najini mostovi2
Glinščica ☺☺☺
https://www.primorske.si/mnenja/komentarji/generalka-za-se-vecje-kolobocije
https://www.google.com/search?q=glin%C5%A1%C4%8Dica+most&tbm=isch&ved=2ahUKEwiQjIH6zIXoAhUG9hoKHdmLA4wQ2-cCegQIABAA&oq=glin%C5%A1%C4%8Dica+most&gs_l=img.3..0i24.2822.5847..7237…0.0..0.84.685.9……0….1..gws-wiz-img…….35i39j0j0i5i30.x7vkNWXTKm4&ei=ryBiXtD4J4bsa9mXjuAI&bih=944&biw=1920&client=firefox-b-d#imgrc=NN2FVvfj9suxoM&imgdii=5JX58FsTtkHxNM
Meni je pa smešno, da v te nadaljevanke tlačijo kriminal, katerega Slovenčki v resnici doživljamo in smo zaradi njega tudi na isti stopnji kot preostali Balkanci…. Že v Usodnem vinu so kazali, kako naša jara gospoda biznisira, pa v Reki ljubezni tudi (Žlahtne štorije nisem gledala).
Point je, da se tukaj pridušate nad prikazom kriminala pri nas, mene pa prav nič ne moti – je vsaj nekaj realnega in takega, kar se v resnici pri nas dogaja.
Pa priimek “Furlan” za gradbinca, ki ne plačuje podizvajalcev, je čisto pravi :-)) Škoda, ker taki lopovi kratko potegnejo samo v nadaljevankah, v reali pa ne :-)))
Neki mafijski posli, nasilje, izsiljevanje. Ves čas so propagirali, kako bo prijetna serija, neka lj. zgodba . Tisto je samo mašilo za h kriminalu. Grozno res. Upam, da bo le ena sezona.
Naši ne znajo delat filmov, serij. Svetla izjema je bila Štorija in pa ta sedaj V imenu ljudstva. Vse ostalo skupaj nič.
So nemalo čudne. Če primerjaš primerjaj vsaj enake žanre med seboj. Ne moreš telenovele primerjati z kriminalno serijo.
V imenu ljudstva je odlična kriminalna serija.
Tole kar pa delajo od telenovel, pa ok posamični igralci so zanič, posamični dobri, nekateri tudi zelo dobri; moti me zgodba, ki si jo izmislijo – ravno včeraj sem razmmišljala – vedno je nekdo od staršev v protagonistični družini mrtev (usodno vino – mama, reka ljubezni – oče, in zdaj spet mama) …. vse delajo po istem kopitu. Lahko bi si kakšno drugačno zgodbo izmislili, ne pa se tako ponavljali.
So nemalo čudne. Če primerjaš primerjaj vsaj enake žanre med seboj. Ne moreš telenovele primerjati z kriminalno serijo.
V imenu ljudstva je odlična kriminalna serija.
Tole kar pa delajo od telenovel, pa ok posamični igralci so zanič, posamični dobri, nekateri tudi zelo dobri; moti me zgodba, ki si jo izmislijo – ravno včeraj sem razmmišljala – vedno je nekdo od staršev v protagonistični družini mrtev (usodno vino – mama, reka ljubezni – oče, in zdaj spet mama) …. vse delajo po istem kopitu. Lahko bi si kakšno drugačno zgodbo izmislili, ne pa se tako ponavljali.
[/quote]
Pisala sem na splošno. Vem, kakšen žanr je V imenu ljudstva:). Tak žanr je bila serija Jezero in je bila čisto zanič.
Na splošno so pri nas zelo slabe serije (ne glede na žanr) in izjem je zelo, zelo malo.
To , da je vse po istem kopitu, še malo “kriminala” vmes , je že skoraj pravilo((