Najdi forum

Najlonke

Lepo je videti tako pa da so hlace mal krajse

A 10 cm nad gležnjem? Mrežaste žabe pod pajkicam so tko tko. Preveč se mreža vidi skozi pajkice, sploh če so bolj tanke.

Navadne pod pajkicami cisto tenke od pajkicami kake 10 cm krajse kot si rekla so prav lepo za videti pa kozne barve

Nosim to redno. Kožne bolj poredko, temno rjave in črne pa bolj pogosto. Pa seveda tanke 8, 10, 12 denske. Čevljev pa res ne morem na boso nogo nosit, no ja, tudi kdaj.

? Samostoječe nogavice so za pod krilo. Zakaj za vraga bi jih nosili pod hlačami, če lahko nosite kratke nogavice?

Zaradi počutja. S samostoječkami ali nogavicami se počutim bistveno bolj ženstveno kot pa s hlačnimi nogavicami ali dokolenkami.

A niso hlacne tudi bolj zenstveno pocutje? No saj samostojece so tudi a meni je na zenski bolj hlacne

Zakaj pa ne? Daj gor črne samostoječe nogavice, čez pa natrgane kavbojke. Skozi luknjo v kavbojkah naj se vidi zgornji rob čipke.

Tasi76 kako pa danes kaj izgledas?

Dobra ideja, Taši76. Tole moram pa probat.

Nič posebnega. Svetlo siva obleka, bela bluza, kikla mal nad koleni, rjave tanke žabe in srebrni salonarji s petko. Danes moram bit malo bolj poslovno urejena ker imamo sestanek.

Zakaj pa ne? Daj gor črne samostoječe nogavice, čez pa natrgane kavbojke. Skozi luknjo v kavbojkah naj se vidi zgornji rob čipke.
[/quote]

Ali pa krilo z razporkom zadaj, do višini čipke.

Nič posebnega. Svetlo siva obleka, bela bluza, kikla mal nad koleni, rjave tanke žabe in srebrni salonarji s petko. Danes moram bit malo bolj poslovno urejena ker imamo sestanek.
[/quote]
A lepa kombinacija. Moras pa lepo zgledati.

A lepa kombinacija. Moras pa lepo zgledati.
[/quote]

Sploh ni nujno

Kakor za koga. Vsake oči imajo svojega malarja.

Meni je super to. Tasi bi lahko prv.kako rekla?

[/quote]

Aja, to pa res. Niti ne pomislim, ker ni moj stil, ampak definitivno umikam pritožbo 🙂

Meni je super to. Tasi bi lahko prv.kako rekla?
[/quote]

Ma ne. Nimam niti časa, niti se mi ne da.
Tako da, sorry, lahko tukaj gor si še kaj napišemo in to je to.

Danes bom dala gor črne nogavice, čez pa črne pajkice. Upam da jih bodo dobro gor držale in da se mi ne ponovi zgodba z dokolenkami. Če se naredi kakšna gubicaa itak ni panike, ne pa da se mi na gležnju ful naberejo.

Ma ne. Nimam niti časa, niti se mi ne da.
Tako da, sorry, lahko tukaj gor si še kaj napišemo in to je to.
[/quote]

Ni panike. Bova tu naprej😉

Lepa kombinacija pa morajo boti cim tanjse za lep izgked pod pajkicam.

Jaz danes temno rjave tanke nogavice, bele pajkice 7/8, rdeče modro srajco, čez usnjeno jakno in rjave salonarje z ene 9 cm petke.

Jaz nič od tega, bom samo gledalec.

Pa kakšne nogavice vi to nosite pod pajkicam? Jaz če že morem dam najlonkr gor.

Kar brez skrbi. Daj gor kar hočeš. Gre pač za temo ki jo obladuje MONon nylon lobi.

New Report

Close