Najdi forum

Najlonke

Tanke so zakon za pogledat zensko nogo v njih

Tanke se strinjam. Tam do ene 15 DEN, pa všeč so mi brez vzorcev pa da nimajo ojačanega hlačnega dela.

Pa da še imajo tisti lesk. Naprimer takšne so me res dobre https://www.youtube.com/watch?v=5-raDV_a100

Dobre so, samo se jih je treba izogibati, saj pri nosenju krila. Ucasih izpade zelo grdo.

zokne

Kar nosi jih.

Me zanima nekaj glede materijalov. Naprimer da podrgneš nogo ob nogo, kateri materijal je boljši za tist gladek drseč občutek? Lycra, poliamid,…?

Najlonk sploh ne nosm, mislm da sm jih do zdej sam 1x dala nase.

Berem tole temo, pa mi ni jasno kako vam je vseeno, da vam najlonke dol po nogi zlezejo in se vam nagubajo na gležnju in po stopalu. Ali vas to nič ne moti pri hoji? Ali vam potemtakem tudi čez prste dol zlezejo? Ali vam ni grdo ko se ojačani del pete naguba ob strani?
Mene bi vse to strašno motilo.
V čem je point da si kupite večje, prevelike številke?
Meni osebno so nabrane najlonke na gležnjih o obupne za videt.

Berem tole temo, pa mi ni jasno kako vam je vseeno, da vam najlonke dol po nogi zlezejo in se vam nagubajo na gležnju in po stopalu. Ali vas to nič ne moti pri hoji? Ali vam potemtakem tudi čez prste dol zlezejo? Ali vam ni grdo ko se ojačani del pete naguba ob strani?
Mene bi vse to strašno motilo.
V čem je point da si kupite večje, prevelike številke?
Meni osebno so nabrane najlonke na gležnjih o obupne za videt.

Mene ne motijo. Na začetku je sicer nek čuden občutek teh gubic po stopalu vendar hitro izgine. Valda da tud čez prste zlezejo skupaj s čevljem ko se sezuješ pa si jih samo mal nazaj gor čez peto potegnem. Zakaj večje? Samo zato da se udobno počutim. Sem pa ugotovila da so nagubane najlonke nekaterim moškim všeč in jih je prav zanimivo gledat kako te gledajo v gležnje.

Najlonk sploh ne nosm, mislm da sm jih do zdej sam 1x dala nase.
[/quote]

Enako, niti 1x jih nisem dal nase. Tudi na noge ne.

Hm, do zdaj še nisem opazil katere da bi imela nagubane najlonke. Tako da če so bile je bilo zelo neopazno. Pomoje če niso preveč me tudi ne moti. Dosti bolj bi me motilo če so strgane.

Joj, jaz pa nebi mogla v nagubanih okrog hodit. Bi me verjetno zelo motilo.

Če niso prevelike se pomoje to nebi smelo dogajat. Tudi morda odvisno od materijala, elasatičnosti.

Tiste z velikim procentom elastana se skoraj nič ne nagubajo. 100% nylon ali polyamid je pa manj elastičen, odvisno od tkanja. RHT nogavice so skoraj neelastične in so izdelane po neki obliki noge, ampak ravno te so najlepše za nosit, najmanj srbijo, je pa res da se ori teh nogavicah najprej naredijo nekakšne gubice, ampak OK mene to ne moti. Tiste ki pa vas to moti si kupujte take ki imajo veliko elastana ali lycre.

Kako vas srbijo? Jast jih ne nosim ven, kot del garderobe, sem jih pa že velikrat probal (fetiš in to). Največkrat so to bile poliamid/elastan, tudi lycra se mi zdi, pa me še nikoli niso nobene srbele.

Danes ko se je kar precej ohladilo, vas je bilo kar veliko v najlonkah.
Kakšne pa nosite v tem poletnem času?

Popoldan sem jih dala gor. Ja res je bilo mraz.

Jaz isto. Črne tanke nogavice. Brrrr, je bilo kar mraz zvečer.

Tudi sama jih nosim par dni cez cel dan pod hlacami.

Katere tanke najlonke nosite?
Iščem tanke, primerne za tole kilavo vreme, take ki se lepo uležejo po nogi in se ne nagubajo in so še vseeno udobne za nosit.

ene take samostoječe, da bom v pisarni bolj seksi.

Od Pozele Summer 8 den in …… Ampak take da bodo fejst napete in udbne boš pa težko našla ( hlačne nogavice). Ko jih boš pa nam napiši.

Iščem tanke gladke čimbolj prosojne najlonke s čim manj elastana.

New Report

Close