Najdi forum

Najlonke

Malo manj kot 200 €. 38 kom. Ni malo, ampak zadovoljstvo itak nima cene.

Koliko casa nosis ene nogavice?

[/quote]

Cel dan, potem jih pa dam vsem sosedom za vohat.

[/quote]

En dan, max, pol pa v pralni stroj.

En dan, max, pol pa v pralni stroj.
[/quote]

[/quote]

Počasi se res nitke potegnejo, ampak če paziš da nimaš ostrih nohtkov, trde kože, …. zdržijo kar nekaj časa, kaj pa vem koliko. Ponavadi grejo v smeti ko se strgajo ali pa ko so tolk nacufane da že
[/quote]grdo zgleda.

Črne s črto zadaj, danes poizkusim v javnosti, da vidim odzive mimoidočih.

Če te opazim, se bom odzval pozitivno. Na tvoj zapis, se odzivam pozitivno.

In kako je bilo? Predvidevam da nič posebnega in jih boš verjetno še kdaj dsla gor.

In kako je bilo? Predvidevam da nič posebnega in jih boš verjetno še kdaj dsla gor.

Sem probala te vaše ideje z najlonskimi nogavicami pod pajkice. Glede udobja ni slabo, je kar fino da te nikjer nič ne stiska. Ampak meni so dol zlezle in to zelo, zgornji del skoraj do kolena, kjer je potem tudi ostal, spodaj na gležnju in po stopalu pa sem kar naenkrat imela polno gubic. Nevem ali tudi vam te nogavice tako dol zlezejo, se vam naredijo gubice okrog gležnja? Mene to sicer ne moti, ampak zgleda pa tudi ne lepo, ali pač. Verjetno je te gubice treba vzeti v zakup za udobje ki ti ga nudijo te nogavice.

Meni gubice lepo zgledajo sploh ce so cim bolj tenke najlonke

Točno tako kot si napisala. Najprej udobje, pol vse ostalo. Naslednjič probaj z bolj elastičnimi in oprijetimi pajkicami da ti bodo nogavico še bolj stisnilo k nogi. Saj meni tudi dol zlezejo, samo minimalno, za tistih par gubic ki se vidijo izpod pajkic in pa okrog gležnja in stopala se pa res ne mislim obremenjevat. Če gre to komu na bruhanje, naj pa preč pogleda.

Točno tako kot si napisala. Najprej udobje, pol vse ostalo. Naslednjič probaj z bolj elastičnimi in oprijetimi pajkicami da ti bodo nogavico še bolj stisnilo k nogi. Saj meni tudi dol zlezejo, samo minimalno, za tistih par gubic ki se vidijo izpod pajkic in pa okrog gležnja in stopala se pa res ne mislim obremenjevat. Če gre to komu na bruhanje, naj pa preč pogleda.
[/quote]

Imas ti samo gladke,imas kake z vzorcki pikicami?

Vzorci s pikami so samo za ženske, ki drugače nimajo 100 pik.

Imas ti samo gladke,imas kake z vzorcki pikicami?
[/quote]

Vse, tudi vzorčaste. Pike, pikice, z narisano mrežo, s črtami, ….največ pa brez dodatkov.

[/quote]
Ja, nič posebnega. Je pa res da so se mi tudi bolj malo videle, enih 15 cm. Mi je pa lepo za videt ta odebeljen del ki čez peto prehaja v črto. Verjetno bi bilo drugače če bi imela krajše hlače ali pa kiklo. Definitivno jih še kdaj dam gor.

Ti samo pogumno.

Vse, tudi vzorčaste. Pike, pikice, z narisano mrežo, s črtami, ….največ pa brez dodatkov.
[/quote]

Najraje vidim take z neznimi pikicami

A se lahko tudi jast pridružim? :). Najlonke so mi full fetiš.

Najlonke pod trenerko. Ali to nosite? Jaz občasno.

Kakor kdaj. Če jih že imam oblečene čez še potegnem trenerko in je to to. Da bi jih pa extra za pod trenerko dala gor pa ne. Je pa super ker pod trenerko gre vse, od dokolenk, samostoječih in hlačnih nogavic.

Najlonke imam vedno tudi doma na sebi. Edino poleti morda 6 den

Kakšne barve imate najraje? Meni so naprimer črne ali pa tudi kožna/rjava.

Tanke črne in temno rjave.

New Report

Close