najini mostovi 2.sezona
Ne gledam tega, ker mi enostavno ne sede. Una, ki igra Moniko (ali kaj je že snaha od tistega podjetnika), mi pa deluje tako leseno…stoji ko klada, pa vedno se drži za tisto naramnico na torbici….ehhh. Ne vem sicer, kaj je to za eno igralko in če je igrala že kje drugje, ampak za moj okus igra popolnoma zanič…. Za Injo Zalta (Usodno vino) sem včasih rekla, da ni prav dobra igralka, ampak se mi zdi, da je bila Zalta velliiiiko boljša od tele Monike…
Dejstvo je, da Monika (igralka) ne igra dobro. Če jo primerjam z Zalto, je kar o.k. Zalta je bila katastrofa. Tudi ta, ki igra krisovo punco Tanjo, ne igra dobro. Ostali so vsi dobri igralci.
Scenarij je bolj tako, sem in tja se kar malo lovi. Na splošno je kar gledljivo.
[/quote]
Monika se mi zdi čisto dobra igralka. Malo manj je Tanja. Drugi igralci so fajn.
Ta primerjava z Zalto …ne, Monika je veliko boljša.
Včasih se mi zdi, da se stvar nekako vleče, da igrajo nekako počasi. Bi človek kar malo porinil, ha.
Sem pogledal do konca.Na kratko.. Suzana izda Roberta očetu ta ga zato vrže iz podjetja, 2. tir pade v vodo, Kris in Monika nista skupaj, ampak se le ta odloči za Tanjo. Robert bojda v tretji sezoni odpre svoje podjetje in konkurira Baronu. Dragica in Lovro v zadnjem delu druge sezone postaneta par. Tako da mi je serija bolj tako tako.