najlonke in neprijeten vonj
Živjo, vprašala bi vas, kako ste ve odpravile neprijetnosti pri nošenju najlonk. Namreč dogaja se mi, kadar imam tanke nogavice – najlonke in običajne čevlje, da mi mi noge zaudarjajo. Včasih, če sem tako obuta cel dan, smrad voha, četudi se ne sezujem. Ko pa se sezujem je pa sploh groza. In kadar pridem domov ni problem, ker se umijem, če pa grem kam na obisk, pa je zelo neprijetno. To se mi ne dogaja, kadar nosim bombažne nogavice in šoprnte copate.
Če ima katera kakšen nasvet kako to odpraviti…
Hvala
Sama imam enak problem. Uporabljala sem sprej in kremo Gewohl, pa mi je ta vonj premočan oz. meni smrdi. Vohajo ga tudi tisti, ki stojijo zraven mene ali pa smo skupaj v avtu. Čeprav je baje kvaliteten.
Katero znamko spreja in pudra še uporabljate? Najboljše bi bilo kaj takega brez vonja (deo kristal- samo meni se zdi, da na podplatih ne deluje).
Niso krive le najlonke, temvec so lahko krivec za slab vonj tudi notranje obloge-(najveckrat usnjene) v cevljih, ki se navzemajo slabega vonja zaradi potu. Jaz sem zacela uporabljati razkuzevalni spray dr. Sholl-a za obutev in presprejam vsake toliko casa notranjost cevljev . Potem pustim, da se dobro presusi, preden posprejane cevlje obujem.. Se bolje pa je, da jih posprejas zvecer.
Noge zjutraj napudraj s kakrsnimkoli pudrom, preden obujes najlonke… Cevljev imej vec ( naprimer po dva para v sluzbi ) in jih dvakrat zamenjaj med delovnikom, tako da se vedno en par vmes tudi dobro izsusi…Pa mogoce se kaj, ampak zaenkrat na kratkao toliko.
Veliko uspehov ti zelim in ne pricakuj takoj po enem dnevu rezultatov….
LP