Najlonke
Sem probala te vaše ideje z najlonskimi nogavicami pod pajkice. Glede udobja ni slabo, je kar fino da te nikjer nič ne stiska. Ampak meni so dol zlezle in to zelo, zgornji del skoraj do kolena, kjer je potem tudi ostal, spodaj na gležnju in po stopalu pa sem kar naenkrat imela polno gubic. Nevem ali tudi vam te nogavice tako dol zlezejo, se vam naredijo gubice okrog gležnja? Mene to sicer ne moti, ampak zgleda pa tudi ne lepo, ali pač. Verjetno je te gubice treba vzeti v zakup za udobje ki ti ga nudijo te nogavice.
Točno tako kot si napisala. Najprej udobje, pol vse ostalo. Naslednjič probaj z bolj elastičnimi in oprijetimi pajkicami da ti bodo nogavico še bolj stisnilo k nogi. Saj meni tudi dol zlezejo, samo minimalno, za tistih par gubic ki se vidijo izpod pajkic in pa okrog gležnja in stopala se pa res ne mislim obremenjevat. Če gre to komu na bruhanje, naj pa preč pogleda.
Točno tako kot si napisala. Najprej udobje, pol vse ostalo. Naslednjič probaj z bolj elastičnimi in oprijetimi pajkicami da ti bodo nogavico še bolj stisnilo k nogi. Saj meni tudi dol zlezejo, samo minimalno, za tistih par gubic ki se vidijo izpod pajkic in pa okrog gležnja in stopala se pa res ne mislim obremenjevat. Če gre to komu na bruhanje, naj pa preč pogleda.
[/quote]
Imas ti samo gladke,imas kake z vzorcki pikicami?
In kako je bilo? Predvidevam da nič posebnega in jih boš verjetno še kdaj dsla gor.
[/quote]
Ja, nič posebnega. Je pa res da so se mi tudi bolj malo videle, enih 15 cm. Mi je pa lepo za videt ta odebeljen del ki čez peto prehaja v črto. Verjetno bi bilo drugače če bi imela krajše hlače ali pa kiklo. Definitivno jih še kdaj dam gor.