tako grdo, neestetsko, ne pomaga nič, ne zakriješ ga, postara za 20 let. Nato sem začela vaditi prav vaje za podbradek, shujšala sem in je izginil. Čist drug bolj svež obraz je, zgledam dosti mlajša, ljudje ki me dlje časa niso videli, me sprašujejo, če sem šla na operacijo, da zgledam mlajša, da imam drug obraz. Saj vem da se bo po meni usulo, pa naj se, dajte si duška.

katere so te vaje?

https://galleryofcosmeticsurgery.com/gallery-category/dr-sadati/face/chin-augmentation/

Pri 55 sem shujšala 28 kg. Podbradku se ne morem izogniti. Res ni estetski a vseeno bolje, da ga imam kot bi imela spet 28 kg več.

Anonimno145

ajbolj pogrša  žensko feminizem  in levičarstvo, potem debela rit, poveše joške, špeh in grdi zobi.  tisti tvoj podbradek, k iga iamte ciprese in bajse se tolko ne vidi ko fafate.  tak da mi je fseeno.

Saj vem da sem smešna, ampak meni je podbradek všeč.  Imajo ga večinoma zadovoljni ljudje.

Od malega mi je všeč.

Tudi meni so se ljudje s podbradkom zdeli dobrodušni in topli. Sama, sem mislila, da ga nikoli ne bom imela. Nisem debela, nikoli nisem hujšala, kar zdravo jem, tudi prehranske dodatke, zmerno se gibam, malo izvajam obrazno jogo. Pa se je pri 65. kar naenkrat pojavil, enako povešena koža na obrazu.

Ja saj to je ta subjektivna precepcija. Verjetno nas spominjajo na božička, prijazno okroglolično babico in se koga. Delujejo izpopolnjeni.

Glej, 01.04.2025 ob 19:03

katere so te vaje?

Jaz sem delala te vaje

https://vemkajjem.si/?opt=1&id=6913

nikogar več ne bo, 01.04.2025 ob 19:42

Saj vem da sem smešna, ampak meni je podbradek všeč.  Imajo ga večinoma zadovoljni ljudje.

Od malega mi je všeč.

To je pa tudi ena stigma. Zadovoljni ljudje imajo podbradek, nezadovoljni ga nimajo, hm

Anonimno145, 01.04.2025 ob 17:44

Nič ne pogrsa tako kot podbradek , obraz skazi, zabriše linije, prav grdo je ko imajo ljudje izrazit podbradek.

najhuje je psihopat..morilec….!??!

Najgrše pri ljudeh je umazana duša.

New Report

Close