Najdi forum

Najlonke

Jaz jih sovrazim ze od nekdaj… Ampak jih nosim skoraj vsak dan, ker najraje nosim oblekice in krila 😉 Na sreco so dandanes boljse kvalitete kot npr 20 let nazaj in tudi bolj udobne…

Itak da. Najlonke so zakon. Danes je izbira tako pestra, da sploh ne vem katere bi vzela.

Danes imam od polzele ene tanke rjave dokolenke.

Dokolenk ne maram.
Danes sem bila brez, pa ni bilo ne vem kako fajn, tako da jutri rjave mrežaste.

Ali ne spada v splošno razgledanost to, da vemo kdo je bila Ljuba Prenner? O njej sem marsikaj prebrala, vem kdo je pa sem v krilu pogosteje kot v hlačah.
Pa ko je ravno tema o nogavicah bi vprašala ženske s katero znamko samostoječih nogavic so zadovoljne. V toplejših dneh jih nosim pod krili, ko še ni za gole noge, pa je pogosto silikon pod čipko tako švoh oz zgoraj ne stisnejo dovolj, da imam včasih strah, da se mi nogavica znajde pri kolenu.
Tudi če so dražje, samo da so varne:-)
Upam, da ima katera kakšen nasvet.
[/quote]

Probaj samostoječe iz Calzedonije, meni so super pa še varne so 😉

Ne dam več dokolenk gor. Včeraj sploh nisem čutla kdaj so mi dol zlezle. Ko sem se drugič vsedla zunaj za čik pa vidim nabrane okrog gležnja in po stopalu. O fak si rečem in si jih še enkrat potegnem gor. Čez dve uri enaka scena. Verjetno imam suho kožo in pa ozke noge ki pač niso primerne za dokolenke.

Ali katera nosi hlacne nogavjce 8 den?

Jaz. Zakaj.

Ma, dobr no. Ni sedaj neka tragedija,če so ti dol zlezle in se ti nagubale. Pri debelih žabah je to res ogabno za videt, pri tankih transparentnih oz. ful prosojnih pa niti ne. Saj je res da moramo biti v službi malo bolj spedenane, ampak zaradi par gubic na gležnju se pa res ne bi obremenjevala. Za doma, po službi mi je pa itak vseeno kolk se mi nagubajo. Zadnja stvar s katero se obremenjujem.

Dokolenke so čist mimo. To bi moral vzet iz prodaje.

Jaz. Zakaj.
[/quote]
Kaksen pa se ti zdi obcutek pri teh. Skoraj tako verjetno kot da nimas nic?

A ve to resno samostoječe nosite za ven.?
Jaz imam to samo za popestritev doma.
Pa saj se ja vidi rob razen če imaš res široko kriloČe je bolj oprijeto se ja ven vidi

Seveda. Brez skrbi, da se nic ne vidi – no, razen, ce hoces. ☺️

A seveda. Preberi si celo temo pa boš videla kako in kaj. Imaš vse lepo opisano.

Kaksen pa se ti zdi obcutek pri teh. Skoraj tako verjetno kot da nimas nic?
[/quote]

A seveda. Preberi si celo temo pa boš videla kako in kaj. Imaš vse lepo opisano.
[/quote]
Ni sans jaz se ne bi ok počutila 🙂
Nimam pa nič proti če drugi samo meni se zdi nenavadno
Ne poznam nobene ki jih obleče za ven

[/quote]

?

Seveda se čuti da jih imaš gor. Sploh če imaš kar precej napete. Zato si jaz kupujem vsaj 2 številki večje. Udobje je nepremerljivo. Vroče ni pa nič manj kot 12 ali 15 denske. Mogoče malo manj.

Hvala

Jutri dam gor prave nogavice, črne, 15 den, 100 % nylon pod črne svetleče pajkice in črne lakaste salonarje. Zgoraj pa tuniko nežno roza barve in pa eno svetlo sivo dolgo jopico.

Najlon fetišisti bi želeli imeti to temo bolj zgoraj. Hvala.

Dobra kombinacija.

Super kombinacija. Kaj pa mrezaste pod pajkice to je lepo videti

Mogoče jutri.

katastrofa.

“Polivinil na polivnil” na mednožje….

New Report

Close