Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Najlepse drzave in mesta v Evropi po vasem?Rabim nujno gremo na dopust…

Najlepse drzave in mesta v Evropi po vasem?Rabim nujno gremo na dopust…

Prosim zaupajte me najlepše države in mesta v evropi… Fascinira me celotna Francija;Španija pa Nemčija…Kaj mislitevi????
Rabin nujno..Hitro…Hvalaaaaa…

Meni je Praga najlepše mesto.

Skandinavija. Vedno in znova. Z vsemi prestolnicami in ljubkimi manjšimi mesteci in vasicami.

nova
Uredništvo priporoča

Albanija, Romunija, Bolgarija ☺

Slovenija! Odkrajev pa: Papeži, Belica, Križmani, Žurge, Banja loka, (ni našteto po vrsti) in potem vse skrite in manj skrite vasi v dolini Kolpe!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mesto: Edinburgh
Dežava: Islandija

Porto, Amsterdam, Brugge, Gdansk.

Utrecht!

Jaz najraje izbiram destinacije, kjer ni samo lepo za pogledat, ampak lahko grem tudi na kosilo in pijačo, ne da pri tem razmišljam, kako drago je. Skratka, da se da uživat. Portugalska mi je glede tega res super. Ogromno lepih krajev za pogledat, zraven pa še odlična hrana za povsem sprejemljivo ceno. Porto je pa meni tudi med top mesti v Evropi.

Irska

Pred kratkim smo kolovratili po Češki, zelo podobno. Hrana in pijača poceni (celo zelo poceni), veliko za videt, mesta, gradovi, narava, prijazni ljudje… Prav prijazen dopust za denarnico, še bomo šli 😉

@zlopodobno

Sem že imel dopisano, pa sem pobrisal, da poleg Portugalske (iz podobnih razlogov) priporočam tudi Češko in Slovaško ter Baltske države.

Sibiu v Romuniji, Budimpešta je zelo lepa (meni lepša od Prage), potem pa Čeki Krumlov, Karlovy Vary, Praga. Aja, midva hodiva v vzhodne države, ker je bolj poceni in si lahko več privoščiva.

Najgrše države in mesta.Definitivno Srbija in Slovenija, ter Beograd in Ljubljana.

Zame najlepše je na Tenerifih. Vedno znova se vračamo tja.

Od mest pa: London za pohajkovati, tudi Barcelona, Praga.

Pariz,Praga, majhna mesteca v Nemčiji, majhna mesteca v Toscani… všeč mi je bil tudi Stockholm,

za države težko rečem- so preveč raznolike, da bi izbrala eno celo.

Drzava: Slovenija
Mesto: Praga

je mesto: Stockholm
država – seveda Švedska pa tud Norveška

joj kok mene taka vprašanj pogrejejo. Pa kaj imaš od tega, če ti en popolni tujec napiše kje je bilo njemu najlebše. Eni se imamo povsod lepo in povsod iščemo lepote ne napake. Npr. v Srbiji smo bili v majhnem zanikrnem mestu ampak domačini so bili pa noro dostopni in prijazni tako da nam je ta kraj ostal v spominu zaradi ljudi ne pa zaradi samega mesta. Lej ne vem kakšni popotniki ste ali gledate kaj boste videli ali gledate kateri kraji so cenejši za jest in pit, ali imate kaj otrok in gledate kje so kakšni adrenalinski parki ali zoo, ki je vreden ogleda. Potem kok km ste pripravljeni prevoziti, kokrat se mislite utaboriti. Mi naredimo ponavadi v 14 dneh 4000 km. Izberemo si drzavo li dve ter na netu pobrskamo kaj bi se dalo videti vse ostalo pa je spontanost in ta je še tanartabul.

kva te pa ma za pogret pri enem navadnem, čist normalnem vprašanju no… če nekdo pove, katere dežele njega fascinirajo in vpšara še ostale katere nas ostale torej… kva te ma tuki za tako grozno motiti??? ker če te to pogreje potem je s teboj nekaj narobe.

Se mi kar smilijo tisti noro prijazni domacini v enem zanikrnem mestu v Srbiji, ce te v zivo tudi vse tako pogreje kot ta tema. So se bali, da bos njih tudi nadrla?

mesto Praga
drzava Italija

Država: Irska
Mesto: Galway (Z obala)

Zelo lepa zelena pokrajina, prijazni ljudje, veseljaki, irska glasba, ples, pivo,..

Bila sem res v veliko mestih po Evropi, vendar je meni najlepša Budimpešta.

Irska in mesto Galway na Z obali.
Zeelena pokrajina, prijazni ljudje,veseljaki, ples, pivo,…

New Report

Close