Najini mostovi – nova serija
Ta igralec Rok Kunaver – menije prav antipatičen, celo strašljiv. vem,da je vloga – ampak on men ne igra zlobnega brata, on deluje že kot psihopat. In tudi izven vloge ne zmorem videti kot pozitivca drugače, tudi ko sem ga gledala na zvezdah plešejo kot da ima neke geste iste kot takrat ko igra vlogo.
Pa dodala bom še mimo tega – pogledala sem si intervju z Nino Ivanič na svet kanal A. Nina je meni super igralka, se pa vidi spet hinavsko pristransko poročanje popovcev in sveta na kanalu a in njihovih novinarjev – kako so očitno želeli prikazati,da se serija hvali na vse pretege in so tudi nini naročili,da jo tako zelo hvali, čeprav v resnici so že pred časom prišle ven zgodbe igralcev glede plačil,. ker niti slučajno ni vse tako rožnato in oh in sploh kakor hočejo ti novinarji predstaviti. Spet se vidi hinavščina njihova in pristransko prikazovanje stvari.
Vedno bolj ogabni so v svojih dejanjih ti novinarji popa in kanala a s to pristranskostjo – nič več jim ne bo za verjeti.
Izgleda, da mu dajejo take vloge. Je na las podoben ( igra, način) tistemu Andreju iz Usodnega vina. Težko gledljiv.
Je pa, končno, Nina Ivanič dobila eno pozitivno vlogo;). Je bila že kar moreča s samimi negativkami.
Mogoče bo vse skupaj fajn.
[/quote]
Nina je super, četudi dobi dve vlogi negativke, se zna preleviti in vsaki dati svoj, drugačen značajo – si ni enaka v igri, čeprav izgra obakrat negativko. Ta Rok – je pa skopiran – vse negativce igra na enak način in to na način, da izpade psihopat prav, ne samo negativc. je res ja – kopiran lik onega iz usodnega vina. In to se meni zdi slabo. Se mi zdi,da mora igralec se znati preleviti v različne like in vsakemu dati svoj značaj – četudi so vsi negativni, je vsak oseba, lik zase. Nini to super uspe vedno.
Sem pa vesela zanjo,da so ji dali tudi kakšno pozitivno vlogo.
Nina je super, četudi dobi dve vlogi negativke, se zna preleviti in vsaki dati svoj, drugačen značajo – si ni enaka v igri, čeprav izgra obakrat negativko. Ta Rok – je pa skopiran – vse negativce igra na enak način in to na način, da izpade psihopat prav, ne samo negativc. je res ja – kopiran lik onega iz usodnega vina. In to se meni zdi slabo. Se mi zdi,da mora igralec se znati preleviti v različne like in vsakemu dati svoj značaj – četudi so vsi negativni, je vsak oseba, lik zase. Nini to super uspe vedno.
Sem pa vesela zanjo,da so ji dali tudi kakšno pozitivno vlogo.
[/quote]
Se strinjam. Nina vsako vlogo drugače odigra, Rok vse čisto enako.
Kar se novinarjev pop-a in kanala a tiče, jih ne jemljem resno. Tudi njihovih poročil ne gledam. So dokaj rumena ;).
Še ena naša nadaljevanka , ki že v naprej veš skoraj cel scenarij. Kolk greste stavt, da je hči od tiste novinatke od tamladga dohtarja. 15 let ga ni blo doma , tamala gre pa glih zdaj v srednjo šolo…stara 15 let.
Drugafe pa rada pogledam te naše nadaljevanke. Mi pa tale Rok res zgleda tud privat bolj tak karakter kot v filmih. Vsi filmi skoraj po istem kopitu, tudi Nina Ivanič igra pozitivko v njeni negativni obliki, ne more iz svoje kože.
Gorenjakova mi ni všeč in mi nikoli ni bila. Koketa? Meni se zdi, da to sploh ni igra. Koketo igra tudi privat:(.
Kunaver mi ni o.k., Nina je fajn, tudi zdravnik, njegova bivša (kdo jo igra?), par stalnih mafijozotov (Valič, Kuntner…). Bomo bideli, mogoče bo čisto solidno.
[/quote]
OMG, kako je ne poznaš, zdravnikovo bivšo igra vendar moja soseda Maša Grošelj.
Par stvari je kar predvidljivih;). Če bo simpatično narejeno, se bo dalo gledat.
[/quote]
Če že – raje gledam našo slo tako limonado kot pa kakršnokoli mehiško, turško, itd.
meni so naše boljše od vseh slednjih – in se mi zdi da si naši igralci zaslužijo priložnosti, niso slabi, četudi je scenarij predvidljivo limonaden.
Redno gledam tudi V imenu ljudstva na SLo – so tudi izredno dobri…. mi je želo všeč nadaljevanka, čeprav drug žanr popolnoma, izredno dobra, tudi igralci… sem gledala tudi Jezero, ampak je ta V imenu ljudstva meni še dosti boljša, dosti bolj napeta, zanimiva. Podpiram naše igralce in tudi našo produkcijo – vse pohvale jim za trud in delo… za izboljšave je pa itak še vedno prostor povsod – doma in pri tujcih (tuje produkcije). Naši do dobri in rada jih gledam. – kot rečeno mnogo raje od mehiškega in turškega sr…, ki pa ga nisem nikoli marala – me odbija že jezik sploh turški in tisto dretje… tistega pa ne morem sploh.
Mogoče bo dobro. Po 1. epizodi se še ne da napovedat. Naše serije so mi dokaj povprečne. Slaba se mi je zdela Jezero , dobra res je V imenu ljudstva, pa drug žanr npr. Štorija je bila dobra, Usodno vino zelo povprečno, Reka ljubezni slaba. Mešano.
Turških, Mehiških ali Brazilskih ne gledam, nisem nikoli…..Hrvaške so v večini dobre.
Si prav želim, da bi bila ta dobra in bi jo z veseljem gledala.