najina spolnost…
liza798, 08.07.2022 ob 23:44
_oliva_, 08.07.2022 ob 23:39
brez duše, 08.07.2022 ob 23:17
_oliva_, 08.07.2022 ob 20:58
ufaaa, hvala vsem za odziv. tega resnično nisem pričakovala, prav ganjena sem od števila odzivov. 🙂 hvala tudi tistim, ki hitro sodijo, so blazno pametni, vedo za moja čutenja do tega človeka bolj kot jaz sama in se jim zdi, da se skrivam za ostalimi nicki. 😉 anyway, hvala vam! vsa mnenja vzamem v obzir, vsako je šlo v proces, čeprav se pri nekaterih nisem več kot le nasmehnila.
srečno monovci in monovke. bottom line – super ste. 🙂
Več kot očitno je, da so te komentarji na tvojo čustveno nedostopnost sprovocirali. Potem pa seveda takoj pride en drug nick tule, ki seveda točno ve, kaj ti misliš in kaj si hotela povedat, in nam v tvojem imenu poda razlago:)) Zdaj se tipično braniš z neko kobajagi vzvišenostjo in hahljanjem in kupom smajlijev in podobne običajne fore. Saj meni je čisto vseeno, tvoje obrambe tvoj problem, samo če si že pač odprla to temo, ti pač resno povem – še zadnjič, ker si tako nedostopna in odrezana, da itak nima smisla -, da je očitno, da si težko v stiku s sabo, čustvena zaprtost je tvoj glavni problem, ki ga samo še poglabljaš s temi mentalnimi razpredanji. Uporabi svojo pamet za eno resno introspekcijo in pristen stik s sabo ne pa za obseg tiča. Lahko se pa še naprej delaš, kako si nad vsem, samo to je samo na tvojo škodo.
toliko od mene, lp
oprosti, ampak morda pa si sprovocirana sama, ker dostopaš do tistih nedostopnih in vzvišenih delov sebe, ki jih nato očitaš in tako “jasno” vidiš v meni. morda ti delujem hladno, obrambno, odrezano- prav, hvala za zrcalo, ampak to je pač tvoje videnje in tvoja percepcija, ki morda nima veze z mojo resnico. dovolj sem trdna, da vem, kdo sem in hkrati dovolj mehka in nežna v sebi, da si dovolim dostopati tudi do svojega srca in sporočil, ki jih razumskost ne zmore zajeti. tega pač na takih forumih (oz. moji konkretni zgodbi) ne kažem, ker ne vidim ne potrebe ne smisla. če zato delujem “nad vsem in vsemi”, kot praviš, prav – ampak v sebi vem, da to nikakor nisem in se ne čutim tako. iskreno se ti lahko čisto mirno nasmehnem in ti želim lahko noč. morda pa imamo za marsikaj, kar očitamo drugemu, opraviti ravno s sabo. v drugem namreč nikoli ne vidimo tistega, kar ne nosimo tudi v sebi – tako v pozitivnem kot negativnem. zgolj v razmislek tudi tebi.
Če bi bila ti kaj prida, bi pri teh letih imela svojo družino, ne pa jamrala po forumu o premajhnem tiču.
Družino pri teh letih in kaj bi to spremenilo? Še bolj bi bila nedojebena, razumeš? Gonla se bo okoli a ne prezirate vsi tega? kaj projeciraš s tole družino, fucking družino…vsi nočejo otroke!!!!!
Moj je tudi tako obdarjen kot tvoj. Ampak ima toliko drugih čudovitih kvalitet, ki jih nikoli ne zamenjam za debelega in velikega tiča. Treba je to v glavi razčistiti in je takoj lažje. Slab seks je 90 % veze, samo takrat ko je vse drugo površinsko. Če je dober človek in če ti je to pomembnejše od polne vagine ostani z njim. Če pa hočeš debelega tiča pa tvegaš, da ne bo sreče in v paketu pride budala od človeka. Preveč jih hodi po tem svetu. Nikoli ne zamenjam svojega zaradi preozkega penisa. Spremeni svoj pogled na življenje in svet, pa boš takoj manj anksiozna. Če pa vajino ljubezen definiraš s polno vagino in hudimi užitki, potlej pa verjamem da si neizpolnjena in nesrečna. Išči izvor ljubezni in izpolnitve drugje. Morda v Bogu najprej in nato v svetu. Takrat bodo te težave smešne.
Po parih prebranih komentarjih….po 18letni zvezi. Lahko samo recem…začelo te bo motit 🤷♀️ ne zamišljam si zveze, kjer ne bi bila potešena… hvalabogu teh težav kot jih sama navajaš nimam… imela pa sem v preteklosti fanta, ki recimo da ni bil nadarjen spodaj. In ja…ni tistega pravega filinga… nevem, upam da najdeta pravi vibrator ki ti bo zraven njegovega malo pomagal? 🤷♀️🤔 vse srečo
Kr en 15587, 04.07.2022 ob 15:58
_oliva_, 04.07.2022 ob 12:10
pozdravljeni
s fantom sva skupaj leto in pol, oba v poznih 30-ih, brez otrok, oba z nekaj preteklimi propadlimi resnimi vezami. je super fant, ljubeč, zvest, odgovoren. ujameva se v vrednotah, v pogledih na življenje, željah za prihodnost. imava se zares rada. edini problem, ki ga čutim pri nama, je spolnost. v preteklosti sem bila seksualno zadovoljena, potešena, zadovoljna. to vem zdaj, ko nisem. mislim, da je spolnost pomemben del partnerskega odnosa in se odraža na mnogih področjih v odnosu – take so moje izkušnje. spolnost oz. njena kvaliteta, ki jo zaznavata in presojata oba, se vedno, hočemo ali nočemo, prezrcali v vezo in njene segmente. mislim, da na to niti nimamo zares zavestnega vpliva in kdor to zanika, je morda v samozanikanju ali zmoti (moje mnenje).
ja, ko vame penetrita, ga ne čutim dovolj. oz. ne tako, da bi mi to povzročilo tisti užitek, naslado. že vrsto let delam keglove vaje za krepitev mišic medeničnega dna, bivši partnerji so vsi govorili, kako dobro stisnem njihov penis, kako “ozka” sem. fantov penis je pač manjši od vseh, ki sem jih bila vajena v preteklosti – gre za čisto anatomsko zadevo, ki nima veze z njegovo osebnostjo ali s tem, koliko se imava rada. spolnost mi je sicer zadovoljiva, pogrešam pa tisto strast, tisti občutek, da mi bolj zadogaja in me bolj “napolni”, ko me odnese od užitka. tega z njim nisem doživela nikoli, v preteklosti pogosto. mislim, da ne živim v pravljici ali kompliciram, ker nimam pametnejšega dela (kot domnevam, da mi boste morebiti očitali).. nočem tudi zvenet, da mi je seks najbolj pomembna stvar v vezi, ker mi ni. ampak sprašujem pa se, koliko razpok lahko pride ravno zaradi tega, ker se po spolnosti en del mene počuti neizpolnjeno, nepotešeno, ne zares zadovoljeno. ne gre za doseganja orgazma, s tem nimam težav, ampak so manj intenzivni; penetracija je, ampak mi sama po sebi sploh ne nudi užitka. sprašujem se, kako bo to na dolgi rok, saj zaznavam, sicer v malih drobcih, kako sem na momente zaradi tega sitna, jezna, celo zamerim mu, čeprav racionalno vem, da ni ničesar kriv. gre za neko nezavedno raven, ki prihaja na površje in je ne morem (pa tudi nočem) skrivati. rada sem avtentična, iskrena – do sebe, do njega. načenjam tudi pogovore, seveda z vso previdnostjo, spoštljivostjo in z odprto, ranljivo držo, ampak ne vem, ali sploh lahko kaj narediva.. vem, da bi on vse naredil, da mi ugodi, čeprav ga je to prizadelo. meni je ob tem noro težko, ker je zadnji človek na svetu, ki bi ga želela prizadeti…
Ker je zadeva fiziološke narave, vam preostanejo samo dve varianti: se sprijazniti ali pa dobiti drugega partnerja.
Nič ni narobe, če vam je spolnost zelo pomembna – sicer sem moški, vendar je bilo to vedno eden glavnih filtrov. S žensko, ki se ne-bi spolno ujemal ali je ne-bi mogel zadovoljiti, verjetno tudi ne-bi imel dolgotrajnega razmerja.
Priznam pa, da se prva ženska, ki sem jo slišal pritoževati na spolnostjo, čeprav dozivite orgazem s penetracijo….
Se popolnoma strinjam. Je zelo pomemben del zveze in ce v postelji ni to, kar bi moralo biti, se to prej ali slej opazi tudi v samem odnosu.
Je pa veliko taksnih zensk, le da vejetno redke govorijo o tem. Sploh moskemu na lep nacin povedati, da nekako ni dovolj … ne vem, ali ta nacin sploh obstaja. Vsak ima svoje prioritete, nekatere se pac sprijaznijo, da je vse ostalo super, seksu pa dajo manjso vrednost, ampak to se mora odlociti vsaka zase.
Sem sama tudi imela enako izkusnjo, res je bil cudovit moski, posten, prijazen, prisrcen, z nogami na tleh in glavo na pravem mestu, nosil bi me po rokah. Ampak sem odsla, pa se lahko slisi strasno narobe. Vem, da celo zivljenje ne bi mogla tako. Sem dozivela, kaj pomeni cutiti cloveka tudi v postelji in brez tega ne bi shajala do smrti, zal. Bolje oditi ko dvomis kot pa po 10 letih zveze in neke nesrecnosti, ki je ves cas prisotna.
Ha, 04.07.2022 ob 12:23
Problem je le toliko veliko kolikor si ga sama narediš. Imaš vse pa iščeš dlako v jajcu. Kaj misliš, da druge nimajo težav s spolnostjo? Ene, ker je prevelik, ene ker je ukrivljen, ene ker se mu ne dvigne, ene ker mu prehitro pride, ene ker mu predolgo ne pride, ene ker noče seksa, ene ker bi ves čas seksal, ene ker noče oralca, ene ker bi skozi oralca, ene ker zna samo nabijat, ene ker ne zna nabijat, in tako neskončno naprej. Nekaterih res nihče ne more zadovoljiti. Ne tako ne drugače.
Na tvojem mestu bi ostala z njim in ga ljubila najbolje kar lahko in uživala v tem, kar mi lahko nudi in da, ker kar si naštela je že wow. Lahko se pa lajdraš okoli v iskanju primerne širine dolžine ali kupiš umetnega po svoji meri, pa bo. Rešitev kolkor hočeš, če jo seveda iščeš.
Če potrebuje katera kakšnega za lajdranje. Mlajšega pod 30let je moj kontakt: [email protected]
Pa lep dan.
https://www.svetuzitka.com/dildo-all-black-17.html
Zena noro uziva ko tole iz omare potegnem, vecinoma morm po tem se kondom na roko dat – za naju super funkcionira, morda predlagaj dragemu ce sta za bolj kinky scene
Debelina tiča je pomembna.
Če vtakne korenček, nobena ne bi bila zadovoljena. Ne pomaga ne tehnika, ne domišljija. In te prav razumem da si sitna, zaradi tega.
Razmisli, če se v seksu ne ujameš, ti manjka 90 % v vezi. S časom ti bo šlo še bolj na živce, ne bo boljše. Na to se ne navadiš.
- Tudi sama sem imela vedno lepo obdarjene tipe, tako, da si niti ne predstavljam kako je hudo, ko greš iz mercedesa na cliota.
Trener na fitnesu mi je pred leti dal zame novo informacijo, ki moram rečt, da drži.
Okrog mene so se sukali mladeniči. Trener mi je rekel opazuj, kdo se rine v prvi vrsti in je bolj samozavesten, ta je zagotovo dobro obdarjen. Vsi tisti bolj tihi, ki se držijo bolj zadaj, pa je velika verjetnost, da imajo majhnega.
Iz izkušenj povem, da se ni kej dosti zmotil.
Odločit se moraš…. seks ali ostalo? Lahko si najdeš drugega moškega, čigar tič ti bo odgovarjal in boš zadovoljna. Lahko pa da ostalo ne bo ok. Ne bo komunikacije, razumevanja, podpore, tega kar pač rabimo, da je odnos dober. Vedno lahko greš na slabše. Na boljše… samo če dobiš princa na belem konju. Pri teh letih, pa če boš čakala, boš samska do smrti. Vprašaj se, kaj hočeš. Bi raje sprejela, da je slaba spolnost, ali lažje sprejmeš alkoholizem, droge, nasilje, psihično zlorabo? Itd.
Ich695, 04.07.2022 ob 12:35
Probaj mojega…21cm, debel,dobro si ga boš zapomnila…
A ga lahko nazaj zviješ in ga v svojo rit vtakneš kurbež