najini mostovi
noben mi ne gre bolj na živce kot ta Rok Kunaver… men je on obupen igralec… obupno slab.
Se mi zdi, pa da se znajo dobro vživeti v vlogo in preleviti tako Marjana Brecelj, Nina Ivanič in tudi Anja Drnovšek, pa Aleš Valič in Kuntner tudi (govorim o tem, ki smo jih že gledali v prejšnjih nadaljevankah in so imeli različne, nasprotne vloge). Tudi ta igralca, ki igrata Kristjana in Moniko sta mi odlična, pa ta Žorž in njegova žena tudi in tudi Domen in Tanjina mama.
ta tanja mi je pa res tudi meni antipatična kot igralka.
In zdaj so dali na četrtek Mali šef Slovenije, kot da Masterchef ni dovolj….
Da jih sram ni – v najbolj gledan termin dajo neko OTROŠKO brezvezno kuharsko oddajo, ki jo gledajo samo tekmovalci sami in njihovi starši ter babice in dedki?! OMG.
Programska shema postaja čista greznica, pa niti skrivajo več ne….
Še dobro da je danes ob 20h na slo2 ena fajn krimi nadaljevanka, obvezno je treba gledat!
Meni sta trapasta lika Monika in una medic. sestra. Monika se kar nekaj svaljka naokoli in preklada, nič pametnega ne dela, medicinska sestra je prava tečnoba, ki se v vse vtika.
Drugače mi je sama zgodba tako nerealna, da dol padeš. Farmacevtka dela malo v lekarni, malo v gostilni, halo, no, pa kje to vidiš???
Dohtar se cele dneve samo okoli šeta, se mi zdi, da včasih nima niti 1 pacienta kar je čisto nerealno.
In dohtar ter še sploh un Domen, krneka mlečna tipa. Ko bi vsaj kaj bolj odraslega dali v serijo. Meni so neprepričljivi.
Še najbolj mi je tastar foter Baron. On vsaj odigra kot se šika, ima neko karizmo, čeprav je negativen lik. Se vidi, da je še stara šola igralcev.
te naše televizije so podn od podna – še v času karantene, ko bi morali in bi jim moral biti prvi cilj razvedriti gledalce in narediti čim boljšo programsko shemo, vse zafrknejo , naredijo negledljivo in uiber depresivno- z novicami na vsake dve uri, kjer non stop ponavljajo eno in isto. Prav za zamorit folk so, ne pa za razvedritev, dobre oddaje pa ukinejo. Sram jih je lahko.
Katera krimi serija je danes na SLO2 ?!
[/quote]
Sorry, moja napaka, ne na slo2, ampak na slo1. Dvojček.
Vaš link
Viking, ki je igral tudi v Igri prestolov :-)))
Sorry, moja napaka, ne na slo2, ampak na slo1. Dvojček.
Vaš link
Viking, ki je igral tudi v Igri prestolov :-)))
[/quote]
Hvala za info! Zna biti dobro.