Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najine vrednote so se začele razhajati

Najine vrednote so se začele razhajati

Žena mi je zaupala željo, ki me je popolnoma presenetila. Želi si intimne izkušnje z drugo žensko, pri tem pa bi želela, da jo gledam, da se ne bi počutila, kot da me vara. Marsikateri moški bi se razveselil take ponudbe, jaz pa ne. Zame prevara ni odvisna od spola, ampak od dejanja samega. Najbolj me zmoti ideja, da bi bil prisoten in opazoval. To mi ne bi olajšalo občutka prevare, ampak ga še poglobilo. Nisem človek svobodomiselnih nazorov in v razmerju sem si vedno želel enakopravnosti. S tem predlogom se je vse zamajalo – kot da nenadoma ne veljajo ista pravila za oba. Najhuje pa je vprašanje, kaj če ji bo to všeč in se bo odločila za povsem drugačno pot? Kako bi to vplivalo na najin zakon, na družino, na najinega otroka? Težko si predstavljam, kako bi o tem govorila s starši, prijatelji ali znanci. V tem trenutku ne vem, kaj si naj sploh mislim. Morda bi bilo bolje, če mi ne bi nič povedala in bi preprosto šla dalje, brez da bi vedel.

Je že mimo. Samo ni vedela kako naj ti pove.

Sočustvujem, če gre za resnično težavo in ne le novo žgečkljivo zgodbico, ki jih tukaj ne manjka. Ja, zdaj te bodo samooklicani alfa samci začeli napadati, kako si nor, da ne poskusiš tega, da bi bil car, frajer, ampak resnica je pa samo ena. Ko si ženska zaželi žensko v postelji, ponavadi nikoli ne ostane le pri seksu, saj ženske na seks gledajo predvsem skozi čustva. Obstaja nevarnost, da se je tvoja partnerka že zagledala v kakšno. Odkrit pogovor bo rešil marsikaj. Je pa nekaj res. Veliko popestritev s trojčki se konča z razhodom. Kaj takega “preživijo” samo čustveno zelo močne osebe. Vse dobro.

Midva sva. Na mojo pobudo. Bil je skeptičen in s takimi pomisleki kot ti. Nisem silila, sem pustila, da je dozorelo in je sam omenil oziroma vprašal, če sem že. Ni mi bila ideja, da grem sama, zato nisem forsirala, le dogovarjala. Ona je samska, ni se želela vezati, si je pa želela v bistvu reden spolni stik.  Ko je predelal, je pristal. Dogovorili smo pravila kaj ja in kaj ne. Leta dolgo je zadovoljeval obe, skupaj ali tudi vsako posebej. Sedaj smo starejši in potrebe po seksu so več ali manj presahnile, še zmeraj se dobimo od časa do časa, tudi kak orgazem si še kdaj privoščimo, ampak večkrat samo spijemo kakšno kavo ob prijetnem klepetu o življenju. Brez obveznosti in brez zadreg. Ne priporočam, če ne moreš predelati pri sebi, ampak včasih tabu ni tak tabu, če si dovoliš govoriti o njem. Je pa tako, nikoli ne moreš vedeti, kaj je na drugi strani vrat, ko jih enkrat odpreš. Ni garancije in ni absolutne varnosti.

Če nisi tak tip, pač nisi. Ostani zvest sam sebi. Bodi ti. To si si dolžan, samemu sebi in življenju. Mislim, da je večina želja bolj kot ne samo v glavi, dlje pa ne gredo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež623, 10.04.2025 ob 17:35

Žena mi je zaupala željo, ki me je popolnoma presenetila. Želi si intimne izkušnje z drugo žensko, pri tem pa bi želela, da jo gledam, da se ne bi počutila, kot da me vara. Marsikateri moški bi se razveselil take ponudbe, jaz pa ne. Zame prevara ni odvisna od spola, ampak od dejanja samega. Najbolj me zmoti ideja, da bi bil prisoten in opazoval. To mi ne bi olajšalo občutka prevare, ampak ga še poglobilo. Nisem človek svobodomiselnih nazorov in v razmerju sem si vedno želel enakopravnosti. S tem predlogom se je vse zamajalo – kot da nenadoma ne veljajo ista pravila za oba. Najhuje pa je vprašanje, kaj če ji bo to všeč in se bo odločila za povsem drugačno pot? Kako bi to vplivalo na najin zakon, na družino, na najinega otroka? Težko si predstavljam, kako bi o tem govorila s starši, prijatelji ali znanci. V tem trenutku ne vem, kaj si naj sploh mislim. Morda bi bilo bolje, če mi ne bi nič povedala in bi preprosto šla dalje, brez da bi vedel.

A hiša ti še ni pogorela?

Še kar nočeš začet umirat za rakom?

Nihče te ni oropal, ti žene posilil in ubil?

Daj, takrat se oglasi, z realnimi problemi. Ti bomo prisluhnili prej pa ne.

Butara moška.

pač idita narazen.

Perverznež, nehaj si izmišljevati zgodbice.

lloyd, 10.04.2025 ob 17:46

Je že mimo. Samo ni vedela kako naj ti pove.

Ja, res je. Moj vedno pravi, da če bi bila z žensko, da to itak ni prevara, da lahko komot, on tega sploh resno ne jemlje, da bi to lahko bil nekakšen odnos. Smo v mladosti marsikej probali, ampak res z žensko ne bi bila. Mi ne more ponudit tega kar mi lahko samo moški.

Moj partner je pred kakimi 8 leti spoznal, da je bisex. Seveda ne z mano, z ljubico. Kakorkoli, spoznal je, da ga pogled otip, fafanje penisa vzburja, še bolj pa sex z moškim. Po raznih preizkušanjih je prišel do zaključka, da mu najbolj ustreza trojček, on, še en moški in obvezno ena ženska. In tako si je leta tešil željo po tem mimo mene. No, skoraj mimo mene, jaz sem seveda čutila da nekaj je štima, da pobiramo drobtinice.

Potem pa je enkrat počilo in mi je vse priznal. Najprej sok, potem jeza, potem žalost … potem pa sem rekla ok, to vendar ni taka groza, če je to vse da bi bil moj moški srečen, potem bom šla čez sebe in mu ugodila. In sva skupaj šla v to, se dobivala z bisexualci. Vedno je bil v prvem planu on, jaz sem ali pa tudi nisem sexala, mene nič od tega ni vzburjala, niti niso bil to moje fantazije. Na koncu je vseeno počilo. Moj je ugotovil, da si želi tudi vsake toliko časa drugo žensko in sem rekla da to pa ne. Tukaj sem izstopila iz skupnega vlaka.

Po eni strani mi je žal, da sem se sploh spustila svojo mejo in šla v njegove seksualne fantazije, po drugi strani pa lahko rečem ajde, zdaj poznam še en del spolnosti. Če bi vedela, da se njegove zahteve po različnih spolnih praksah ne bodo končale samo pri enem bisex moškem, bi že na začetku raje prekinila vezo. Si mislim, da bi bilo to veliko bolj zdravo zame.

Mi je pa seveda zelo hudo, da se je najina veza, ki je bila kvalitetna, na koncu zreducirala na iskanje tretjega v postelji.

Imam podoben problem kot tvoja žena.

Tudi jaz bi z drugo………………….

Še ens, 11.04.2025 ob 00:57

Ja, res je. Moj vedno pravi, da če bi bila z žensko, da to itak ni prevara, da lahko komot, on tega sploh resno ne jemlje, da bi to lahko bil nekakšen odnos. Smo v mladosti marsikej probali, ampak res z žensko ne bi bila. Mi ne more ponudit tega kar mi lahko samo moški.

@Še ens, tvojemu povej, da se moti. Moj bratranec se je ločil zato, ker se je njegova žena zaljubila v žensko. Tudi on v začetku tega sploh ni resno jemal. Smešno mu je bilo, kakšen odnos imata lahko sploh dve ženski, če ni zraven tudi “vsemogočnega” kurca. Skratka, motil se je. On je, odkar je ločen, zamenjal že par žensk, ampak z nobeno ni imel kaj resnejšega, njegova bivša žena pa živi skupaj s to žensko že nekaj let.

Takoj ko en od partnerjev gleda druge ljudi več da je vajine veze konec. Loči se in zaživi svobodno. Drugače boš vsak dan razmišljal kje je, s kom je. Dvomil boš v vse kar ti pove. In tako do tvoje smrti. Si želiš takega življenja?

Predlagaj ji zdravljenje za duševne motnje ali pa hitro ločitev.

Anonimnež62ja luzer od luzerja is, kaj. ti ja pojma nimaš o ženskah.  5% žensk je lezbačik, 95% jih je bisexualk.  kaj si ti od včeraj?  prokleto tele.  ti si taki kreten ej.  a sem prav razumel, enga otroka imata. 1 otrok je kot domača žival. to delajo moderne ženske, ki želijo pač kao malo ustrezat mogoče staršem za poerbat kaj, ali družbi.  en otrok je kot domača žival.  to je najslabji.  ker pride ven otrok, ki ne zna delit. in ženske to počenjo, ker niso našle alfa samce, njihove prve izbire.  ti si pač voldjiv lulek brez hrbtenice.  ja luzer si.   reči ji tko.  lahko, ampak  hočem tudi jaz njo fukat.  če ne pa najdi tako. ker drugače bo drugilč rekla,  imam enga frenda.  bi me rad gledal kako me jebe?  če bi to bil  res kao slučaj, na morju, pijača, vroče bla bla bla zabava. pa bi tudi ti imel že v rokah enosexy mlado. ok. kaj češ. tko je. ampak ona te že itak vara  z 3 jebačeki. sam ti  ne veš. zdja pa te sprobava, da vidi kako boš reagiral.  če si ej žezrihtala, pol je tak konc z vama.  ker je pozabila nate. verjetno pa si luzer v posli in luzer karakterno. zato ti jo drugi jebejo.  ker imaš micro lulek. in je tko kot bi hrenovko po hodniku fuknil. najdi si čimprej jebačico.

Anonimna738, 11.04.2025 ob 08:00

@Še ens, tvojemu povej, da se moti. Moj bratranec se je ločil zato, ker se je njegova žena zaljubila v žensko. Tudi on v začetku tega sploh ni resno jemal. Smešno mu je bilo, kakšen odnos imata lahko sploh dve ženski, če ni zraven tudi “vsemogočnega” kurca. Skratka, motil se je. On je, odkar je ločen, zamenjal že par žensk, ampak z nobeno ni imel kaj resnejšega, njegova bivša žena pa živi skupaj s to žensko že nekaj let.

Saj se ne gre samo za spolni ud, na splošno moški, celotna postava, vonj, videz, obnašanje, cel paket mi je všeč pri moškemu, sej sem napisala, da smo v mladosti marsikej probali in ne, ne bi mogla biti v razmerju z žensko, ni šans, moški je tisti po katerem hrepeni moje telo.

Uuuu, jaz bi tudi, samo za prvič ne vem če bi želela moža zraven. Se mi pa zdi prevara ne glede na spol, ločim bolj vrsto prevare v smislu telesna in čustvena, obe sta hudi, samo čustvena je še malo hujša.

Še zadnji meseci za pasivni dobiček:

https://app.getgrass.io/register?referralCode=qdfK73R3k6l5WWS

Gej si.

New Report

Close