Najdi forum

NAJLONKE

Pozdravljene, rada bi vprašala (ker se bliža mraz), s katerimi firmami najlonk ste najbolj zadovoljne. Meni uspe vedno kupiti take, ki se mi že ko jih oblačim stragajo ali pa na prstih med nošenjem čevljev. Tako ogromno tolarčkov porabim zanje.

Jaz tistih klasičnih najlonk ne nosim, ker so čisto umetne in se mi v njih grozno potijo noge. Nosim pa tiste malo debelejše, ki so mešane z bombažem. So bolj trpežne in toplejše kot navadne, imajo jih pa v različnih barvah, edino kožnih še nisem videla.

Od katere firme pa so? Hvala za odgovor !

ves kaj se mi zdi dost pomembno..debelina. jaz imam sicer v glavnem golden lady in filodoro…za zimo pa zmeraj kupujem 40den…take se garant ne strgajo kar tako, pa tudi fajn”stisnejo”.

Kupujem jih od Polzele, so tudi 40 den-ske (tako kot je rekla Lily). Lansko leto so bile 900 SIT, kar se mi niti ne zdi drago. In res zdržijo.
Sem pa že kar nekaj časa nazaj kupila ene 40 denske z rahlim vzorcem od ene italijanske firme (se žal ne spomnim imena). Material je malo mešan in je na otip podoben svili. Res so bile malo dražje, ampak mi ni žal. Jih nosim za “ta lepše”. Malo poglej, če ne drugje, jih boš dobila pri kakšnem nogavičarju.
Od Polzele jih pa prodajajo tudi v Mercatorjevi trgovini Modina.

Meni so najboljše najlonke FALKE.

Hvala za odgovor. Kje pa jih lahko kupim oz. ali jih ima večina prodajaln z nogavicami?

Jaz jih kupujem v Maximarketu.

New Report

Close