Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najlepši slovenski kraji

Najlepši slovenski kraji

Kateri so vam najlepši kraji v Sloveniji? Mesta ali vasi.

Meni so zelo všeč istrske vasi pa Štanjel. Bled mi je všeč zaradi razgleda na otok in jezero, samo naselje mi pa ni ravno všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
ogromno lepega, 07.11.2022 ob 19:46

Kateri so vam najlepši kraji v Sloveniji? Mesta ali vasi.

Meni so zelo všeč istrske vasi pa Štanjel. Bled mi je všeč zaradi razgleda na otok in jezero, samo naselje mi pa ni ravno všeč.

se nisem videl vseh.

jebali te stereotipi i  istra ter bled…lenart je slo toskana, bukovnisko jezero oaza zelenja, žiče, šentanel, slovenske konjice itd…da ne omenjam nsjlrpsega mesta v slo…Celje

Ljubljana.

Celje sploh ne. Bi pa bilo lepo živeti v bližini kakšnih toplic. Olimije, Zreče, Banovci, Moravci, …

Odgovor na objavo uporabnika
Kar tako, 07.11.2022 ob 19:56

Ljubljana.

Celje sploh ne. Bi pa bilo lepo živeti v bližini kakšnih toplic. Olimije, Zreče, Banovci, Moravci, …

ljubljana je vukojebina, celje je arhitekturno pred ljubljano itak , ljubljana je  gnojna jama

Celje se ponaša iz izjemno rimsko dediščino. Freske, rimske terme, mozaiki… tako, da ja, Celje je res super. Ne samo v slovenskem prostoru, rimske najdbe so tudi v širiši okolici izjemne.

Vipava, izvir Krke, vas Krka, Vrhpolje, Vipavski križ, Bizeljsko in celoten Kras.

Vipava, Sveti kriz,

Martuljek, super panorama.

Poleg Celja še Žalec

Škofja loka

www.travelsewhere.net/wp-content/uploads/2020/01/D...

Sorica

Sorica | Museums.EU

prtovč,Slovenske Višarje

še enkrat vasica Prtovč

in pa seveda Jamnik

Jamnik by Žiga Kalan (@ZigaKalan) | Galerija - Slo-Foto.net

Z zgornjim  avtorjem…dodajam še  Ratitovec in pogled na celo selško dolino  ,  potem  še  poljanska dolina, Blegoš in pogled v dolino.  Sploh na Gorenjo vas  s Soro v sredini.

Še en lep pogled je iz Jelovice  Talež v dolino ,kjer se vidi  celotna dolina od Radovljice Lesc pa vse do blejske skale ..

Definitivno en lepših krajev  Gozd Martuljk…  Mojstrana  in dalje   s Špikom v ozadju( ko se pelješ čez most)

Pogled na Bohinj  iz Vogla.  In nenazadnje  sam Vogel pozimi  zgodaj zjutraj ko vzhaja sonce in ni še nikjer nikogar ..  kot v pravljici.

Piran v sončnem zahodu  pogled  iz morja…

Pa…še kaj bi se našlo

New Report

Close