Najlonke
Ali ne spada v splošno razgledanost to, da vemo kdo je bila Ljuba Prenner? O njej sem marsikaj prebrala, vem kdo je pa sem v krilu pogosteje kot v hlačah.
Pa ko je ravno tema o nogavicah bi vprašala ženske s katero znamko samostoječih nogavic so zadovoljne. V toplejših dneh jih nosim pod krili, ko še ni za gole noge, pa je pogosto silikon pod čipko tako švoh oz zgoraj ne stisnejo dovolj, da imam včasih strah, da se mi nogavica znajde pri kolenu.
Tudi če so dražje, samo da so varne:-)
Upam, da ima katera kakšen nasvet.
[/quote]
Probaj samostoječe iz Calzedonije, meni so super pa še varne so 😉
Ne dam več dokolenk gor. Včeraj sploh nisem čutla kdaj so mi dol zlezle. Ko sem se drugič vsedla zunaj za čik pa vidim nabrane okrog gležnja in po stopalu. O fak si rečem in si jih še enkrat potegnem gor. Čez dve uri enaka scena. Verjetno imam suho kožo in pa ozke noge ki pač niso primerne za dokolenke.
Ma, dobr no. Ni sedaj neka tragedija,če so ti dol zlezle in se ti nagubale. Pri debelih žabah je to res ogabno za videt, pri tankih transparentnih oz. ful prosojnih pa niti ne. Saj je res da moramo biti v službi malo bolj spedenane, ampak zaradi par gubic na gležnju se pa res ne bi obremenjevala. Za doma, po službi mi je pa itak vseeno kolk se mi nagubajo. Zadnja stvar s katero se obremenjujem.