Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka najini mostovi2

najini mostovi2

Spet tajkuni, goljufije. A ni (naj bi bila) to neka lj. zgodba. Jaz je ne vidim. Samo mafija,nategovanje.

Včeraj sem gledala in se mi je zdelo kot ena slovenska telenovela. S predvidljivimi zapleti in spletkarjenji.
Kunaverju sem se pa tok narežala, saj to njegovo pretirano zoprno (že kar karikirano) vedenje spada bolj v kakšno komedijo … Kako je nadrl svojega sina in njegovega prijateljčka, hahahaha.

Nekje sem prebrala, da to primerjajo z Eno žlahtno štorjo. Joj,nooo! Svetlobna leta narazen. EŽŠ je bila res super, tudi humorna, duhovita. Ni primerljivo s tem.

Ta tip je tako nagravžen, odbijajoč. Sploh ga ne morem gledat

Ta tip je tako nagravžen, odbijajoč. Sploh ga ne morem gledat
[/quote]

Vloga je taka. Res pa je, da sem ga že drugje videla v precej podobni vlogi, igral je do pike enako. Tudi meni je odbijajoč (kot karakter v seriji). Prav težko ga gledam.
Ostalo je precej povprečno.

Se je kaj pretresljivega zgodilo včeraj? Se splača pogledat za nazaj?

A ni škoda denarja za taka skrpucala od nadaljevank? Vse tako izumetničeno…Pa kaj imate to za ene igralce…Se mi zdi da bi bilo dobro, da se kaj naučijo od naših balkanskih sosedov, ki igralstvo obvladajo( Bolji život, Južni vetar, Lud, zbunjen normalan… in še bi lahko naštevala)

Vse se vrti okrog nekih poslov, pa 2. tir, pa goljufije. Tega imamo zadiost v reali. Kakšne normalne ( vsaj povprečno dobre) stvari ne znajo naredit?
Hrvaške, bosanske serije so neprimerno boljše.

Res, sama biznis natega in kriminal.
Zakaj naslov Najini mostovi?

Ker bodo namesto 2. tira most postavli 😋

Ja, edino to)).

Glinščica ☺☺☺

https://www.primorske.si/mnenja/komentarji/generalka-za-se-vecje-kolobocije

https://www.google.com/search?q=glin%C5%A1%C4%8Dica+most&tbm=isch&ved=2ahUKEwiQjIH6zIXoAhUG9hoKHdmLA4wQ2-cCegQIABAA&oq=glin%C5%A1%C4%8Dica+most&gs_l=img.3..0i24.2822.5847..7237…0.0..0.84.685.9……0….1..gws-wiz-img…….35i39j0j0i5i30.x7vkNWXTKm4&ei=ryBiXtD4J4bsa9mXjuAI&bih=944&biw=1920&client=firefox-b-d#imgrc=NN2FVvfj9suxoM&imgdii=5JX58FsTtkHxNM

Kolk so dolgočasni s temi tajkuni. Čisto v vseh serijah. A res ne znajo nardit neki, ki bo povezeno, imelo rep in glavo in ne bo polovica vrinjenih kriminalcev in goljufov? Pa kdo bo to gledal!

Totalno brezvezna serija. Teh 5 igralcev ki jih slovenija premore, slabo igra, žabarsko narečje, nezanimiva zgodba. 2 tir mešajo notr, res se ne morejo kaj boljšega spomnit, kot to politično sranje, o katerem se nonstop govori?! Škoda denarja za tako sranje.

Ta mladi dohtar živi v tistem bloku kjer sem jaz živel osem let. Kar ne morem nehat gledat…

Meni je pa smešno, da v te nadaljevanke tlačijo kriminal, katerega Slovenčki v resnici doživljamo in smo zaradi njega tudi na isti stopnji kot preostali Balkanci…. Že v Usodnem vinu so kazali, kako naša jara gospoda biznisira, pa v Reki ljubezni tudi (Žlahtne štorije nisem gledala).
Point je, da se tukaj pridušate nad prikazom kriminala pri nas, mene pa prav nič ne moti – je vsaj nekaj realnega in takega, kar se v resnici pri nas dogaja.

Pa priimek “Furlan” za gradbinca, ki ne plačuje podizvajalcev, je čisto pravi :-)) Škoda, ker taki lopovi kratko potegnejo samo v nadaljevankah, v reali pa ne :-)))

Neki mafijski posli, nasilje, izsiljevanje. Ves čas so propagirali, kako bo prijetna serija, neka lj. zgodba . Tisto je samo mašilo za h kriminalu. Grozno res. Upam, da bo le ena sezona.
Naši ne znajo delat filmov, serij. Svetla izjema je bila Štorija in pa ta sedaj V imenu ljudstva. Vse ostalo skupaj nič.

Glede na izkušnje z našimi serijami ni bilo za pričakovat ne vem česa. So tudi izjeme: Žlahtna štorija, V imenu ljudstva. Bosta ti dve izjemi kar ostali. Lahko bi bil naslov: Tajkuni na mostovih.

Ah ah
Kopirajo turke.
Ta ki nori, je Emir,
Kris je kemal,
Se obleko ma modro kot emir in kao tud skoz nori.ah ah ah

A da kaj kopirajo? Turških ne gledam, tale je za nikamor. Škoda, tako lepa pokrajina; bi lahko naredili eno tako zelo povprečno, a prijetno zgodbico. Ja, če ne gre, pač ne gre.

So nemalo čudne. Če primerjaš primerjaj vsaj enake žanre med seboj. Ne moreš telenovele primerjati z kriminalno serijo.
V imenu ljudstva je odlična kriminalna serija.
Tole kar pa delajo od telenovel, pa ok posamični igralci so zanič, posamični dobri, nekateri tudi zelo dobri; moti me zgodba, ki si jo izmislijo – ravno včeraj sem razmmišljala – vedno je nekdo od staršev v protagonistični družini mrtev (usodno vino – mama, reka ljubezni – oče, in zdaj spet mama) …. vse delajo po istem kopitu. Lahko bi si kakšno drugačno zgodbo izmislili, ne pa se tako ponavljali.

So nemalo čudne. Če primerjaš primerjaj vsaj enake žanre med seboj. Ne moreš telenovele primerjati z kriminalno serijo.
V imenu ljudstva je odlična kriminalna serija.
Tole kar pa delajo od telenovel, pa ok posamični igralci so zanič, posamični dobri, nekateri tudi zelo dobri; moti me zgodba, ki si jo izmislijo – ravno včeraj sem razmmišljala – vedno je nekdo od staršev v protagonistični družini mrtev (usodno vino – mama, reka ljubezni – oče, in zdaj spet mama) …. vse delajo po istem kopitu. Lahko bi si kakšno drugačno zgodbo izmislili, ne pa se tako ponavljali.
[/quote]

Pisala sem na splošno. Vem, kakšen žanr je V imenu ljudstva:). Tak žanr je bila serija Jezero in je bila čisto zanič.
Na splošno so pri nas zelo slabe serije (ne glede na žanr) in izjem je zelo, zelo malo.

To , da je vse po istem kopitu, še malo “kriminala” vmes , je že skoraj pravilo((

A to k kazejo spomine pa noben ne pohvali.
Turke kopirajo.

Baje kopirajo Turke, ja.
Grem gledat, kdo so scenaristi, režiser. Mogoče isti kot pri Reki ljubezni.?

Hrvaške, bosanske serije so neprimerno boljše.

*

OMG, a ti to resno? Le kaj na njih vidiš???

New Report

Close