Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najina spolnost…

najina spolnost…

_oliva_ in kaj nas zanima tvojo spolno življenje?

To reši z svojim partnerjem. Nismo mi krivi, če bi rada samo seks in seks.

Ti bi rada novi penis in to napiši. Kaj pripomočki ,ti ne pomagajo, ali kaj?

Pa v poznih 30 si in svojemu moškemu praviš fant?

Pri 30 tvoj moški ni več fant, ampak partner.

Pišeš kot ,da imaš 18 ,ne pa ,da si v poznih 30.

Uporabi svoje prste ,pa kupi si  pripomočke in uživajta.

Meni se zdi, da samo iščeš tu izgovore, da bi svojega pustila in se nasedla  na novega penisa.

Ženska ima vse ,njen je po opisu v redu moški, ampak ona bi samo seks in seks.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno180, 08.07.2022 ob 12:24

brez duše, 08.07.2022 ob 11:40

Anonimno321, 06.07.2022 ob 18:08

brez duše, 05.07.2022 ob 09:21

Zelo živiš v glavi, ful enega opisovanja, cel kup besed, ljubiš pa tega človeka ne. Ja, ga imaš rada, ker ti nekaj nudi in ker je ‘krasen človek’, se pravi ugoden partner zate, ni pa to ljubezen. Zato to nadomeščaš ne s seksom ampak s celo goro besedovanja. Cel traktat okoli enega penisa. Jasno je, da te ta človek ne zadovoljuje – pa ne spolno, ampak čustveno.

To je pač tako, ko so ljudje skupaj zaradi ugodnosti pa iz racionalnih vzgibov, ker je nekdo fajn in primeren, duša pa ob tem ne diha. in ne, ne gre za seks, ne gre za penis, ne gre za penetracijo in ves ta balast, ampak preprosto za to, da tega človeka v globini ne čutiš -pa ne telesno, ampak v srcu in duši. Takšnih je itak večina odnosov. se imajo ‘ful radi’, ja. Ljubijo pa se ne. Ljubezen je pač izjemno redka stvar, človek mora za njo res dozoret, ne pa da se ubada s centimetri tiča. Ampak večina se pač ustavi pri centimetrih, ker je njihov domet pač do tja pa do ugodnega življenja s ‘krasnim tipom’, ki pa se ni zares usedel v srce.

Morda da drži, morda ne, ne moremo kar sklepati iz enega opisa, kdo in kakšna oseba je, in koliko prave ljubezni je med njima. Lahko je soditi drugemu…

Jaz jo doživljamo drugače. Je razumska, ampak nikakor ne čutim, da je ta veza ne bi drugače izpolnjevala – zato ima tudi problem, ker se seksualno pač “zatika”. Iz opisa veje ljubezen in mislim, da če ji ne bi bilo toliko mar, bi vezo že prekinila. Jaz čutim to njeno težo in bolečino, predvsem pa nemoč.

Avtorica, srečno!

v redu, avtorica, si sebi dala potrditev, saj je kul:) kaj misliš, da ni transparentno, da si to ti? Se ne da tega nebuloznega stila skrit. Kot rečeno, preveč si neotipljiva, v oblakih, mentalna in predvsem si ti nepovezana s partnerjem. zato ga pa ne čutiš, ne čustveno ne telesno. Svetujem ti več konkretnosti in otipljivosti v življenju, manj razpravljanja, več neposrednosti, boš se tudi s partnerjem lažje povezala in ti bo njegov penis minorna stvar.

Eni pa res mislite, da je penis minorna stvar, pa kako zelo zgrešeno razmišljanje! Nezadovoljujoča spolnost je zelo pogosto vir stalnega nezadovoljstva, ki se začne kazati na drugih področjih. Avtorica se očitno tega zaveda in to se ji dogaja. Dala sem skozi eno tako vezo. Trajala več let in vem, kaj govorim. Spolnost JE pomembna in kdor trdi nasprotno, je v veliki zmoti ali pa se zadovolji z ne tako zadovoljujočim odnosom. Vsak se odloči zase.

Avtorica se je umaknila in ne zamerim ji, ker eni komentarji so resnično žaljivi.

Moja izkušnja je, da sem vezo prekinila. Pač ni šlo drugače, prčkala sva se na koncu že zaradi malenkosti. Pa vedela sva, da to ni vzrok težav. Mogoče samo nisva znala drugače takrat. Mogoče bi zdaj znala. Kdo ve. Je, kar je.

Srečno avtorici!

Kaj  hotela si biti obdelana na 1000 načinov, pa tvoj je že bil utrujeni in si začela iskati prepire, da bi ga pustila??

Pač ti si si kot avtorka zaželela novega tiča in ne olepšuj zadevo.

Rada imaš, da te jahajo in ne delati se fino. Hočeš biti napolnjena kot filana paprika.

Avtorka je hotela samo povedati s to temo, da bi rada novega partnerja imela, ker je divja v postelji in potrebuje obdelavo 24 na dan.

Njen jo v tem primeru ne zadovoljuje dovolj, sedaj pa išče novo salamo.

Tukaj pa išče samo potrditev, da bi svojega sedanjega pustila in se pač dela pridno žensko, ki neskončno ljubi svojega ,ampak ob prvem njegovem hujšem prdecu , hoče poleteti takoj čez okno , drugemu v naročje, v upanju, da bo jo zadovoljil med nogami.

avtorka in to, 08.07.2022 ob 13:10

Avtorka je hotela samo povedati s to temo, da bi rada novega partnerja imela, ker je divja v postelji in potrebuje obdelavo 24 na dan.

Njen jo v tem primeru ne zadovoljuje dovolj, sedaj pa išče novo salamo.

Tukaj pa išče samo potrditev, da bi svojega sedanjega pustila in se pač dela pridno žensko, ki neskončno ljubi svojega ,ampak ob prvem njegovem hujšem prdecu , hoče poleteti takoj čez okno , drugemu v naročje, v upanju, da bo jo zadovoljil med nogami.

Ti imaš majhnega, a ne? 😄

Izjava dneva, 08.07.2022 ob 13:12

Ti imaš majhnega, a ne? 😄

Nimam luleka,ker sem ženska.

Sla bo stran.

Spoznalanovega se 10 let jahala in dozivljala orgazme.a sam to bo imela z njim skupnega.

Drugace sam kreg v bajti.

Pri 50 se bo zamisla in si rekla,ce bi lahko bi prevrtela cas nazaj in ne pustila fanta.

ufaaa, hvala vsem za odziv. tega resnično nisem pričakovala, prav ganjena sem od števila odzivov. 🙂 hvala tudi tistim, ki hitro sodijo, so blazno pametni, vedo za moja čutenja do tega človeka bolj kot jaz sama in se jim zdi, da se skrivam za ostalimi nicki. 😉 anyway, hvala vam! vsa mnenja vzamem v obzir, vsako je šlo v proces, čeprav se pri nekaterih nisem več kot le nasmehnila.

srečno monovci in monovke. bottom line – super ste. 🙂

Problem je ravno v tem, da si imela širok asortiman falusov.

grand, 08.07.2022 ob 21:01

Problem je ravno v tem, da si imela širok asortiman falusov.

moj asortiman je za moja pozna 30-ta pravzaprav zelo skromen (spolno sem bila aktivna s 3 moškimi v svojem življenju, trenutni je moj no.4), široki falusi pa so res bili prisotni. :)) ampak hvala za humornost – najprej sem se takih komentarjev bala, zdaj pa me celo zabavajo.. 🙂 le da se mi na dolgi rok res ne ljubi v dialog s tako primitivnostjo.

_oliva_, 08.07.2022 ob 21:12

moj asortiman je za moja pozna 30-ta pravzaprav zelo skromen (spolno sem bila aktivna s 3 moškimi v svojem življenju, trenutni je moj no.4), široki falusi pa so res bili prisotni. :)) ampak hvala za humornost – najprej sem se takih komentarjev bala, zdaj pa me celo zabavajo.. 🙂 le da se mi na dolgi rok res ne ljubi v dialog s tako primitivnostjo.

Ja lahko ti tako tolažiš samo sebe, ampak tako je, boljše si niti ne zaslužiš. Tudi ta tvoj je vsekakor boranija, zato je s teboj. Kar drugim ni bilo v redu, je njemu v redu, kar so drugi uporabili in zavrgli, je zanj dobro.

Hahah, število, ki ga povedo ženske, je treba vedno pomnožiti s tri.

Ampak res ste nekateri primitivneži po svojih komentarjih, vaš IQ in EQ domet je za zjokat. No, tudi za smejat. :)) Avtorica, keep on going, sej se v pisanju vidi, da si krepko nad to golaznijo od nekaterih podlih komentarjev…

Anonimno1800, 08.07.2022 ob 21:50

Ampak res ste nekateri primitivneži po svojih komentarjih, vaš IQ in EQ domet je za zjokat. No, tudi za smejat. :)) Avtorica, keep on going, sej se v pisanju vidi, da si krepko nad to golaznijo od nekaterih podlih komentarjev…

Heheh, še ena, ki se je našla v zapisih.

še ena166, 08.07.2022 ob 21:52

Heheh, še ena, ki se je našla v zapisih.

Še ena z visoko inteligenco, ki smeti in se pretvarja, da šteka situacijo. :))

Jaz sem pa le eden, sicer z lučkom, kateremu ženske marsikaj zaupajo. Niti najmanj ni vse tako črno belo, kot nekateri vidite. Ampak to je pač vaš domet.

Anonimno1800, 08.07.2022 ob 22:10

Še ena z visoko inteligenco, ki smeti in se pretvarja, da šteka situacijo. :))

Jaz sem pa le eden, sicer z lučkom, kateremu ženske marsikaj zaupajo. Niti najmanj ni vse tako črno belo, kot nekateri vidite. Ampak to je pač vaš domet.

Še eden, ki ima tako, ki so jo drugi uporabili in zavrgli. Konec koncev, kdo si ti, da tukaj sodiš in presojaš kdo je inteligenten in kdo je nad kom. Govoriti drugim, da so golazen, pa pove več o tebi kot o njih.

še ena166, 08.07.2022 ob 22:14

Še eden, ki ima tako, ki so jo drugi uporabili in zavrgli. Konec koncev, kdo si ti, da tukaj sodiš in presojaš kdo je inteligenten in kdo je nad kom. Govoriti drugim, da so golazen, pa pove več o tebi kot o njih.

Draga še ena, preberi svoja sporočila in ti bo morda jasno, da se s takim IQjem človek lahko kosa le tako, da prestopi na tvoj nivo. Nizek pač. Pa kdo si ti, da bi lahko karkoli vedela kaj o mojem življenju in koga imam blizu… A te ni sram svoje mentalitete, sodb in svojega ubogega dometa, da tukaj bruhaš svoje lastne frustracije, ker je v tebi očitno toliko nezadovoljstva s sabo, da se je treba znesti nad drugimi… Auč, boli.

Skratka, ti kar bruhaj, če to bo lažje, evo, nastavljam ti ves prostor pod soncem, da se spucaš, in se hkrati umikam tvoji energiji.

Temu forumu ni več pomoči. :))

Anonimno1800, 08.07.2022 ob 22:25

Draga še ena, preberi svoja sporočila in ti bo morda jasno, da se s takim IQjem človek lahko kosa le tako, da prestopi na tvoj nivo. Nizek pač. Pa kdo si ti, da bi lahko karkoli vedela kaj o mojem življenju in koga imam blizu… A te ni sram svoje mentalitete, sodb in svojega ubogega dometa, da tukaj bruhaš svoje lastne frustracije, ker je v tebi očitno toliko nezadovoljstva s sabo, da se je treba znesti nad drugimi… Auč, boli.

Skratka, ti kar bruhaj, če to bo lažje, evo, nastavljam ti ves prostor pod soncem, da se spucaš, in se hkrati umikam tvoji energiji.

Temu forumu ni več pomoči. :))

Vse tisto kar pripisuješ meni, velja zate, saj je jasno kdo koga označuje in žali. Ampak to samo pomeni, da si oseba, ki je popolnoma duhovno in moralno prazna, tvoja zavest je zelo nizko in takšni ljudje se ne morete pohvaliti z nobenimi človeškimi kvalitetami in vrlinami.

Kaj pa če bi ti še enkrat prebral in razmislil kaj pišeš in za koga to velja?

Nebulozno brezdušna, Ali-ass, ki svojega Davida vzgaja v velikodušnega. :-)))

Nebulozno brezdušna, Ali-ass, ki svojega Davida vzgaja v velikodušnega. :-)))

_oliva_, 04.07.2022 ob 12:10

pozdravljeni

s fantom sva skupaj leto in pol, oba v poznih 30-ih, brez otrok, oba z nekaj preteklimi propadlimi resnimi vezami. je super fant, ljubeč, zvest, odgovoren. ujameva se v vrednotah, v pogledih na življenje, željah za prihodnost. imava se zares rada. edini problem, ki ga čutim pri nama, je spolnost. v preteklosti sem bila seksualno zadovoljena, potešena, zadovoljna. to vem zdaj, ko nisem. mislim, da je spolnost pomemben del partnerskega odnosa in se odraža na mnogih področjih v odnosu – take so moje izkušnje. spolnost oz. njena kvaliteta, ki jo zaznavata in presojata oba, se vedno, hočemo ali nočemo, prezrcali v vezo in njene segmente. mislim, da na to niti nimamo zares zavestnega vpliva in kdor to zanika, je morda v samozanikanju ali zmoti (moje mnenje).
ja, ko vame penetrita, ga ne čutim dovolj. oz. ne tako, da bi mi to povzročilo tisti užitek, naslado. že vrsto let delam keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna, bivši partnerji so vsi govorili, kako dobro stisnem njihov penis, kako “ozka” sem. fantov penis je pač manjši od vseh, ki sem jih bila vajena v preteklosti – gre za čisto anatomsko zadevo, ki nima veze z njegovo osebnostjo ali s tem, koliko se imava rada. spolnost mi je sicer zadovoljiva, pogrešam pa tisto strast, tisti občutek, da mi bolj zadogaja in me bolj “napolni”, ko me odnese od užitka. tega z njim nisem doživela nikoli, v preteklosti pogosto. mislim, da ne živim v pravljici ali kompliciram, ker nimam pametnejšega dela (kot domnevam, da mi boste morebiti očitali).. nočem tudi zvenet, da mi je seks najbolj pomembna stvar v vezi, ker mi ni. ampak sprašujem pa se, koliko razpok lahko pride ravno zaradi tega, ker se po spolnosti en del mene počuti neizpolnjeno, nepotešeno, ne zares zadovoljeno. ne gre za doseganja orgazma, s tem nimam težav, ampak so manj intenzivni; penetracija je, ampak mi sama po sebi sploh ne nudi užitka. sprašujem se, kako bo to na dolgi rok, saj zaznavam, sicer v malih drobcih, kako sem na momente zaradi tega sitna, jezna, celo zamerim mu, čeprav racionalno vem, da ni ničesar kriv. gre za neko nezavedno raven, ki prihaja na površje in je ne morem (pa tudi nočem) skrivati. rada sem avtentična, iskrena – do sebe, do njega. načenjam tudi pogovore, seveda z vso previdnostjo, spoštljivostjo in z odprto, ranljivo držo, ampak ne vem, ali sploh lahko kaj narediva.. vem, da bi on vse naredil, da mi ugodi, čeprav ga je to prizadelo. meni je ob tem noro težko, ker je zadnji človek na svetu, ki bi ga želela prizadeti…

Slabi sex. slaba veza! Pobaši drugam.

za “brez duše”

Kaka škoda, da se vsako temo, tudi zanimivo in napisano s srcem in trudom, posmeti in se samo medsebojno obračunava. Ta forum nujno rabi moderatorje, ki odobrijo komentarje ali pa vsaj registracijo, da ne bi bilo toliko anonimnega trolanja!

Babnca stara skoraj 40, ni si še ustvarila družine, navajena na večje kurčine, zdaj pa je problem. To je res hudič.

_oliva_, 08.07.2022 ob 20:58

ufaaa, hvala vsem za odziv. tega resnično nisem pričakovala, prav ganjena sem od števila odzivov. 🙂 hvala tudi tistim, ki hitro sodijo, so blazno pametni, vedo za moja čutenja do tega človeka bolj kot jaz sama in se jim zdi, da se skrivam za ostalimi nicki. 😉 anyway, hvala vam! vsa mnenja vzamem v obzir, vsako je šlo v proces, čeprav se pri nekaterih nisem več kot le nasmehnila.

srečno monovci in monovke. bottom line – super ste. 🙂

Več kot očitno je, da so te komentarji na tvojo čustveno nedostopnost sprovocirali. Potem pa seveda takoj pride en drug nick tule, ki seveda točno ve, kaj ti misliš in kaj si hotela povedat, in nam v tvojem imenu poda razlago:))  Zdaj se tipično braniš z neko kobajagi vzvišenostjo in hahljanjem in kupom smajlijev in podobne običajne fore.  Saj meni je čisto vseeno, tvoje obrambe tvoj problem, samo če si že pač odprla to temo, ti pač resno povem – še zadnjič, ker si tako nedostopna in odrezana, da itak nima smisla -, da je očitno, da si težko v stiku s sabo, čustvena zaprtost je tvoj glavni problem, ki ga samo še poglabljaš s temi mentalnimi razpredanji. Uporabi svojo pamet za eno resno introspekcijo in pristen stik s sabo ne pa za obseg tiča. Lahko se pa še naprej delaš, kako si nad vsem, samo to je samo na tvojo škodo.

toliko od mene, lp

New Report

Close