Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Najina poroka

Najina poroka

Midva sva tudi v mrzličnih pripravah za letošnji avgust. Niti misliti ne moreš koliko stvari te čaka predem začneš resno delati na tem. Ampak je lepo 🙂

No, naj se tudi midva malce pohvaliva, da sva vse potrebno že 4 mesece prej uredila.
Tudi midva sva bila navdušena nad cvetličarno Erija, ki jo omenja princ&pepelka.
Odšla sva na posvet in morava priznati, da so res profesionalni.
Kar bova imela skupnega sta tudi duo Limit, ki sva ju šla poslušat, da se prepričava na lastna ušesa. To je to, kar sva si želela.
Še enkrat hvala za nasvete princ&pepelka, veliko dela je bilo olajšanega 😉

Pozna kdo kakšno gostilno za 200 ljudi + plesišče za vsaj 50 parov???

To bo pa najbrž kar velik podvig za vas. Tako gostilno je že res težko najti. Mogoče pri Jezeršku poskušaj.

Odločila sva se za šotor na Ranč burgerju.

Hmm…glede šotora imam pa velike pomisleke :/

Makadamija, zakaj pa?

Ne zdi se mi svečan ambient.

Jaz sem bila že 2x na poroki pod šotorom in bilo je super. Enkrat na Venišah Ranč Burger, enkrat v lipici na primorskem. ‘Itak je ta dan vse v belem in potem še bel šotor se resnično vse sklada skupaj.

Kaj v Lipici so tudi poroke?

Ja leta 2013.

Jaz sem bila v Lipici na poroki ampak v hotelu. Bilo je super, tudi hrana v redu, so pa baje kar malo zasoljene cene menijev.

Najprej naj se vama princ&pepelka lepo zahvalim za lepo napisane vajine izkušnje. Tudi midva sva kar nekaj istih stvari izbrala kot vidva. Isto cvetličarno, isto gostilno in isto glasbo.
Morava priznat, da sta nama res s tem zelo pomagala, saj smo se resnično imeli čudovito. Cvetličarna je TOP izbira – navdušena nad kreacijami. Gostilna, Pustov mlin – nimam besed, super postrežba, enkraten objekt in predvsem ugodna izbira. Glasbenika duo Limit, pa sta nam pričarala nepozabno zabavo, ki jo bomo pomnili za vedno.
Še enkrat hvala vama in čimveč takih, da s svojimi izkušnjami pomagajo tudi drugim.

Koliko ste pa kaj zapravili za poroko?

Računava da najina bo nekje med 6.000 in 7.000€

To je težko posplošit, ker so želje in nameni različni. Poroka je lahko od 100€ pa vse do 30.000€.

Midva sva za poroko porabila 8000€, ampak morva priznat, da sva veliko nadoknadila z darili 🙂

Naju pa zanima ali ima še kdo sveže izkušnje z duom Limit?

Mijauuuu

Midva sva imela na poroki duo Limit in res sta nam pričarala nepozaben večer, seveda skupaj z gostinci in vrhunsko kulinariko.
Fanta iz dua sta zelo prilagodljiva, fleksibilna in predvsem vesta kako se stvarem streže. Jaz sem prepričana, da sta najboljša za ta denar.
Srečno vsem, ki ste še v načrtovanju.

Legendarno. Hvala ti za to izčrpno poročilo. Še več tega potrebujemo tisti, ki še načrtujemo.

Koliko prej pa ju je treba rezervirat? Ste zgodaj začele z načrtovanji in rezervacijami?

Zanimivo, koliko časa vnaprej folk načrtuje poroko =)
https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/poroka/nacrtovanje-poroke-koliko-casa-vnaprej-planiranje-poroke/

To je normalno, če želiš dobiti kvalitetne stvari še proste.

Midva imava tudi rezerviran duo Limit. Sva se dobila z njima na sestanku in kot kaže imata vse v mezincu. Ne dvomiva, da bo vse tipi topi.

Lahko kdo pove, če so vam rože na avtomobilu delale kakšne težave med vožnjo? Nekateri pravijo, da začnejo odpadat in letet ven iz šopka. Je to res? Kakšne so izkušnje?

New Report

Close