Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najljubša kozmetika?

Najljubša kozmetika?

Posodabljam svojo rutino za nego obraza in me zanimajo vaši najljubši izdelki – predvsem ženske nad 30 let. Ima katera kakšno priporočilo?

Že od nekdaj me zanima nega obraza ter neprestano iščem nove izdelke in tehnike, ki bi mi lahko popestrile rutino. Ja, nekaterim se zdi to potrata časa, energije in denarja, ampak mene res veseli odkrivanje novih izdelkov, branje o sestavinah ter naši prelepi koži.

Najbrž se ti bo usul v komentarje kdo, ki pač rad obsoja in drugim ne privošči veselja, zato bom svoj komentar začela s tem: tvoj hobi je tvoja stvar. 🙂 Če ti nega kože povzroča veselje, se ne zmeni za nikogar, ki ti bo poskušal soliti pamet. Meni je tudi precej magična izkušnja, ko si v banji raztopim kakšen dišeč bath bomb, si dam na obraz masko in samo uživam v miru. Če še nisi preizkusila od Lux Factorja kremo, ti jo toplo priporočam. Meni je daleč najboljša na SLO trgu in ji nobena ne seže do kolen. Ali pa iz najnovejše E.L.F. cosmetics linije odstranjevalec ličil. Top top.

Karkoli od Glow Recipe je moj “must have” ampak Watermelon Glow serum in krema ga zmagata.

Odgovor na objavo uporabnika
Zorica913, 28.05.2023 ob 21:18

Najbrž se ti bo usul v komentarje kdo, ki pač rad obsoja in drugim ne privošči veselja, zato bom svoj komentar začela s tem: tvoj hobi je tvoja stvar. 🙂 Če ti nega kože povzroča veselje, se ne zmeni za nikogar, ki ti bo poskušal soliti pamet. Meni je tudi precej magična izkušnja, ko si v banji raztopim kakšen dišeč bath bomb, si dam na obraz masko in samo uživam v miru. Če še nisi preizkusila od Lux Factorja kremo, ti jo toplo priporočam. Meni je daleč najboljša na SLO trgu in ji nobena ne seže do kolen. Ali pa iz najnovejše E.L.F. cosmetics linije odstranjevalec ličil. Top top.

Njihov serum za obrvi in trepalnice je tudi dober. Sem najprej probala od The Ordinary podoben serum, ampak nisem opazla spremembe, tako da sem ga potem raje dala sestri in si naročila tega od Lux factorja. Drugače je pa od Glow Hub serum z imenom The Scar Slayer odličen, če imaš kakšno pigmentacijo ali brazgotine.

Jaz sem pa osebno bolj fanica zdrave prehrane in odkrivanje kako le-ta vpliva na naše počutje in izgled. 🥰 Se že nekaj časa ukvarjam s prehrano, odkar sem začela bolj aktivno športati – predvsem s trail tekom in fitnesom. Ker se veliko odpravljam v naravo, priporočam SPF kremo od La Roche Posay, če želiš poskrbeti za svojo kožo s prehrano pa priporočam Procollagen. ☀️

Za tebe psihiatrična pacientka priporočam bingljnovo olje.

Miss Alice, Zeliščno posestvo cvetka, Skinfairytale,…od izdelkov pa: niacinamid, rožmarinov hidrolat, retinal, vlažilna krema, encimski piling, c vitamin serum, uporaba spf faktorja na soncu (rilastil, eucerin,…).

Poglej še: Geek&Gorgeus, Revox, Hemptouch.

Sama se spogledujem tudi s korejsko kozmetiko (beauty f Joseon, Banila co.,..), najdeš na ksisters spletni strani – je slovenska.

Obey Your Body

Esté Lauder, Darphin

alverde

Kemija kemija kemija

Kaj si boste še nase dale? Že itak ste vse enako mumificirane z umetnimi obrvmi.

Živjo, ali si morda že poskusila po nanosu kreme uporabiti ličila? Že nekaj časa iščem hialuronsko kremo, ki mi ne bi potem čisto uničila pudra.

Ogledalce, 04.06.2023 ob 23:22

Živjo, ali si morda že poskusila po nanosu kreme uporabiti ličila? Že nekaj časa iščem hialuronsko kremo, ki mi ne bi potem čisto uničila pudra.

Ups, tole vprašanje je bilo namenjeno za Zorico.

Demira, 28.05.2023 ob 21:28

Karkoli od Glow Recipe je moj “must have” ampak Watermelon Glow serum in krema ga zmagata.

oja Glow Recipe je 🔝!

Lux Factor krema totalno poden.

Za trepalnice je pa res dobra maskara za rast. Njihova krema pa, samo za v koš. Škoda vsakega denarja.

Sunshine899, 28.05.2023 ob 21:52

Jaz sem pa osebno bolj fanica zdrave prehrane in odkrivanje kako le-ta vpliva na naše počutje in izgled. 🥰 Se že nekaj časa ukvarjam s prehrano, odkar sem začela bolj aktivno športati – predvsem s trail tekom in fitnesom. Ker se veliko odpravljam v naravo, priporočam SPF kremo od La Roche Posay, če želiš poskrbeti za svojo kožo s prehrano pa priporočam Procollagen. ☀️

Zdravo življenje bo vedno prevladovalo tudi zame. 🙂 Res si ne moreš predstavljati, kako prehrana, gibanje in hidracija vplivata na naše telo, dokler se enkrat ne začneš zanimati za to tematiko in skrbeti zase. Bom morala poskusiti ta procollagen, ker po branju njihove spletne strani zveni precej zanimiv.

Prijateljica je navdušena nad kozmetiko Hada Labo

.https://www.dm.si/znamke/hada-labo-376388

Punce a še ktera dela sama kozmetiko? Men je kr bad ta kupljena, sama kemija jo je.. Se lotevam delat sama, a še ktera?

Mon patrol, 28.05.2023 ob 22:24

Miss Alice, Zeliščno posestvo cvetka, Skinfairytale,…od izdelkov pa: niacinamid, rožmarinov hidrolat, retinal, vlažilna krema, encimski piling, c vitamin serum, uporaba spf faktorja na soncu (rilastil, eucerin,…).

Uff, Miss Alice pa Cvetka. Uporabljala tako od serumov, mask in samponov. Groza. Od Cvetke samo za psa za klope, pa se to je bil bolj za disavo kot pa za res.

Paula’s choice top

Ja, vsak dan si dajem ličila čez njihovo kremo in mi je všeč. 🙂 Je pa najbrž tudi odvisno od tega, kakšna ličila uporabljaš? Jaz imam večinoma samo CC kremo in mat puder – lepo izpade.

Aja955, 04.06.2023 ob 23:31

Lux Factor krema totalno poden.

Za trepalnice je pa res dobra maskara za rast. Njihova krema pa, samo za v koš. Škoda vsakega denarja.

Zakaj ti pa krema ni bila všeč? Njihov serum že leta uporabljam in se strinjam, da je super, kremo imam pa na wishlistu že nekaj časa. 🤔

Zorica913, 11.06.2023 ob 19:05

Ja, vsak dan si dajem ličila čez njihovo kremo in mi je všeč. 🙂 Je pa najbrž tudi odvisno od tega, kakšna ličila uporabljaš? Jaz imam večinoma samo CC kremo in mat puder – lepo izpade.

Hvala! Tudi sama uporabljam le CC puder, nič bolj gostega, tako da bom poskusila to L Factorjevo kremo.

Pozdravljene,

lahko preverite tudi našo kozmetiko, pripravljeno po lastnih recepturah, je popolnoma naravna in narejena v Sloveniji. Najdete jo tukaj: https://www.zeliscasalvia.si/nega

Veseli bomo vašega obiska, Goran

New Report

Close