Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Najljubše TV serije

Najljubše TV serije

Prek torrentov si nic ne vlecem, ker se mi ne da, ce pa pred TV slucajno naletim, pa pogledam Body of evidence, Call the midwife, Monday morning, drugega se ta trenutek niti ne spomnim.
Seks v mestu in Razocarane gospodinje pa mi niso sle… obupala sredi prvega dela gledanja..

Koliko časa imamo, da vse to gledamo? Kot je že ena napisala je to bolj tk. Kakšen dan je za zloudat 5 serij potem pa kak teden ali celo 14 dni niti ene. Zloudamo pač tisti dan, ko ven pride. Pogledamo pa pač, ko je čas. Ali zvečer pred spanjem ali pa med vikendom (petek ali sobota zvečer) ko je bolj slabo vreme da bi kam šel oz. se ti neda it nikamor.

Na kraju zločina (Miami), Dr. House, Prijatelji, Odpisani

Parenthood in Downton Abbey. Policijskih in detektivskih ne maram, preveč pocukranih pa tudi ne. Če kdo pozna kaj podobnega Parenthoodu, naj sporoči 🙂

Mogoče Big Love? Je sicer že končana, ampak je bila res dobra – in posebna. Predstavlja življenje družine mormonskih poligamistov.

[img]http://images.tvrage.com/shows/3/2797.jpg[/img]

Če ti sede gledati precej eksplicitne in včasih kar malo bizarne pripetljaje nižjega sloja v Chicagu, potem priporočam tudi Shameless. No, original je britanski, a meni je ameriška verzija bolj všeč, bolj karizmatični liki.

[img]http://heroineentertainment.files.wordpress.com/2014/01/shameless.jpg?w=490&h=245[/img]

tvja že doolgo dolgoo nisn prižgala, no saj ga niti ne rabim ko pa mam partis in piratebay pa loudam kaj meni paše plus brez bv reklam….
spremljam pa preko 30 serij (ok ene so že konc)

the shameless (us), dowton abbey, dracula, the originals, vampire diaries, true blood, dexter, sherlock (itak najjačaa), supernatural, the vikings, american dad (odlična risanka), the family guy (najjača risanka), the simpsons, once upon a time, haven, misfits, game of thornes (malo jača), californication, the secret circle, the gates, the tudors, the office, arrested development, only fools and horses, alo alo, fine lady, agatha christies poirot, married with children, the borgias, murder she wrote, twin peaks (kultna nanizanka vredna ogleda), sons of anarchy, american horror story, hannibal…

ziher se še kakšna najde ki sem jo pozabila napisat.

Gledam edino Greys anatomy za kar se zahvaljujem seederjem na torrentih 🙂 In komaj cakam naslednji cetrtek, ko bo po dveh mesecih spet nova epizoda 🙂

Tudi jaz že od najstniških let ful rada spremljam serije, bolj kot filme.
Začela sem nekje pri 11-ih z Beverly Hillsom, nato Melrose Place, Friends, Dawson’t Creek, pa razne humoristične serije 90-ih. Bolj ženske serije pač.
Kasneje ko so se začeli pojavljati torrenti, smo pa na veliko downloadali in spremljala sem kar nekaj serij, ki so k nam prišle potem malo kasneje – Lost, 24, Prison Break, Desperate Housewives, Sex and the City, Brothers and Sisters, The Office….

Danes spremljam od teh,ki se še predvajajo: Parenthood (res priporočam), Nashville, Homeland, Parks & Recreation, Grey’s Anatomy, Californication, Mad Men, Modern Family, Devious Maids…

Vem, da se sliši veliko, ampak kot so napisali že drugi: na teden je to recimo 5-7 epizod, vmes nekaj tednov nič, pogledam pač, ko imam čas. Men se pač ne da kar nekaj brez veze gledat po teveju, ampak pač spremljam tiste serije, ki me res zanimajo.

ja te vampirske pa tudi jaz rada gledam pa nadnaravne, men so super

tko je če češ gledat po tv moraš ful spremljat, ker včasih spustijo kar par sezon hkrati, recimo fox programi imajo kar redno nove serije gor sam moraš res ujet tajmnig da ne zamudiš delov. Se pravi vsak tok časa odpret tv, pa spored gledat. Hbo ma itak svoje serije, jih lahko gledaš na hbo go na compu, naročnina 5€ na mesec. netflix je zakon če razumeš angleško ker tam so bolj ali manj vse serije, sploh te novejše. se splača dat tistih par €. imaš pol še pop corn ki je free. Pa partis.si in mojblink tm js največ dobim. samo serije moraš met srečo da so slo slub. jaz recimo sem gledala tean woolf do 5 sezone pol pa ni več slo sub.
Serije ki jih jaz gledam os sm gledala : True blood, Vampire diaries, The originals, Legacies, Teen wolf, Super natural, Grimm, Letahel weapon, Lucifer, Discovered witches, Game of thrones (čeprav zadnji sez niso baš neki), Smallvile, Buffy, Angel, Charmed (nove in stare), Kripton, The magicians , Merlin, Desparate housewifes, How i met your mother, Big Bang theory, young sheldon, pretty little liars (nove in stare), Bitten, Strange things, Carries diaries, Sex on the city, Girls, Bones, Riverdale, The 100, The gifted, Van Hlesing, Flash, Gotham, Marvels cloak, Agent of shield, Blind spot, The girlfriends guide divorce, Siren,

Jaz veliko snamem s partisa. Gldema pa zveče po 3-3 ure ko otroka spita ko moj dela pop.

New Report

Close