Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najljubsi parfum????

Najljubsi parfum????

Brez katerega ne morete?
Roberto Cavalli PARADISO.❤️

Hugo boss Ma vie in Chloe Chloe.

Brez vsakega parfuma lahko preživim. Nekateri me celo tako iritirajo, da lahko preživim le brez njih.

Uporabljam pa že od poletja L’Occitanovo toaletno vodico citronko.

https://youtu.be/fAJEMeuLlVc

YSL Libre, Chanel No 5 in givenchy demon, Lancome idol

Jaz sem si poleti kupila citonka z meto in mi je bila super. Skoda ker se zelo hitro razdisi. Si jo bom pa spet kupila naslednje poletje.

Kenzo jungle, kenzo amour floral

Black opium Ysl
Pure poison Dior

Kleinov woman, že nekaj casa …

Sicer pa naravna aroma pomarance na šal in masko … Tako prijetno osveži..

Pa moram reči, da sem ob smrti Kenza pomislila, da si njemu v čast in spomin nabavim en Kenzo parfum… Nisem še prispela do realizacije te zamisli.

Všečkam tvoj pristop “na masko”.

Trenutno JPG.

Cacharelova Amor amor in Eden, L’Occitanovi Verveine, Roses et Reines, D&G The one, Chanel Chance, Lalique L’Amor, CK In2u, Bvlgari Omnia, Van Cleef & Arpels Feerie. Odvisno od casa, kraja priloznosti…

Noben, mam pa prvega od Naomi, če katerega imam. Testerji dišijo pravzaprav vsi. Od Calvin Clein, Cloe, pa Just od Cavali.

Parfumi, ko jih kupiš so pa bolj za v smeti, v Mullerju, da se ve.

Zato parfumov ne kupujem več, razen seveda cenejših npr. od Naomi.

Pa moram reči, da sem ob smrti Kenza pomislila, da si njemu v čast in spomin nabavim en Kenzo parfum… Nisem še prispela do realizacije te zamisli.
[/quote]

Od Kenza so fajni ja, un flower mi pa nikakor ni od njega. Uni vsi z videzom očesa so mi pa fajni ja 🙂

Ko ste ravno odprle temo o parfumih. Vedno sem jih kupovala v Italiji (trenutno se cez mejo ne da), ker imam obcutek, da pri nas nimajo cisto pravih, temvec bolj razredcene variante. Da o tem, kar prodajajo na spleticni in podobnih, niti ne govorimo, jaz temu pravim kar prevara.
V katerih trgovinah v Sloveniji lahko torej kupim originalne, nerazredcene in ne napol ponarejene parfume? Rada bi si kupila kaj za praznike. Hvala.

Od Kenza so fajni ja, un flower mi pa nikakor ni od njega. Uni vsi z videzom očesa so mi pa fajni ja 🙂
[/quote]

Ok, bom praznično nakupovanje zase tokrat namenila izbiranju Kenzo parfuma. Kolikor se poznam, bom ostala brez. 😀

Kerga maš od Naomi? Men je v srednji bil un svetlo roza Cat deluxe najbolši, zdj pa mi je ful presladek in ga ne bi več mogla met. Tkrt mi Cat delux at night sploh ni bil, pa mi zdaj bolj diši. Drugih njenih nisem mela. Poznam pa kar vonjev nasploh od parfumov, ne samo od Naomi C. Fajni njeni so tud: Prêt à porter, Prêt à porter absolute velvet, Prêt à porter silk selection, Glam rouge, Naomi Campbell N. C., Naomi Campbell private, uglavnem velik jih je fajnih.
Je pa to tako, lahko ti kjer ful diši, ko pa si ga daš na obleko pa ni kul ali obratno.

Nikakor mi niso pa od Lancôme, od Dior mi je samo Christian Dior Miss Dior 2017.

Edina firma kjer mi vsi dišijo so od Lacoste od tistega ko ima ob strani srebrne črte ki je osnovni, Lacoste pour femme Légère, Timeless, Elixir..

Od Calvina K. so mi vsi CK one, CK IN2U, Eternity,itd razen Euphoria mi ni sploh.

Od BVLGARI so mi tud vsi fajni Amethyste, Ombia paraiba, Coral, Ombia pink sapphire, Crystalline, itd.

Od My burberry Blush je pa res top 😉

Od Gucci je Flora najbolši bi lahko rekla:) pa Bamboo je tud 🙂

Od Yves Saint Laurent so mi Mon Paris, Mon Paris Couture, Libre(ta je sploh), te razni Black opium in vsi te Opium mi niso niti približno.

Od Emporio Armani Because it’s you.

Michael Kors ma fajniga unga čist osnovnega, pač v belem pakirano.

Balenciaga Florabotanica je tud res fajni, tak svež 🙂

Sem se kar razpisala, ker sem čist notri padla 🙂
Nimam pa tok tega doma kar sem naštela. Poznam pa res dosti vonjev.

Da brez parfumov ne bi mogla, brez kakega vonja, to pa res ne. Ampak poznam jih tkole al mi da kera za povohat, tud dobila sem kakega, itd 🙂 Se je pa vseen težko odločit za res najbolj dišečega. Pa še okusi se spreminjajo 🙂

Kot mlada se imela ful rada LULU, takrat sem najraje kupovala v dutycih na letališču ali pa po tujini, sedaj če se mi kak tak lusta pa v Avstrijo, se vedno zmaga 4711, Lp 🙂

Ok, bom praznično nakupovanje zase tokrat namenila izbiranju Kenzo parfuma. Kolikor se poznam, bom ostala brez. 😀
[/quote]

Faca 🤣😂🤣

Sem dobila tester od Calvin Cleina, ne vem točno kateri parfum. Sem opazila, da mi ni bil tolk dober, čeprav dober vonj, ampak ne tolk kot recimo Just.

Potem se pa spomnim, da sem šla ven (seveda sem se namazalo s tem testerjem) in sem nekaj alkoholnega spila in potem je imel čisto drugačen vonj, dejansko ful boljši.

Tko da mi je res dišal šele po kozarčku 🙂

Kupila ga nisem, ker sem kupila drugega in bila tako razočarana, da jih sploh več ne kupim.

Mislim, da je samo NC (Naomi C.), da nima dodatnega imena. Še vedno mi je najljubši. Že včasih mi je bil.

Pa testerjev tudi skoraj ne probavam več. Sem bila enkrat v trgovini DM in gledam testerje. Nekateri so bili prazni, drugi so bili že pokvrajeni – kot stari pokvarjeni parfumi.

In potem se prodajalka pri pafrumih pogovarja in govori, v stilu probavajo testerje in potem ko pridejo na blagajno nardi bufff od njih. in potem kaže kako se špricajo po nogah, itd. skratka v žaljivem tonu…. In to v DM, kjer imajo res samo neke nizkocenovne parfume, prazne testerje ali pa smrdljive testerje… Sram naj jih bo.

Bo treba kupovati parfume v bolj civiliziranih državah ali skupnosti….

Najljubši parfum je frišen švic in vonj sveže razmočene lulice moje najdražje 🙂

Fuj kar zelodec se mi je obrnil ob tem zapisu. Lulice, đizs da mi moj to reče me mine vse ta prvo sekundo.

Moja lista:
DG Light blue – poleti
Chloe Chloe, ta mi je no.1 med vsemi
YSL Black opium Floral shock
Versace Bright Crystal Black
Paco Rabbane One milion
Kenzo Amour

Fuj kar zelodec se mi je obrnil ob tem zapisu. Lulice, đizs da mi moj to reče me mine vse ta prvo sekundo.

Moja lista:
DG Light blue – poleti
Chloe Chloe, ta mi je no.1 med vsemi
YSL Black opium Floral shock
Versace Bright Crystal Black
Paco Rabbane One milion
Kenzo Amour
[/quote]

Meni sta pa od Versace Bright Crystal Absolu in in Bright Crystal. Od Paco Rabbane pa Lady million in Pure XS. Od YSL Libre, od Kenza pa Kenzo World power, Kenzo World, Kenzo W. Intense.

New Report

Close