Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Najlepše ženske noge

Najlepše ženske noge

tu.Japkica,Mirella,Anabel,Lolitta,Diva,rosna.Glasujmo.

jst se prostovoljno odrečem uvrstitvi v krog glasovanja, ker nimam preddispozicij.

ampak ondi, a sem čudna, ker tud jst rada pogledam lepo žensko? saj me ne privlačjo … je pa preprosto lepo videti lepo žensko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na osnovi česa pa naj glasujemo?

Fikcije?

Razen, če jih prepričaš, da jih pokažejo…

Pa veliko sreče… ))))))

Nikakor.To je povsem normalno,da ženska pogleda urejeno žensko.

Aja, in Evico si pozabil…ne delat krivice!

Glavno favoritkinjo,ja.

ma ja … saj baje sm čist normalna :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Si kdaj pomislila,da bi se poljubljala s žensko?

Seveda o tem ni najmanjšega dvoma.

ondi … nama tale forum povsem drugače odpira poste… tako nikoli ne vem, katero vprašanje je namenjeno meni …

in če je tole zgoraj namenjeno meni, izvoli odgovor;

ne nikoli. ženske me ne privlačijo seksualno.

Samo vizualno jih preletiš z očmi,kajne?Saj to je kul.

Ondi, pa kaj imaš ti kaka čarobna očala, da vidiš naše noge???

Js imam krčne žile, strije in celulit…ne vem, če ti delajo prav “senzorčki”:))))))-aja, da vraščenega nohta in žulja, kurjega očesa in otiščancev ne omenjam, ker bi bila na “tekmovanju” v salonarjih, al kako? pa spet, če ne bo treba po pisti se sprehajat, ker hodit v petkah je pa težje, jih imam sam za v posteljo;)))))

Pa klinc vas gleda, mene ste pa kar diskvalificiral. Pa taki prijatelji. No pa jaz vas imam vsejen rada.

Pa mene ste tudi pozabili. Pa še koga…..

Ondi naj sprejema prijave na Ondi@gmail.com
S priloženo sliko nog;)

Hehehe, ne morš verjet…

Ouu šiit!!;-)))BOŽE SAČUVAJ!!:-):-)

Saj res,ti maš sexi estetske tačke

Ti govori kar češ, sam ti prišepnem, da ima pa moj fetiš na ženska stopala…..se trudim po najboljših močeh………..ne zadnja pa ziher nebi bila.

Wauu.Tvoja stopala ,prsti in gležnji so potem privlačni.imaš lakirane nohte?

Hej, Ondi! Ker si tudi mene uvrstil na seznam glasovanja o najlepših nogah,
jaz bi, če smem (hihihi) bila v Žiriji! :))
(Poleg kakšnega Postavnega Mladeniča-seveda!) :)))))))))

Ha,ha v žiriji bi ti bila;-)Ja bi našel kakega asistenta.Razota:-)

Ondi, a pa veš, kako bi asistent Razo potem čutno in romantično opisal vse te ženske noge na pisti…

ondi … kje pa je tale tvoj frend, razo?

Bi poetično dolgovezil;-)

New Report

Close