Najini mostovi
Res je zelo lep film in fenomenalna igralca! Sem ravno razmišljala danes, ko sem ga gledala, da bi kaj pokomentirali tukaj! 🙂 Še posebej Meryl Streep mi je v tem filmu res neprekosljiva, njeno prefinjeno izražanje vsakega odtenka čustvenega stanja, s čiemr res sugestivno vpliva na gledalca, ki ne more ostati ravnodušen.
In seveda, vsaj po mojem, zelo žalosten konec… Kaj menite, zakaj ni šla za njim? A res tako ljubi moža (in svoj dolgočasni zakon), ki jo je – morda nehote – ponižal na zdolgočaseno gospodinjo brez strasti ali pa je bilo kaj drugega?
Pa tudi to je bilo zelo ganljivo, kako lahko štirje(!) dnevi človeku spremenijo vse življenje! Res, film, vreden več kot enega ogleda.
Jaz sem ga tudi gledala, žal ne do konca… gledala sem do tja, ko ji je rekel da naj gre znjim, torej ni šla? In konec?
Drugače je bil pa tudi meni zelo všeč, samo vse je precej nerealno, da se v 4 dneh lahko to vse zgodi in da bi človek zaradi 4 dni na kocko postavi zakon in otroke. No kdaj je bila pa romantika in taka ljubezen še realna!
lp
Jap res odličen film. Vsem priporočam tudi ogled filma Hiša duhov ali House of the spirits. Igra tudi Meryl Streep, Antonio Bandaras, Wiona Ryder in drugi. Res odličen. Obstaja tudi knjiga pisateljice Isabell Alende, južnoameričanke (casa de los espiritos). Res priporočam film in vse knjige pisateljice. PAPA