Najlonke
Ne, nikdar nisem bila prijavljena na divi. Sicer sploh ne vem kaj je to zaena stran kjer pol stvari ne dela. Nick Taši76 imam še na dveh drugih forumih, kjer se nemorem prijaviti pod Nataša, ker je ime žal že oddano. Že od malega me kličejo Taši, 76 je pa zraven, ker sem pač letnica 1976. Verjetno se je tega leta rodila še katera Nataša. Mogoče bi bilo fino če bi se enkrat dobile Nataše rojene 1976.
Ma nič ne lezejo dol. Mogoče minimalno. Nevem če so se kaj nahubale, verjetno malo ker so zelo neelastične. Imam pa to ene stare od polzele katrin, zgrešen nakup, ker sem mislila da so samostoječe. To je super kombinacija, ker se čez pajkice nič ne vidi rob, pa še med nogami in pasom se nič ne drgne in špona. Super za na pajkice z nizkim pasom da pol nič ven ne gleda.
Nogavice. Tiste nogavicd za na pas, 100% nylon oz. polyamid. Daš jih lepo gor po nogi, čez pa pajkice. Ne rabiš pasa za mogavice, ker ti jih že pajkice gor držijo. Zakaj? Ne vidi sd zgornji rob nogavice kot pri dokolenkah ali čipkasti zaključek pri samostoječih nogavicah. Nič te ne špona v koraku in pasu, tako da lahko nosiš tudi pajkice ali oprijete hlače z nizkim pasom.
Zanimivo, da veš za Ljubo Prenner …
[/quote]
Ali ne spada v splošno razgledanost to, da vemo kdo je bila Ljuba Prenner? O njej sem marsikaj prebrala, vem kdo je pa sem v krilu pogosteje kot v hlačah.
Pa ko je ravno tema o nogavicah bi vprašala ženske s katero znamko samostoječih nogavic so zadovoljne. V toplejših dneh jih nosim pod krili, ko še ni za gole noge, pa je pogosto silikon pod čipko tako švoh oz zgoraj ne stisnejo dovolj, da imam včasih strah, da se mi nogavica znajde pri kolenu.
Tudi če so dražje, samo da so varne:-)
Upam, da ima katera kakšen nasvet.
Ali ne spada v splošno razgledanost to, da vemo kdo je bila Ljuba Prenner? O njej sem marsikaj prebrala, vem kdo je pa sem v krilu pogosteje kot v hlačah.
Pa ko je ravno tema o nogavicah bi vprašala ženske s katero znamko samostoječih nogavic so zadovoljne. V toplejših dneh jih nosim pod krili, ko še ni za gole noge, pa je pogosto silikon pod čipko tako švoh oz zgoraj ne stisnejo dovolj, da imam včasih strah, da se mi nogavica znajde pri kolenu.
Tudi če so dražje, samo da so varne:-)
Upam, da ima katera kakšen nasvet.
[/quote]
Jaz jih kupujem v Calzedoniji. Ni se mi še zgodilo da bi mi kar dol padle, ali iz pod kikle kar ven pogledale. Včasih sem sicer imela občutek da lezejo dol, da tisti silikon ne drži. Predlagam ti da si nogavice kupiš številko ali dve večje kot običajno. Tako bo nogavica manj napeta in se bo posledično tudi manj krčila, pa še občutek udobja bo večji. Jaz si vse najlonke kupujem velikost 4,5,6 čeprav so mi 2 ali 3 čisto prav. Zelo zadovoljna sem bila tudi z samostoječkami iz Polzele, se mi zdi da so bile Noblese, samo ne vem če se še dobijo.
Jaz jih kupujem v Calzedoniji. Ni se mi še zgodilo da bi mi kar dol padle, ali iz pod kikle kar ven pogledale. Včasih sem sicer imela občutek da lezejo dol, da tisti silikon ne drži. Predlagam ti da si nogavice kupiš številko ali dve večje kot običajno. Tako bo nogavica manj napeta in se bo posledično tudi manj krčila, pa še občutek udobja bo večji. Jaz si vse najlonke kupujem velikost 4,5,6 čeprav so mi 2 ali 3 čisto prav. Zelo zadovoljna sem bila tudi z samostoječkami iz Polzele, se mi zdi da so bile Noblese, samo ne vem če se še dobijo.
[/quote]
Hvala, Taši. Res kupujem velikost S, sem srednje višine pa bolj drobna. Si mislim, da če vzamem večje, so tudi zgoraj širše.
V Calzedoniji pa bolj malokrat kupujem. Bombazne nogavice za sina so zdržale samo nekaj pranj, tako, da nisem ravno redna stranka.
Drugače so mi bile do zdaj najboljše Omsa, bom pa res poizkusila tudi iz Calzedonije.
[/quote]
Jaz pa sem ze vzela vecje, je bil pa problem, da so dol lezle in sem jih v nekaj urah imela na sredini noge.
Jaz pa sem ze vzela vecje, je bil pa problem, da so dol lezle in sem jih v nekaj urah imela na sredini noge.
[/quote]
Ali to misliš samostoječke ali navadne hlačne nogavice. Meni je prav številka 2 in 3, to tako nekako po konfekcijski številki, ampak mi samostoječke tudi številka 5 na nogi dobro stojijo, veliko boljše kot 2. Hlačne so pa sploh super, ker nikjer nič ne šponajo, vežejo in še v pasu so udobne, če se pa na gležnju in na kolenu naredi kakšna gubica se pa tud ne sekiram prav dosti, važno da se jaz udobno počutim.