Najlepša izpoved ljubezni
kar se pa tiče izpovedi ljubezni: namesto da bi užival ob gledanju njemu mooočno pomembne nogometne tekme (kasneje sem izvedela, da je bila res ful pomembna za SLO) je raje užival ob meni na večerji – je bila pač ena obletnica…hehe, ker je nooooor na nogomet mi je to njegovo dejanje povedalo več kot besede…
lp
ful !!!! čustven moški, ki očitno zlo dobr pozna ljubezen in strast…pa tako nesebično deli nasvete…pa tako lepo piše o svoji najdražji…pa saj bi znal kaj drugega tud dobr napisat pa noče…
a ga moram še mal hvalit, da bo mogoč kaj več povedal, al že osladno delujem!!??? čist sem mu že v rito zlezla!!!…
pa ti povem, da mu ziher paše…hehe…
srečko, brez zamere…mal te bockam…
lp
bilo zelo romantično…novoletna žurka…šla sem se malo ohladit na svež zrak…prišel je za menoj, on, ki sem ga cel večer opazovala…stopil je za mano, me objel čez boke in vprašal, če me zebe…na uho mi je zašepetal, če uganem kaj si želi v tem trenutku…na ušesku sem začutila njegovo sapo…sprehodil se je do mojih ustnic…mmmmmmm
vprašal me je, če bi hodila z njim, hihhihihiihihi
bila sem cela blažena…stara šestnajst let:))))
Priznam, da sem celo malce zardel, mal me je tudi popikalo, je pa seveda pasalo! Saj veste, kakšni smo levčki, potrebujemo pohvalo bolj kot hrano in vodo…
Glede poznavanja tistih reči, mislim, da le malo pretiravaš. So le subjektivne refleksije, nekaj izkušenj pač, ki sem jih poskusil hitro pretočiti na papir.
Glede pisanja – ne vem, najbrž bi lahko napisal še kaj več, ampak imam takšno službo, da ostane le malo časa, ki si ga tudi pomalem kradem, za takšne izlete na net.
No, da ne dolgovezim, ženske, hvala za izjemno prijazne, nadušopihajoče besede, s katerimi ste le ogrele moje srce v tem meglenem jesenskem popoldnevu. Tudi meni je včasih užitek brati vaše vrstice (še bolj pa tisto, kar veje med njimi).
lp,
Srečko