Najini mostovi – nova serija
Saj tako ljudje reagirajo tudi v resnici. Dosti bolj nerealno bi bilo, če bi vsi skočili in hiteli pomagat, ker v resnici tega ne boš doživela.
[/quote]
Če se to zgodi, so ljudje najprej malo v šoku /otrpnejo/, potem pa pravzaprav ne vedo, kako in kaj. V najboljšem primeru pokličejo rešilce. V reali je kar tako nekako.
Sem gledala. Me je minilo ko sem zagledala tino gorenjak, da spet eno kurbetino igra. A je ona v privat zivljenju tudi taksna radodajka, da same taksne vloge dobi? Nekaj bo ze na tem. Drugac pa nebom gledala, ker slovenci ne znajo niti ene dobre serije skupaj spacat. Je nikoli niso in mislim, da je vsaj se 10 let ne bodo
Včaraj se mi je vleklo, čeprav je bilo le eno uro. Bojim se, da bo razpotegnjeno s kup nepotrebnih prizorov . Igralci so kar o.k., moti me Gorenjakova (mislim, da bi šlo komot brez nje), zoprn je tudi Rok Kunaver (povsod do pike enako igra).
Mogoče se bo kaj naredilo, če ne bodo nepomembnih malenkosti raztegovali.
Kmalu ( še 1-2 nadaljevanji) se bo videlo, če bo za gledat. Sedaj je nekje na meji. Za moje pojme, seveda. vsak drugače gleda.
Saj, koliko je pa je stara igralka, ki igra glavno vlogo? Tudi ona deluje nekam mlado za vlogo matere s 15 letno hčerko.
Pa v nadaljevanki V imenu ljudstva so tudi zgrešili, Nikina mama in dedek sta približno enako stara.
Načeloma me ne motijo leta igralcev, vendar če igralci že na prvo žogo delujejo premladi ali prestari, res nekako težko gledam.
Saj, koliko je pa je stara igralka, ki igra glavno vlogo? Tudi ona deluje nekam mlado za vlogo matere s 15 letno hčerko.
Pa v nadaljevanki V imenu ljudstva so tudi zgrešili, Nikina mama in dedek sta približno enako stara.
Načeloma me ne motijo leta igralcev, vendar če igralci že na prvo žogo delujejo premladi ali prestari, res nekako težko gledam.
[/quote]
Ja, pa res! Maša Grošelj pa je letnik 1993, ob snemanju je bila potem stara 26 let; očitno je potem pri 12 ih rodila.
Jao jao