Najlonke
Pa da še imajo tisti lesk. Naprimer takšne so me res dobre https://www.youtube.com/watch?v=5-raDV_a100
Berem tole temo, pa mi ni jasno kako vam je vseeno, da vam najlonke dol po nogi zlezejo in se vam nagubajo na gležnju in po stopalu. Ali vas to nič ne moti pri hoji? Ali vam potemtakem tudi čez prste dol zlezejo? Ali vam ni grdo ko se ojačani del pete naguba ob strani?
Mene bi vse to strašno motilo.
V čem je point da si kupite večje, prevelike številke?
Meni osebno so nabrane najlonke na gležnjih o obupne za videt.
Berem tole temo, pa mi ni jasno kako vam je vseeno, da vam najlonke dol po nogi zlezejo in se vam nagubajo na gležnju in po stopalu. Ali vas to nič ne moti pri hoji? Ali vam potemtakem tudi čez prste dol zlezejo? Ali vam ni grdo ko se ojačani del pete naguba ob strani?
Mene bi vse to strašno motilo.
V čem je point da si kupite večje, prevelike številke?
Meni osebno so nabrane najlonke na gležnjih o obupne za videt.
Mene ne motijo. Na začetku je sicer nek čuden občutek teh gubic po stopalu vendar hitro izgine. Valda da tud čez prste zlezejo skupaj s čevljem ko se sezuješ pa si jih samo mal nazaj gor čez peto potegnem. Zakaj večje? Samo zato da se udobno počutim. Sem pa ugotovila da so nagubane najlonke nekaterim moškim všeč in jih je prav zanimivo gledat kako te gledajo v gležnje.
Tiste z velikim procentom elastana se skoraj nič ne nagubajo. 100% nylon ali polyamid je pa manj elastičen, odvisno od tkanja. RHT nogavice so skoraj neelastične in so izdelane po neki obliki noge, ampak ravno te so najlepše za nosit, najmanj srbijo, je pa res da se ori teh nogavicah najprej naredijo nekakšne gubice, ampak OK mene to ne moti. Tiste ki pa vas to moti si kupujte take ki imajo veliko elastana ali lycre.