Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najhujši del dolgega zakona

Najhujši del dolgega zakona

Npr. Žena ima 40 let, postrigla se je na kratko moško frizuro, zanemarja se, ti pa moraš biti poročen z njo, ker je 20 let nazaj dobro izgledala, obenem pa je na voljo okrog polno mladih muck, študentk, ki zgledajo 100x boljše.

Včasih gledam te pare, poročeni že 10+ let, žena že res ubogega izgleda in se vprašam ti ej dec, sej si še mlad, zakaj vztrajaš s tako. Pri 40ih mende lahk dec dobi še kako solidno, ni treba da se sprijazniš s to postarano babo k so ji najboljši dnevi že šteti.

Zanc bil na pijaci z enim. Mal cez 50 je star, mel ženo zraven. Jo gledam in si mislim v glavi..pisda stari, svaka ti čast če ti je se zmer vsec. Upam da nisi z njo sam zto ker si se tok let nazaj porocil.

Samo 1x se živi in sprašujem se zakaj bi mogel dec ostat z isto žensko cel življenje, glede na to da je vedno izbira mlajših.

Jaz da sem star 40, pa da mi ženska ze pr teh letih zgleda stara ali na kratko postrižena k dedec, ma jaz pobegnem, poroka gor al dol. Da me ena baba pr 40ih uklene da bom še nadaljnih 40 let gledu njen star ksiht.

Uglavnm ženske, če mate dedca… ne se zapustit in ne si strižt las na kratko k dedec ker to je ogabno za žensko. Moškemu čim dlje časa pričarajte lep dan z lepim videzem.

Odgovor na objavo uporabnika
Danilo Tuerek, 05.05.2025 ob 00:36

Npr. Žena ima 40 let, postrigla se je na kratko moško frizuro, zanemarja se, ti pa moraš biti poročen z njo, ker je 20 let nazaj dobro izgledala, obenem pa je na voljo okrog polno mladih muck, študentk, ki zgledajo 100x boljše.

Včasih gledam te pare, poročeni že 10+ let, žena že res ubogega izgleda in se vprašam ti ej dec, sej si še mlad, zakaj vztrajaš s tako. Pri 40ih mende lahk dec dobi še kako solidno, ni treba da se sprijazniš s to postarano babo k so ji najboljši dnevi že šteti.

Zanc bil na pijaci z enim. Mal cez 50 je star, mel ženo zraven. Jo gledam in si mislim v glavi..pisda stari, svaka ti čast če ti je se zmer vsec. Upam da nisi z njo sam zto ker si se tok let nazaj porocil.

Samo 1x se živi in sprašujem se zakaj bi mogel dec ostat z isto žensko cel življenje, glede na to da je vedno izbira mlajših.

Jaz da sem star 40, pa da mi ženska ze pr teh letih zgleda stara ali na kratko postrižena k dedec, ma jaz pobegnem, poroka gor al dol. Da me ena baba pr 40ih uklene da bom še nadaljnih 40 let gledu njen star ksiht.

Uglavnm ženske, če mate dedca… ne se zapustit in ne si strižt las na kratko k dedec ker to je ogabno za žensko. Moškemu čim dlje časa pričarajte lep dan z lepim videzem.

Nikoli se nisem zapustila in nikoli se ne bom. Ne zaradi moža, zaradi sebe in drugih moških,ki so vrdedni greha. Mož ni edini, briga me, saj ne ve.

Res je, da nekatere ženske sčasoma postanejo zapuščene in sitne. Ampak te tudi prej verjetno niso bile neki sončki. So pa dobro izgledale. In moški so padli na to. In zdaj je pač to kazen, ker so iskali samo zunanjo lepoto. Ampak ti večni iskalci lepote postanejo na starost ogabni predatorji, ki tiščijo za mladimi. In ponoven krog: česa kvalitetnega tako zagotovo ne morejo ujeti. In se ponovi krog sitnobe in notranje nelepote. Če hočeš lepo karizmatično ženo, moraš biti tudi ti tak – partnerja sta pač odsev drug drugega – v dobrem in slabem 😉 

Kaj nej potem jaz naredim. Jaz 55, mož 49. Pred nekaj leti se mi je začela delat pleša, moj bog kako je postal grd. Pa ni za gledat, kaj šele za posexat

Jaz pa z dolgimi lasmi, urejena, on pa tak balin kugla. Samo še trebuh manjka, pa se lahko samo še jokam poleg njega.

….. videz ni vse …. raje umrem kot da ga pustim zaradi pleše 😁

Zelo velik se sprašuješ, lohk bi bil mal bolj brihten😀

Spakiraj in pejt. Nihce te ne bo pogresal. Ti bos drugim govoril kaksno frizuro naj imajo. Kdo pa si? Nihce. Cao

Daleč od srca, 05.05.2025 ob 00:44

Nikoli se nisem zapustila in nikoli se ne bom. Ne zaradi moža, zaradi sebe in drugih moških,ki so vrdedni greha. Mož ni edini, briga me, saj ne ve.

Tudi jaz tako.

Doma je vse ok, denar, mir, razumevanje, vse imam, samo fuka je premalo.

Zakaj si ga nebi privoščila, če se možu več ne vstane brez double ?

Zunaj pa toliko žejnih dečkov?

..hja…lajf je dolg, in spreminjamo se vsi. predvsem je treab ločiti osebnost od videza. namreč, pričakovati, da bomo ves lajf fizično povsem isti, je praktično nemogoče.

če se telesno partner povsem spremeni zaradi bolezni, tehtnih razlogov je eno – če se pa značajsko, in zato postane pasiven, kar je čisto nasprotje človeku, ki je bil – potem je pa (lahko) štala. zanimanja, ki jih j ečlovek gojil poprej, zamnjajo povsem druga – res je, to ni več isti clovek – značajsko. in to bi bil preeecej velik problem v skupni zvezi. veliko večji kot telesni videz.

p.s.: iskreno, meni po večini ženske s kratkimi lasmi ne zgledajo, priznam, redkokatera da ji tak videz paše.

Danilo Tuerek

optimist!!   hahha ti resno misliš, da bo tipična ugabna iz incesta nastala umsrka revica slovnka, kratke noge debela rit, družboslovna fakulteta, navajena jokat in bit žrtev, konstana žrtev moških, skrajna feminsitika, ti res misliš, da bo kaj naredila za oškega?  hahahaha takele svija lena? nespsobna? ki ji nikoli niso bile pokazane meje? ne v šoli ne nikjer? resno ti to?  z slovenko sploh stran. sploh ni kaj mislit o slovenki.  slovenka je največji drek od ženske. slovenke so umske bolnice, kot njihove pretepene, sperjebane, posiljene zlorabljene oprane lene mamice.  30 je za žensk ostaro ne 40.  40 je skori babica če je normalno fse. pri nas pa so slovenke pri 40 komi iz pubertete prilezle. ona je komi diplomirala. pa je ze 45 stara. pa še kr misl ida je 25 da ima fse odprto. doma pa beli kužek in mamical očenka naprej pere v feminizem. ker ve da bo sama če si najde moža mala. ker bo pol mamica sama. ahahaha  slovenka je sploh toxizem od leve prasice.

Drži in to samo zato, ker v eno nabijate kako moramo živet v zakonih 30 let.

Ko otroci nas več ne rabijo je zadnji termin, da se ločiš, vse ostalo je cimerstvo, se prenašata pa spet ne.

Životarjenje, pa nimava si kaj povedat kar že nebi vedela, umiranje na obroke. Zato je bolje biti sam.

In nehajte z bulsitanjem, da moraš imet otroke, da bodo skrbeli zate…japajade.

Večina moških pri 40, 50tih nima denarja za mlado. Se za staro ga komaj premore. Eno je fantazija,  drugo realnost.

Le kaj bi ženska še počela z moškim pri 50?

Postaja plešast, impotenten, izgubil je že kak zob, trebušček je že pivski trebuh … le kaj naj še počne z njim?

Normalni ljudje pač cenimo še vse kaj drugega kot pa samo videz!

mislim,da ni tok pomemben fizični izgled…najbolj pomembno je zdravje ,tako fizično kot duhovno…ko pride ena kronična bolezen se ti čisto spremeni življenje in potem je pa težko..en bi to,drugi bi to in ni več tako fajn in je potrebno veliko prilagajanja lp

Ti avtor si še zelen dečko , verjetno samski, kj ni še nikoli imel punce,  ki ni še nič probal v življenju, ki  nima pojma zakaj se gre v partnerski vezi. Oglasi se čez 20 – 30 let z dolgim partnerskim stažom, pa pol povej!!!

A so moški kaj dosti boljši glede izgleda?! Daj no, saj ženske nismo slepe. Sicer pa ti povem, da večina ljudi gleda dlje od videza človeka. Takšni kot ti, ste zelo plitki, primitivni ljudje.

najhujši del zakona je, ko morajo ostarele ženske skrbeti za svoje še bolj ostarele in omagane moške, jim menjavati plenice, jih futrat po žlički in komandirat kot majhne otroke. Ko pa končno škripnejo, so pa povsem izžete in osamele in po hitrem postopku pristanejo v dso.

Dolgi lasje kratka pamet. Saj to takim kot je avtor edino ustreza. Pa tudi njim nekaj takega kot je avtor ustreza, takimle dolgolaskam  brez mozga. Svoje k svojim.

Ti se ne staraš? Boš vedno 22? Ti povem katere ženske se zapustijo? Tiste, ki so v zvezah z napačnimi moškimi. Ene so z njimi samo zaradi neke koristi, ponavadi finančne. Druge pa so site stalnega prigovarjanja kaj vse je treba narediti, nesposobni moški nič ne naredijo in na koncu so ženske za vse same. Žena ni vaša mama! In tudi vaša mama ni vaš suženj!

Zapustijo se pa zato, da se decu zagravža sekstati z njimi in imajo mir pred njim! Ker so utrujene ker so za vse same.

Če se je tvoja ženska zapustila si kriv edino ti sam, ker nisi moški ki bi moral biti!

A ti si drugače ful hud z dobro postavo, six pekom na trebuhu,dobro službo in vsaj stanovanjem,če že  hišo ne.Glede  na to,da si tako kritičen, moraš biti tak al pa se zabrskej,ker te nobena tud povohala nebi jaz tud kolesa ne bi nate naslonila.Ponavadi so taki moški nagnusni,vampasti in smrdljivi.Tako da se najprej  pred ogledalo postavi potem pa premisli kako naprej.

Jaz tudi moji povem, ko bo stara 60, jo bom zmenjal za 2 po 30.

Nisem še videla, da bi ženska ful dobro izgledala pri 30-ih ,potem pa se pri 40-50-ih zanemarila. Tista ki je bila možačasta pri 30-ih, je pri 40-ih še hujše za videti. Opažam dostikrat obratno, ženske ki pri 40-ih bolje izgledajo kot pri 30+ih. Začnejo se zelo urejati , otroci so malo večji, imajo malo več časa, dovrsena garderoba. Sošolka je bila vedno bolj bedna za videti v OŠ, pa SŠ, potem pa jo zadnjič vidim, nisem mogla verjeti. Prav vesela sem bila zanjo. Ženska pri 50-ih izgleda čist druga, bolje kot pri 30-ih. Doživela je prevaro moža, ki jo je zelo  prizadela, potem se je pobrala , se začela urejati , madonca, danes je taka mačka. In bivši jo prosi če bi šla nazaj, sedaj pa ona noče.tiste ki se tako zanemarijo, so prvič take, da jim je mar za izgled,  prepričane da so varne ker so poročene, se ne rabijo truditi, lene.

Reva je tako iztrosena, ker je cel cas skrbela zate, te pedenala in je zato pozabila nase. Ker si ji izcrpal zivljenjsko energijo in jo izkoristil koliko se je dalo. Zato tako izgleda. Ko ze mislim, da moski ne morete biti vecji poden, se vedno presenetite. Bravo!

Ne glej za mlajšimi. Zanje si stari ata. Ni pa vse v videzu, čeprav se strinjam, da je urejenost nujna stvar.

Se strinjam, ženska uvene, ko nima ljubezni. Ko se zapusti, do te mere, kot omenjaš je res bolje, da moški najde mlajšo.

Veliko teh nato ponovno zacveti, le ob pravem moškem rabi bit.

Anonimno 5092, 05.05.2025 ob 12:33

Jaz tudi moji povem, ko bo stara 60, jo bom zmenjal za 2 po 30.

pa se prebudiš

New Report

Close