Najdi forum

Najlonke

Cim bilj gladke in cim manj elstana in prosojnost? Vsekakor svetujem 100% nylon. Te so non stretch. Res, da niso cist za vsakega, ampak kar se tice najlonskih nogavic so te najboljse kar obstaja. Je pa potrebno nekaj znanja in sofisticiranosti za res pravo nosnjo teh najloncic, ampak tudi to ima svoj car seveda.
Na sliki Cervin Capri RHTjke, ki so samo 7 denske. So pa tukaj se FFjke (Fully Fashioned), ampak te so namenjene res specialnim priloznostim. Osebno moje ulatimativne najlonke. Niso pa pa prav poceni, ampak so vredne vsakega centa.

lp, najloncek

[img]http://shrani.si/f/p/2S/10gYxdj6/cervin-capri.jpg[/img]

Pa te rajcajo najlonke ali si samo rada v njih?
Hehe

Bi mi pisala na mail… Si rada sexy napravljena?

tudi jas rada nosim samostoječe štunfe pod pajkicami, in me čipka nič ne moti da se vidi, pod pajkicami, popestrim še tudi z tangicami.. zakaj bi vas naj to motilo da se malo čipka vidi od štunf?? Če so pa samostoječe štunfe zelo sexy.

Ne nosim najlonk
Pod tem umetnim materialom koza ne diha
Na polno se znojimo
Zato babe smrdijo v vecini
Pol pa 3kg parfuma nase
Ogabno men osebno
Nekatere glivice dobijo po tem

Jaz kupim najlonke v merkatorju za okoli 2€ pa mi nic dol ne lezejo ampak so cisto oprijete povsod 🙂
Pac ste predebele in ne najdete ulite stevilke zase ene so vam pretesne ene presiroke
Jaz nosim 1-2 merkatorjeve in so mi ulite 🙂sm 163/50

Kakšne boste nosile letošnjo jesen?
Kakšne barve so letos moderne?
S čin skombinirati volnene nogavice čez kolena in gležnarje?

Moja že ima zalogo vsaj desetih hlačnih nogavic. Vse tanke, 10 den, črne in temno rjave.

Jesen je tu, tudi jaz bom kmalu nosil najlonke. 10 den seveda.

To je skozi tvoje prispevke že dolgo jasno.

To je skozi tvoje prispevke že dolgo jasno.
[/quote]

Pa ne vsem.

Na veliko sem nosila od Polzele Summer 8den. Ali se te žabe sploh še kje dobijo? Ali firma Polzela sploh še obstaja?

New Report

Close