Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najlonke – pralni stroj

najlonke – pralni stroj

joj sem jezna. Kupim štiri pare novih, lepih, vzorčastih najlonk, dam prat v stroj med perilo in kaj dobim ven? Natrgane, nacufane najlonke. Porkaš pa Polzela!

najlonke se perejo na roke – sploh če so kaj bolj posebnega, v skrajni sili pa v vrečki za perilo.

je čisto vseeno al so od polzele ali pa od fabiania, kar tak v stroj jih glih ne smeš vrečt

Točno tako!

ma, jaz najlonke stlačim v nogavico, ki jo itak najdem med umazanim perilom, ko dajem prat….

Meni se najlonke v vrečki v pralnem stroju lepo operejo na kratkem programu s centrifugo na 400 obratov. Enkrat sem jih pa oprala na 600 obratov cenrifuge, pa so se scefrale.

jaz jih perem pa z ostalim pisanim perilom, pa ni bilo še nikoli nič narobe. je pa res, da imajo vse kaj notri uvezeno in so posledično malo bolj kompaktne…

Jaz jih vedno perem v pralnem stroju kar tako, brez vrečke. In to vse – navadne, vzorčaste, mrežaste

Jaz jih vedno perem z barvastim perilom na 40 stopinj in 1300 obratov centrifuge, pa ni nič narobe, so brezhibne. Jih pa dam v vrečko za občutljivo perilo, tako, da nimajo stika z ostalim perilom in se jim ne more čisto nič zgoditi.

tudi jaz jih vedno perem v stroju, glih da se mi še najlonke prat na roke pa ja de

Jaz jih perem vedno na roke in to z navadnim milom , redko z tekočim in mi zdržijo tudi po 2 sezoni.

Pralni stroj sem opustila ko sem kupovala najlonke že kar dnevno !

Nekje sem slišala, da nekatere ženske dajejo najlonke tudi v prevleko od vzglavnika. Drugič se raje naredi na tak način, pa se ti najlonke ne bodo scefrale.

Zdaj al imam pralni stroj prilagojen najlonkam ali pa imam srečo pri nakupu najlonk – ma jaz še NOBENIH, ne tankih ne debelih ne vzorčastih ne mrežastih, nobenih, nisem oprala na roke, vse v pralnem stroju, celo na 60 stopinj in ta močni centrifugi…

Vedno najlonke perem v stroju, vedno v vrečki, pa se nikoli ne cefrajo, trgajo ali karkoli. Pa na 60, pa na ful centrifugo. Na roke – ne hvala:-))))

Delam tako kot Hop, Cefizelj. Zakaj bi človek kompliciral, če ni treba 😉

jaz najlonke vedno perem v pralnem stroju med ostalim perilom na 40 stopinj in 1200 centrifuge. Jih pa dam v vrečko za perilo, ker se mi drugače zvozljajo.
Vse pridejo ven lepe, čiste, kar vsaj za hčerine ob poskusu ročnega pranja ni šlo. Ne spravim pa ne spravim ven svinjarije, ki jo dete naredi.
Tale ideja od Cefizljeve je pa super, da daš najlonke kar v nogavice :)) bom sprobala naslednjič ob manjši količini.
Je pa res, da so vsaj otroške najlonke od Polzele grozljive kvalitete. Že po nekaj nošenjih pride tamala domov s samimi zmuckanimi vozlički domov.

New Report

Close