najini mostovi2
Hrvaške, bosanske serije so neprimerno boljše.
*
OMG, a ti to resno? Le kaj na njih vidiš???
[/quote]
Gledala sem par teh zgoraj omenjenih serij. Za moj okus so boljše, bolje narejene, bolje odigrane. ( Kar bo, pa bo; Nor, zmeden, normalen…). Res je, da so nekatere tudi brez veze (Lara…). Pri nas edina EŽŠ je bila dobra , pa sedaj ta, ki se predvaja ob nedeljah.
Ne poznam scene, ampak očitno lik mora biti tak in če je tak, potem je v redu odigran/sceniran, kajne?
[/quote]
Daleč od tega da bi bilo dobro odigrano! Se prav vidi kako se mučjo s to igro, nobene spontanosti, dobesedno kot da bi liki brali s table. Pa spet tisti “kaj” 100x v enem delu kot v reki ljubezni. Naši ne znajo igrat, škoda da sploh delajo serije, potrata časa in denarja. Se pa prav vidi da navdih iščejo v tujih nadaljevankah, ampak so 100x za njimi
Ne poznam scene, ampak očitno lik mora biti tak in če je tak, potem je v redu odigran/sceniran, kajne?
[/quote]
igra negativen lik to je res… samo on ga ne prikaže kot negativnega, ampak kot psihopata…
in še – čisto vsak negativen lik odigra tako- pa ni važno v kateri seriji. Potem ti je lahko jasno,da ne gre za dobro igro, ker ne poda vsakemu liku svojega karakterja, ampak so vsi njegovi negativni liki enako psihopatski, z prav enakimi potezami, obnašanji… čeprav so v različnih serijah. To potem veš, da ni ok.
igra negativen lik to je res… samo on ga ne prikaže kot negativnega, ampak kot psihopata…
in še – čisto vsak negativen lik odigra tako- pa ni važno v kateri seriji. Potem ti je lahko jasno,da ne gre za dobro igro, ker ne poda vsakemu liku svojega karakterja, ampak so vsi njegovi negativni liki enako psihopatski, z prav enakimi potezami, obnašanji… čeprav so v različnih serijah. To potem veš, da ni ok.
[/quote]
Jaz Ene žlahtne štorije nisem gledala, zato ne poznam lika, ki ga je ta igralec tam igral.
Ampak, točno tako se obnašajo sinovi takih mafijcev. Bolj kot ne psihopatsko. Ta lik je identičen karakterju Jureta Jankoviča, na primer, manjka sicer še kakšna črtica zraven. Pa še kakšnega drugega sinkota.
Jaz Ene žlahtne štorije nisem gledala, zato ne poznam lika, ki ga je ta igralec tam igral.
Ampak, točno tako se obnašajo sinovi takih mafijcev. Bolj kot ne psihopatsko. Ta lik je identičen karakterju Jureta Jankoviča, na primer, manjka sicer še kakšna črtica zraven. Pa še kakšnega drugega sinkota.
[/quote]
Ne spomnim se, da bi igral v Eni žlahtni štoriji. Jaz se ga spomnim iz Usodnega vina. Odigrano do pike enako, kot tukaj.
Ne spomnim se, da bi igral v Eni žlahtni štoriji. Jaz se ga spomnim iz Usodnega vina. Odigrano do pike enako, kot tukaj.
[/quote]
Aha, no saj tudi Usodnega vina nisem gledala redno, samo sem in tja, zato se ga ne spomnim…. Če je tudi tam igral lik mafijskega tajkuna oz. njegovega sina, je kar identičen.
Mene pa moti, kako so vsi vedno ob pravem času na pravem kraju.
Monika pade in si poškoduje roko. Kris jo pregleduje, ko tisti na vozičku kliče brata, da Kris osvaja njegovo ženo. Brat je ravno v postelji z ljubico in se v gatah oglasi na telefon, a že nekaj trenutkov kasneje je pražnje oblečen pri Krisu in Moniki, ki se še kar pregledujeta. ???
Monika je na kosilu, kjer se ji zatakne kos hrane. Časa ni veliko in nihče okoli nje ne zna pravilno ukrepati. Ženska se duši tako dolgo, da bi morala že pasti skupaj, a ona je še vsa rožnata in skulirana, ko iznenada od nekod prileti Kris in jo reši s Heimlichovim prijemom. Seriously?
Pa dobro kaj zej nabijate o Roku Kunaverju. Pa sej ga bom prosu ej naj se neki uči po uajdousko. Pa še poznava se. Pa ni en un težakič, razen v vlogi. Smirite konje, al pa tut ne.
[/quote]
Kaj bo govoril po vipavsko. Saj je že vse posneto. No, menda končujejo s snemanjem. Kaj bo zadnjih par epizod govoril dialekt, če ga prej ni. Bedarija.
Nihče ne nabija po njem, govori so o njegovih vedno zelo podobnih vlogah.
Kaj bo govoril po vipavsko. Saj je že vse posneto. No, menda končujejo s snemanjem. Kaj bo zadnjih par epizod govoril dialekt, če ga prej ni. Bedarija.
Nihče ne nabija po njem, govori so o njegovih vedno zelo podobnih vlogah.
[/quote]
Ne vem, če ravno končujejo s snemanjem, ker trenutno za 2. sezono zelo intenzivno iščejo igralce za manjše vloge. Se pa strinjam, da je še meni, Ljubljančanki, moteče, da na Vipavskem govorijo po ljubljansko.
Ne vem, če ravno končujejo s snemanjem, ker trenutno za 2. sezono zelo intenzivno iščejo igralce za manjše vloge. Se pa strinjam, da je še meni, Ljubljančanki, moteče, da na Vipavskem govorijo po ljubljansko.
[/quote]
A dve sezoni bosta?:(. No, če bi v 2. sezoni kar naenkrat pričel govorit dialekt, bi bilo smešno, skregano z vsako pametjo. Aja, saj je kar nekaj stvari skregano s pametjo v tej seriji. No, potem pa naj gre na intenzivni tečaj vipavščine :)))
O Kunaverju kot igralcu je bil govor. Res je vedno en tak že skoraj psihopat. A mu vedno dajejo take vloge? Odigra jih čisto enako.
Meni je v tej seriji bolj prijeten Korošec. Se mi zdi, da dobro igra. Spomnim se ga iz EŽŠ- je bil tudi fajn.
[/quote]
Kuaver mi je grozno antipatičen, ne vem zakaj, ampak me odbija že tisti njegov pogled. Tudi v oddaji zvezde plešejo mi je šel dobesedno na bruhanje. Potem pa še te negativne vloge ki jih vedno dobiva. Meni deluje kot en psihič tudi v realnem življenju
A dve sezoni bosta?:(. No, če bi v 2. sezoni kar naenkrat pričel govorit dialekt, bi bilo smešno, skregano z vsako pametjo. Aja, saj je kar nekaj stvari skregano s pametjo v tej seriji. No, potem pa naj gre na intenzivni tečaj vipavščine :)))
[/quote]
Mene je smešno predvsem to, da snemajo 2. sezono, še preden se prepričajo, da je 1. sezona sploh komu všeč.