najina spolnost…
Ha, 04.07.2022 ob 12:23
Problem je le toliko veliko kolikor si ga sama narediš. Imaš vse pa iščeš dlako v jajcu. Kaj misliš, da druge nimajo težav s spolnostjo? Ene, ker je prevelik, ene ker je ukrivljen, ene ker se mu ne dvigne, ene ker mu prehitro pride, ene ker mu predolgo ne pride, ene ker noče seksa, ene ker bi ves čas seksal, ene ker noče oralca, ene ker bi skozi oralca, ene ker zna samo nabijat, ene ker ne zna nabijat, in tako neskončno naprej. Nekaterih res nihče ne more zadovoljiti. Ne tako ne drugače.
Na tvojem mestu bi ostala z njim in ga ljubila najbolje kar lahko in uživala v tem, kar mi lahko nudi in da, ker kar si naštela je že wow. Lahko se pa lajdraš okoli v iskanju primerne širine dolžine ali kupiš umetnega po svoji meri, pa bo. Rešitev kolkor hočeš, če jo seveda iščeš.
Bravo za tale zapis!!! Ene res nimajo nikoli dovolj, naj bo srecna da sploh hoxe sexat, marsikateri moski noce pa mu ni v dolgletni vezi ker se navelicajo zensk ali pa varajo zal…. Tudi mosku ni in mu ne pride ce ima tezave oz. Se mi zenska lahko Tako zameri da mu ne pride, ko se ti bo to dogajala kaksne par mesecv skupaj avtorica posta, takrat bos sele tenko piskala pa norela od navelicanosti, ti privoscim kaj takega da se ti zgodi ker isces dlako v jajcu!
Kot je napisal nekdo prej: imaš lahko enega, ki ga sploh ne čutiš, do takega, kjer te boli, ker je predolg. Seveda pri drugem zdržiš dlje, ma tud zamori. Veliko stvari zamori slej ko prej.
Ful racionaliziraš, avtorica. V sebi veš odgovor, nekako v sebi vemo. Zanašat se na katerikoli čut (racio, čustva, telo) pa je varljivo, ker je vse konstrukt in posledica izkušenj tebe in tvojih prednikov … Mogoče obstaja kaka debela oblekca, v katero oblečeš tiča, da pridobi na širini? Jaz nisem probavala, se zdi pa koristen gadget.
Take it or leave it, dost simpl.
dobra tema, mi je čudno, da nisem nič napisal v njej pred letom dni.., 80% bednih komentarjev..
bom pa zdej še jst…
ženska je imela tri tipe in jih glih prav čutila v sebi…, zna stiska vaginalne mišice, po opisu sodeč more bit taprava ženska…., kar moškemu daje božanske užitke…, zakaj s tistimi tipi ni ostala, je njena stvar, pa je naletela na tipa, s katerim se bi kao spajdašila za lajf dolgoročno, glede na leta.. in smola…, tip preprosto kot pasulj po domače povedano nima pravega penisa za njo, tak je lajf… skratka, ta ženska je dober sex s tem tipom pušnla in njena erotična energija bo s časom umrla v njej…, bo pa kvačkala, ali štrikala recimo, kaj pa naj drugega, sa jso ji odgovarjale sama take ,ki to vsak dan počnejo, razen par izjem….
Popay npr, 26.07.2023 ob 11:26
dobra tema, mi je čudno, da nisem nič napisal v njej pred letom dni.., 80% bednih komentarjev..
bom pa zdej še jst…
ženska je imela tri tipe in jih glih prav čutila v sebi…, zna stiska vaginalne mišice, po opisu sodeč more bit taprava ženska…., kar moškemu daje božanske užitke…, zakaj s tistimi tipi ni ostala, je njena stvar, pa je naletela na tipa, s katerim se bi kao spajdašila za lajf dolgoročno, glede na leta.. in smola…, tip preprosto kot pasulj po domače povedano nima pravega penisa za njo, tak je lajf… skratka, ta ženska je dober sex s tem tipom pušnla in njena erotična energija bo s časom umrla v njej…, bo pa kvačkala, ali štrikala recimo, kaj pa naj drugega, sa jso ji odgovarjale sama take ,ki to vsak dan počnejo, razen par izjem….
ja popay, in kaj bi ji ti svetoval?
jaz priznam, nimam nasveta, se me je pa zapis zelo dotaknil. ženska se mi zdi zelo tenkočutna in se dobro poglablja v stvari..
ne da se mi za nazaj brat.. Posebej dons ne, ker ljudje jebejo ježa zarad norega vremena.. Prihajajo cajti, ko se bo bolje pajdašit zarad matematike kot zarad romantike ampak tip ki ni doživel močnega stiska vagine okoli svojega penisa je isto kot da ni doživel sexa.. Tema je itak stara eno leto in kaj naj tip sploh svetuje ženski, ki ve kaj ji paše.. Naj si išče enga, ki jo bo napolnil skupaj v enem paketu..
brez duše, 05.07.2022 ob 09:21
Zelo živiš v glavi, ful enega opisovanja, cel kup besed, ljubiš pa tega človeka ne. Ja, ga imaš rada, ker ti nekaj nudi in ker je ‘krasen človek’, se pravi ugoden partner zate, ni pa to ljubezen. Zato to nadomeščaš ne s seksom ampak s celo goro besedovanja. Cel traktat okoli enega penisa. Jasno je, da te ta človek ne zadovoljuje – pa ne spolno, ampak čustveno.
To je pač tako, ko so ljudje skupaj zaradi ugodnosti pa iz racionalnih vzgibov, ker je nekdo fajn in primeren, duša pa ob tem ne diha. in ne, ne gre za seks, ne gre za penis, ne gre za penetracijo in ves ta balast, ampak preprosto za to, da tega človeka v globini ne čutiš -pa ne telesno, ampak v srcu in duši. Takšnih je itak večina odnosov. se imajo ‘ful radi’, ja. Ljubijo pa se ne. Ljubezen je pač izjemno redka stvar, človek mora za njo res dozoret, ne pa da se ubada s centimetri tiča. Ampak večina se pač ustavi pri centimetrih, ker je njihov domet pač do tja pa do ugodnega življenja s ‘krasnim tipom’, ki pa se ni zares usedel v srce.
Ljudje so bili stoletja skupaj zaradi ugodnosti in ne zaradi kemije, sorodnih duš in vsega tega new age sranja, ki na koncu dneva ne pomenijo ničesar. Sorodnost duš namreč ne plača položnic. Pa nimam nič proti temu, samo zdi se, da se je vse skupaj začelo izkoriščati in poudarjati čez vse mere zdravega razuma.
Tako da…v tej zgodbi (in ostalih podobnih zgodbah) je resničen problem nekje drugje, ne v organu. Ljudje, tipi in ženske, so pač danes dostikrat neki življenjsko mrtvi posamezniki, ki jih ne zanima nič,ne kažejo navdušenja nad ničemer (razen hedonizma, ki je tudi zelo kratke sape), potem pa gredo skupaj, ker jim pač to zapovedujejo družba in mediji, potem pa ne vedo, kaj bi z drugim,ko že sami zase ne vedo, kaj bi.