Najdi forum

Najlonke

Vsak dan si nekaj posebnega lepega.sem pa videl eno ko je imela nogavice ki so ji zlezle dol izpod pajkic pa je bilo lepo za videti.

Ja najlonke so za prave dame

Meni je pa to zelo seksi kombinacija, hlačne najlonke in nato usnjene pajkice.

Nogavice za na pas, vendar brez pasu, ker jih pač pajkice gor držijo. Se nič ne vidi zgornji del nogavice, kot pri samostoječkah čipka kjer je silikon. So pa najboljše take ki imajo 100% nylon in 15 den. Meni je to super za nosit, te v koraku nič ne žuli, okrog pasu te nič ne špona pa še nogavica se po nogi lepo uleže in ni skoraj nič napeta.

Poročaj kako je bilo.

Ja poročaj, prosim. Podaj tudi število in velikost gubic, ki so se morda pojavile.

Super, super, super. Malo so sicer dol zlezle, ampak občutek in udobje je pa fenomenalno. Nikjer te nič ne tišči, špona, … Gubice, ja nekaj jih je bilo nad gleznjem, čez gležen in pa po stopalu. Nič posebnega. To je cena udobja. Nogavice pa od Ars Vivendi RHT 100% polyamid 15 den. Sploh več drugih ne kupim.
Taši, ali ti tudi pri Ars Vivendi kupuješ nogavice?

No fajn. Samo da ti je všeč. Jaz sem dvoje kupila pri Ars Vivendi, zdaj pa sem jih naročila pri Knittex iz Poljske. Model PinUp Femme, imajo samo do velikosti 4, ampak mislim da bojo Ok. Gubice ki se narediji so baje nekaterim tudi sexy, tako da se zaradi tega ne bom več obremenjevala.

Meni so bulice gubice ful sexy. Mi deluje noga tako nezna in prav nekaj posebnega …

Gubice, ma kaj pa vem. Včasih so me ful motile, zdaj pa mi je že vsseno. Če je pa to sexy, pa naj bo.

Verjetno te gubice ki se naredijo pri teh res transparentnih nogavicah in imajo popolnoma drug kontrast od same nogavice, izgledajo komu sexy. Mene te pri teh tankih najlonkah ne motijo in se z njimi ne obremenjujem, mi je pa grdo pri tistih bolj debelih, neprosojnih.

Na tem mestu je potrebno dodati, da samostoječke stiskajo kapilare na stegnih. Priporoča se, da uporabljate nogavice na pas, če imate začetne težave z ožiljem.

Spilferderber
O gubah debatirajo :-)))

Na ta problem je bilo potrebno opozoriti.

Meni je gubice lepo za videti. Mi deluje tako eroticno

Ja cim bolj tenke tolk lepse. Debele so pa porazno za videti verjetno tudi za nosit.

Nogavice za na pas, vendar brez pasu, ker jih pač pajkice gor držijo. Se nič ne vidi zgornji del nogavice, kot pri samostoječkah čipka kjer je silikon. So pa najboljše take ki imajo 100% nylon in 15 den. Meni je to super za nosit, te v koraku nič ne žuli, okrog pasu te nič ne špona pa še nogavica se po nogi lepo uleže in ni skoraj nič napeta.
[/quote]

Kako lahko nosiš nogavice za pas, brez pasu? Ni mi jasno, kako naj bi jih pajkice gor držale, saj jih absolutno nič ne drži na stegnu. Mislim vsaj moje so take, pa si ne predstavljam … brez prpevčka za pas, pač zlezejo dol 🙂

Pajkice pa ja nimaš tok našponane, da bi dejansko stisnle “k stegnu” še štumfek?

Kako lahko nosiš nogavice za pas, brez pasu? Ni mi jasno, kako naj bi jih pajkice gor držale, saj jih absolutno nič ne drži na stegnu. Mislim vsaj moje so take, pa si ne predstavljam … brez prpevčka za pas, pač zlezejo dol 🙂

Pajkice pa ja nimaš tok našponane, da bi dejansko stisnle “k stegnu” še štumfek?
[/quote]
Točno tako, samo pajkice jih gor držijo. Lepo si jih po nogi naštimaš, čez pa oblečeš pajkice, je pa res da morajo biti malo bolj oprijete kot pa ohlapne. Če so prave nogavice skoraj nič ne lezejo dol ker niso elastične. Važno je da se ne vidi zgornji rob čez pajkice kot pri samostoječih. Dokler ne probaš ne veš.

Točno tako, samo pajkice jih gor držijo. Lepo si jih po nogi naštimaš, čez pa oblečeš pajkice, je pa res da morajo biti malo bolj oprijete kot pa ohlapne. Če so prave nogavice skoraj nič ne lezejo dol ker niso elastične. Važno je da se ne vidi zgornji rob čez pajkice kot pri samostoječih. Dokler ne probaš ne veš.
[/quote]

Ti je že najlonke vse napisala. To je moja sodelavka nekje vidla in je baje sedaj to in. Ne vem no, men jih je fajn tako nosit.

Ja cim bolj tenke tolk lepse. Debele so pa porazno za videti verjetno tudi za nosit.
[/quote]

Res je. Zdaj ko je toplo itak da tanke, max 15 den. Za pozimi pa tudi bolj debele pašejo 40 denke take ki imajo še bombaž zraven polyamida.

[/quote]

Cim bolj oprijete pajkice moras imeti kot druga koza

Res je. Zdaj ko je toplo itak da tanke, max 15 den. Za pozimi pa tudi bolj debele pašejo 40 denke take ki imajo še bombaž zraven polyamida.
[/quote]

Kaj pa od cevljev ko nosis odprte na prstih imas tudi najlonke?

Kakor kdaj. Občasno. Imam samo dvoje spredaj pri prstkih odprte. Ostale imam vse zaprte. Mi nekako lepše izgleda.

Meni je lepse zaprte. Kaj pa poleti tudi nosis?

Meni je lepse zaprte. Kaj pa poleti tudi nosis?

New Report

Close