Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najlepsi moski in najlepsa zenska na svetu

Najlepsi moski in najlepsa zenska na svetu

Za moskega se ne morem odlociti, zenska pa definitivno Blake Lively.
Pa vam?

Od moških brez dvoma Matt Dillon.

Od ženskih pa … Naj bo Kelly Reilly.

od žensk Kate Hudson – mi je top res -lepa, simpatična, pozitivno energijo mi tako izžareva preko ekranov… kot celota tako kar je preko medijev videno mi je najlepša.
…od moških pa kar meni privat znan 🙂

Moški ryan Gosling, Jaimie Dornan, ženska Gwineth Paltrow, Kate Hudson, Kristin Stewart, Kirsten Dunst, zadnji 2 sta še odštekani frajerki, prvi 2 pa sam lepi.

Hmmm, moški, ne morem napisat, ker je znan samo meni, ženska pa Michelle Hunziker.

[img]https://media.timeout.com/images/30003/617/347/image.jpg[/img]

Eva Green
Sophie Marceau
Eva Mendes
Camilla Belle
Natalie Portman
Charlize Theron
Kate Beckinsale
Michele Pfeiffer

in kje so moški? ;)))

in kje so moški? ;)))[/quote]

Matthew McConaughey je brez konkurence…čedna sta bla še Paul Newman pa Marlon Brando v mlajših letih…

Monica Belluci in Keanu Reeves, kjub letom.

Glede na to, da sem od vec kot 7 milijard ljudi v zivljenju videla mogoce pol milijona ljudi ali se manj, se najlepsi in najlepsa verjetno skrivata med preostalimi 6,5 milijardami.

Daleč najlepša in uporabna je zame moja žena.

Moški Norman Reedus. Ženska Sofia Vergara.

+1

pija filipič -elvis

Moški valda JAZ, ženska hm?

Najlepša sta mi:
– moški – David Garrett.
– ženska – Monica Bellucci.

Severina, pa en Kolumbijski igralec podoben Brad Pittu..

+1[/quote]

+2

+1[/quote]

+2[/quote]
seveda da :))

Ni nujno, lahko da se skrivata med preostalimi 499.500.000 ljudmi, ki jih nisi omenila. 😉
(7 mrd – 0,5 mio – 6,5 mrd = 499,5 mio)

Hm… najlepši ženski Monica Bellucci, Charlize Theron, Grace Kelly (ko so bile mlade) in Bar Refaeli, najlepši moški pa Jason Momoa, Raoul Bova, Richard Armitage in mogoče Chris Evans.

pripadnik/ca ISIS, ki sterja domorodce

Dokler človeka ne vidiš v živo in brez ličil ga ne moreš realno oceniti,kako izgleda in to je dejstvo.Je mnogo lepših moških in žensk na svetu,kot so pa tile “zvezdniki” iz sveta zabave,športa,muzike in filma.

Ne vem, kaj je atraktivnega v (filmskih/glasbenih) zvezdnikih?
To je bolj domena zamišljenih najstnikov, sramežljivih moških in osamljenih/razočaranih žensk, ki se prepuščajo domišljijskemu svetu – sanjskim predstavam in fantaziranju, kakor pa da bi se raje ozrli in se spustili v pogovor s kakšnim otipljivim, dosegljivim in stvarnim moškim ali žensko iz soseske. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close