Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najina spolnost…

najina spolnost…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno1800, 08.07.2022 ob 22:25

še ena166, 08.07.2022 ob 22:14

Anonimno1800, 08.07.2022 ob 22:10

še ena166, 08.07.2022 ob 21:52

Anonimno1800, 08.07.2022 ob 21:50

Ampak res ste nekateri primitivneži po svojih komentarjih, vaš IQ in EQ domet je za zjokat. No, tudi za smejat. :)) Avtorica, keep on going, sej se v pisanju vidi, da si krepko nad to golaznijo od nekaterih podlih komentarjev…

Heheh, še ena, ki se je našla v zapisih.

Še ena z visoko inteligenco, ki smeti in se pretvarja, da šteka situacijo. :))

Jaz sem pa le eden, sicer z lučkom, kateremu ženske marsikaj zaupajo. Niti najmanj ni vse tako črno belo, kot nekateri vidite. Ampak to je pač vaš domet.

Še eden, ki ima tako, ki so jo drugi uporabili in zavrgli. Konec koncev, kdo si ti, da tukaj sodiš in presojaš kdo je inteligenten in kdo je nad kom. Govoriti drugim, da so golazen, pa pove več o tebi kot o njih.

Draga še ena, preberi svoja sporočila in ti bo morda jasno, da se s takim IQjem človek lahko kosa le tako, da prestopi na tvoj nivo. Nizek pač. Pa kdo si ti, da bi lahko karkoli vedela kaj o mojem življenju in koga imam blizu… A te ni sram svoje mentalitete, sodb in svojega ubogega dometa, da tukaj bruhaš svoje lastne frustracije, ker je v tebi očitno toliko nezadovoljstva s sabo, da se je treba znesti nad drugimi… Auč, boli.

Skratka, ti kar bruhaj, če to bo lažje, evo, nastavljam ti ves prostor pod soncem, da se spucaš, in se hkrati umikam tvoji energiji.

Temu forumu ni več pomoči. :))

Za tebe pa res velja tista otroška: kar iz tvojih ust prileti – to si ti.

brez duše, 08.07.2022 ob 23:17

_oliva_, 08.07.2022 ob 20:58

ufaaa, hvala vsem za odziv. tega resnično nisem pričakovala, prav ganjena sem od števila odzivov. 🙂 hvala tudi tistim, ki hitro sodijo, so blazno pametni, vedo za moja čutenja do tega človeka bolj kot jaz sama in se jim zdi, da se skrivam za ostalimi nicki. 😉 anyway, hvala vam! vsa mnenja vzamem v obzir, vsako je šlo v proces, čeprav se pri nekaterih nisem več kot le nasmehnila.

srečno monovci in monovke. bottom line – super ste. 🙂

Več kot očitno je, da so te komentarji na tvojo čustveno nedostopnost sprovocirali. Potem pa seveda takoj pride en drug nick tule, ki seveda točno ve, kaj ti misliš in kaj si hotela povedat, in nam v tvojem imenu poda razlago:))  Zdaj se tipično braniš z neko kobajagi vzvišenostjo in hahljanjem in kupom smajlijev in podobne običajne fore.  Saj meni je čisto vseeno, tvoje obrambe tvoj problem, samo če si že pač odprla to temo, ti pač resno povem – še zadnjič, ker si tako nedostopna in odrezana, da itak nima smisla -, da je očitno, da si težko v stiku s sabo, čustvena zaprtost je tvoj glavni problem, ki ga samo še poglabljaš s temi mentalnimi razpredanji. Uporabi svojo pamet za eno resno introspekcijo in pristen stik s sabo ne pa za obseg tiča. Lahko se pa še naprej delaš, kako si nad vsem, samo to je samo na tvojo škodo.

toliko od mene, lp

Joj, kako si pa ti brez duše pametna in vse veš, hahaha, kake projekcije loh tu vidiš, noro.

[/quote

oprosti, ampak morda pa si sprovocirana sama, ker dostopaš do tistih nedostopnih in vzvišenih delov sebe, ki jih nato očitaš in tako “jasno” vidiš v meni. morda ti delujem hladno, obrambno, odrezano- prav, hvala za zrcalo, ampak to je pač tvoje videnje in tvoja percepcija, ki morda nima veze z mojo resnico. dovolj sem trdna, da vem, kdo sem in hkrati dovolj mehka in nežna v sebi, da si dovolim dostopati tudi do svojega srca in sporočil, ki jih razumskost ne zmore zajeti. tega pač na takih forumih (oz. moji konkretni zgodbi) ne kažem, ker ne vidim ne potrebe ne smisla. če zato delujem “nad vsem in vsemi”, kot praviš, prav – ampak v sebi vem, da to nikakor nisem in se ne čutim tako. iskreno se ti lahko čisto mirno nasmehnem in ti želim lahko noč. morda pa imamo za marsikaj, kar očitamo drugemu, opraviti ravno s sabo. v drugem namreč nikoli ne vidimo tistega, kar ne nosimo tudi v sebi – tako v pozitivnem kot negativnem. zgolj v razmislek tudi tebi.

oprosti, ampak morda pa si sprovocirana sama, ker dostopaš do tistih nedostopnih in vzvišenih delov sebe, ki jih nato očitaš in tako “jasno” vidiš v meni. morda ti delujem hladno, obrambno, odrezano- prav, hvala za zrcalo, ampak to je pač tvoje videnje in tvoja percepcija, ki morda nima veze z mojo resnico. dovolj sem trdna, da vem, kdo sem in hkrati dovolj mehka in nežna v sebi, da si dovolim dostopati tudi do svojega srca in sporočil, ki jih razumskost ne zmore zajeti. tega pač na takih forumih (oz. moji konkretni zgodbi) ne kažem, ker ne vidim ne potrebe ne smisla. če zato delujem “nad vsem in vsemi”, kot praviš, prav – ampak v sebi vem, da to nikakor nisem in se ne čutim tako. iskreno se ti lahko čisto mirno nasmehnem in ti želim lahko noč. morda pa imamo za marsikaj, kar očitamo drugemu, opraviti ravno s sabo. v drugem namreč nikoli ne vidimo tistega, kar ne nosimo tudi v sebi – tako v pozitivnem kot negativnem. zgolj v razmislek tudi tebi.

* ne citira mi, namenjeno osebi “brez duše”

Zogicamarogica, 08.07.2022 ob 22:40

Kaka škoda, da se vsako temo, tudi zanimivo in napisano s srcem in trudom, posmeti in se samo medsebojno obračunava. Ta forum nujno rabi moderatorje, ki odobrijo komentarje ali pa vsaj registracijo, da ne bi bilo toliko anonimnega trolanja!

Kaka škoda, da se vsako temo, tudi zanimivo in napisano s srcem in trudom, posmeti in se samo medsebojno obračunava. Ta forum nujno rabi moderatorje, ki odobrijo komentarje ali pa vsaj registracijo, da ne bi bilo toliko anonimnega trolanja!

amen zapisu!

umikam se iz teme, ker je postalo zelo toksično.

hvala in srečno vsem!

_oliva_, 08.07.2022 ob 23:39

Če bi bila ti kaj prida, bi pri teh letih imela svojo družino, ne pa jamrala po forumu o premajhnem tiču.

liza798, 08.07.2022 ob 23:44

Če bi bila ti kaj prida, bi pri teh letih imela svojo družino, ne pa jamrala po forumu o premajhnem tiču.

Ah, Slovenceljni in vaše moraliziranje, kaj naj vse bi. Ker se pač spodobi. :-)))

Bravo oliva, tako se govori! Pusti te, ki imajo s sabo tok problemov da ne vejo kaj bi z njimi…

_oliva_, 08.07.2022 ob 23:43

amen zapisu!

umikam se iz teme, ker je postalo zelo toksično.

hvala in srečno vsem!

Amen je tebi, tisto kar je tebi všeč, ko ti pa nekdo sesuje resnico v obraz, je pa primitiven, neinteligenten, toksičen itd.

Še ena pametna na kubik hahaha, najbrž že dolg ni bla nategnjena v postli k piše tako nebuloze.

Brezdušna, dej raj z zaprtimi usti nadaljuj s svojo ježevo eleganco in piši te odvratne nebuloze v svoje privat dnevnike. Svet bo lepši, sine bo vesel, možek pa te spet lahko prenašal.

resnica boli, 08.07.2022 ob 23:51

Amen je tebi, tisto kar je tebi všeč, ko ti pa nekdo sesuje resnico v obraz, je pa primitiven, neinteligenten, toksičen itd.

Ja, resnica res boli, in kdor ne vidi toksičnosti v tem forumu, je sam po sebi zares toksičen!

Zogicamarogica, 08.07.2022 ob 23:58

Ja, resnica res boli, in kdor ne vidi toksičnosti v tem forumu, je sam po sebi zares toksičen!

Forum je toksičen kot taipan.

Včasih pač mladenke niso gledale črnih debelih mamba kit na netu in do svojega 25-ega pofukale pol avtobusa samo zaradi “pridobivanja izkušenj”.

Si samo žrtev novodobnih vrednot, sicer bi sedaj videla prvega kurca v življenju in bila z njim čisto happy. Tako pa ne bo nikoli dovolj.

problem je, da na seks gledaš skoraj izključno fizično. psihologija je zelo pomembna.

_oliva_, 04.07.2022 ob 12:10

pozdravljeni

s fantom sva skupaj leto in pol, oba v poznih 30-ih, brez otrok, oba z nekaj preteklimi propadlimi resnimi vezami. je super fant, ljubeč, zvest, odgovoren. ujameva se v vrednotah, v pogledih na življenje, željah za prihodnost. imava se zares rada. edini problem, ki ga čutim pri nama, je spolnost. v preteklosti sem bila seksualno zadovoljena, potešena, zadovoljna. to vem zdaj, ko nisem. mislim, da je spolnost pomemben del partnerskega odnosa in se odraža na mnogih področjih v odnosu – take so moje izkušnje. spolnost oz. njena kvaliteta, ki jo zaznavata in presojata oba, se vedno, hočemo ali nočemo, prezrcali v vezo in njene segmente. mislim, da na to niti nimamo zares zavestnega vpliva in kdor to zanika, je morda v samozanikanju ali zmoti (moje mnenje).
ja, ko vame penetrita, ga ne čutim dovolj. oz. ne tako, da bi mi to povzročilo tisti užitek, naslado. že vrsto let delam keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna, bivši partnerji so vsi govorili, kako dobro stisnem njihov penis, kako “ozka” sem. fantov penis je pač manjši od vseh, ki sem jih bila vajena v preteklosti – gre za čisto anatomsko zadevo, ki nima veze z njegovo osebnostjo ali s tem, koliko se imava rada. spolnost mi je sicer zadovoljiva, pogrešam pa tisto strast, tisti občutek, da mi bolj zadogaja in me bolj “napolni”, ko me odnese od užitka. tega z njim nisem doživela nikoli, v preteklosti pogosto. mislim, da ne živim v pravljici ali kompliciram, ker nimam pametnejšega dela (kot domnevam, da mi boste morebiti očitali).. nočem tudi zvenet, da mi je seks najbolj pomembna stvar v vezi, ker mi ni. ampak sprašujem pa se, koliko razpok lahko pride ravno zaradi tega, ker se po spolnosti en del mene počuti neizpolnjeno, nepotešeno, ne zares zadovoljeno. ne gre za doseganja orgazma, s tem nimam težav, ampak so manj intenzivni; penetracija je, ampak mi sama po sebi sploh ne nudi užitka. sprašujem se, kako bo to na dolgi rok, saj zaznavam, sicer v malih drobcih, kako sem na momente zaradi tega sitna, jezna, celo zamerim mu, čeprav racionalno vem, da ni ničesar kriv. gre za neko nezavedno raven, ki prihaja na površje in je ne morem (pa tudi nočem) skrivati. rada sem avtentična, iskrena – do sebe, do njega. načenjam tudi pogovore, seveda z vso previdnostjo, spoštljivostjo in z odprto, ranljivo držo, ampak ne vem, ali sploh lahko kaj narediva.. vem, da bi on vse naredil, da mi ugodi, čeprav ga je to prizadelo. meni je ob tem noro težko, ker je zadnji človek na svetu, ki bi ga želela prizadeti…

Kaj ti želiš imela si bivše fante z nad poprečnimi penisi, ki so te zadovoljili.  In si njih pustila zakaj ???.  Sedaj imaš fanta ki pišeš vse lepo o njemu. Nisi pa zadovoljna v postelji z njim, ker ima premajhnega zate.  Punca zdaj se pa odloči kaj želiš tebi očitno ne odgovarja ne eno in ne drugo. Pol ti samo preostane pripomoček dildo,   Ki so po meri veliki majnši in še majnši z fantom se pa pogovori če se bo strinjal in ti naj pomaga pri tem. Če se imata rada se da marsi kaj porihtat.  Ali pa ga pusti in vzemi bivšega nazaj zaradi dolžine.

Ola!

Obstajajo nastavki za na penis, ki povečajo debelino in dolžino.  Pa probajta.

Home

Točno vem, kaj misliš in kako se počutiš. Pred kratkim sem se razšla s partnerjem, ni bil seks glavni razlog, je bil pa tudi to razlog. On je bil sicer navdušen in za njega je bil seks fantastičen, meni pa žal ne oz. med slabšimi. Sicer se mi je znal posvetiti, ampak med penetracijo … skoraj nič. Poleg tega mu je bilo enkrat na teden, ko sva se videla, zadosti (meni ne), pa zjutraj se mu ni dalo, pa takoj bi samo zaspal po odnosu … Nobene nove stvari probat … ko sem načenjala to temo je bil začuden, da saj je vse super… In vse to po dobrih pol leta, ko se komaj dodobra spoznavaš in naj bi bila seksualna energija na vrhuncu … Kot rečeno, ni bil samo to problem, ampak tudi del problema. Tudi ko sva se razšla, je opeval, kako dober seks sva imela, jaz sem se samo kislo nasmehnila …

Glej. Jaz pa imam odlično spolnost. Njegov tič točno paše…pa kaj mi pomaga če je cepljen proti pozornosti in nežnosti. Tu pa škripa. Se vprašam…kaj bolj rabim? Dober sex ali intimen odnos- cartanje,  pozornost, lepe besede…

P.s. isto stara sva kot vi2.

Ker ko bom stara…sexa ne bo…kaj ostane?

naj te v rit, da boš vsaj nekaj čutila

Zelo lepo napisano in razloženo okoli vajinega problema. Odločitev ni enostavna. Odloči se zase. Odgovor veš samo ti. Če je to nekaj kar si/sta pripravljena še naprej reševati potem to rešujta. Če te moti do te mere ali pa če se problema ne da rešiti poišči koga drugega. Zaradi tega ne bi bila slaba oseba.

Tisoče let evolucije je prineslo rezultat, da je ženski manjka samo še en centimeter do nirvane.

Te razumem – težko pa razume tisti, ki tega ni doživel…

Pri meni je sicer bilo tako, da sva samo malo mutila, ampak men je bil to deal breaker. Ne zahtevam veliko, ampak on je imel res malo. Nisem mogla sprejet tega, pa tudi jaz gledam na seks/spolnost podobno kot ti. Težko je zdej, k si ze kar nekaj vlozila v zvezo, zaradi cesar je ful težje oditi… Na tvojem mestu bi vseeno poskusala z igračkami, mogoče celo s strap onom, kašne igracke za povecanje penisa ipd. Skratka, ce je dober človek, s katerim bi se imela ful rad, bi poskusila vse, preden bi vrgla puško v koruzo..

Srecno.

Xzav, 04.07.2022 ob 13:53

Kot vidim, ste zelo realna oseba in moje stališče je, da vas bo tale razlika z leti le bolj morila.

Pošteno do sebe je (kar je predpogoj, da smo pošteni do okolice), da si odgovorimo na vprašanje, če bodo naše temeljne potrebe v odnosu ustrezno zadovoljene. Če temu ni tako, potem je bolje, da se razidemo.

Glede na to, da se s fantom o tem pogovarjate je vajin odnos ok. Poglejta, če bosta z alternativo (kar koli, kar podžge vajino spolnost in bi lahko pripomoglo k temu, da boste potešeni) uspela premostiti to razliko. Pomembno je le, da se s predlaganim oba (zares) strinjata. Bodite pa pozorni na to, da vam ne bo delal “usluge” iz strahu, da vas bo izgubil. Če bo temu tako, bo to prej ali slej močno vplivalo na vajino zvezo.

Srečno in vse dobro vama želim.

Poznam: vse super truper, ampak kot je nekdo zgoraj pisal, tale 1% minusa, se z leti prevesi v še več minusov. Ne gre in ne gre na bolje, tukaj ne pomagajo niti igračke in druge zadeve, če ne steče, ne steče. Pa ne jemat resno tole s pripomočki, tole potem ni spontani sex, bedaki, vsakič bo najprej razmislila, kje je o prejšnjič pustila igračke….žal je sex glavno vodilo dobrega zakona. Kot nepojebana boš razmišljala o aferi, poskusila in se v vsakem primeru prevesi v slab zakon, vezo. ni vredno.

New Report

Close