Najljubša kozmetika
Posodabljam svojo rutino za nego obraza in me zanimajo vaši najljubši izdelki, predvsem od žensk nad 30 let. Ima katera kakšno priporočilo? Že od nekdaj me zanima nega obraza in vedno iščem nove izdelke in tehnike, ki bi mi lahko popestrile rutino. Ja, nekaterim se zdi to potrata časa, energije in denarja, ampak mene res veseli odkrivanje novih izdelkov, branje o sestavinah, itd. itd.
Najbrž se ti bo usul v komentarje kdo, ki pač rad obsoja in drugim ne privošči veselja, zato bom svoj komentar začela s tem: tvoji interesi so tvoja stvar in nikoli se jih ne sramuj. Če ti skincare dela veselje, se ne zmeni za nikogar, ki ti bo poskušal soliti pamet. Meni je še najbolj všeč, ko si v banji raztopim kakšen dišeč bath bomb od Lush, dam na obraz masko in samo uživam v miru. Drugače pa najbolj uporabljam od Paula’s Choice izdelke, Lux-Factor kremo, E.L.F. cosmetics odstranjevalec ličil in kakšen nov izdelek tu in tam, ko mi pritegne pozornost v trgovini.
Vsak ima svoje mnenje glede krem in obrazne kozmetike in vsak vsaj eno priporočilo, ki je po njegovem mnenju top. No, jaz imam občutljivo mešano kožo. Marsikaj mi ne ustreza, ali je premastno, ali pa nič ne navlaži. Potem je tu še moja občutljiva koža, ki takoj pokaže, če ji kaj ni prav – peče, zateguje, dobim izpuščaje ipd. No, clinique gel, ki ga imam zdaj, je čisto neodišavljen, na vodni osnovi in mi je za zjutraj zakon.
crunchy, 04.05.2025 ob 17:54
Najbrž se ti bo usul v komentarje kdo, ki pač rad obsoja in drugim ne privošči veselja, zato bom svoj komentar začela s tem: tvoji interesi so tvoja stvar in nikoli se jih ne sramuj. Če ti skincare dela veselje, se ne zmeni za nikogar, ki ti bo poskušal soliti pamet. Meni je še najbolj všeč, ko si v banji raztopim kakšen dišeč bath bomb od Lush, dam na obraz masko in samo uživam v miru. Drugače pa najbolj uporabljam od Paula’s Choice izdelke, Lux-Factor kremo, E.L.F. cosmetics odstranjevalec ličil in kakšen nov izdelek tu in tam, ko mi pritegne pozornost v trgovini.
Sva na istem kar se tiče LF kreme, sploh če imaš suho kožo ali ful izrazite linije/gube. Meni je všeč tudi od Neutrogene micelarna voda za odstranjevanje ličil, ali pa kakšen lip gloss od Douglassa.
trenutno uporabljam vlažilno kremo in čistilni gel od Cerave (neverjetno res, koža se mi je dobesedno popravila v dveh tednih), všeč mi je Vitamin C serum od Skincylopedia..zadnjič sem vzela od Balea AHA peeling (vrhunski). Pa redno uporabljam od Balea maske za obraz (Vitamin C, res pusti kožo tako lepo nahranjeno).
fary, 11.05.2025 ob 17:30
Sva na istem kar se tiče LF kreme, sploh če imaš suho kožo ali ful izrazite linije/gube. Meni je všeč tudi od Neutrogene micelarna voda za odstranjevanje ličil, ali pa kakšen lip gloss od Douglassa.
Kje se pa dobi to kremo? Jo ful hvali tudi ena sodelavka