Najlonke
Zanima me na katere najlonke prisegate? Zdržijo kaj več kot eno uporabo (da se ne zatrgajo, potegnajo niti…)…mene vedno pustijo na cedilu, mogoče kupujem prepoceni (do 1000 sit)…
Ja najlonke so najlonke. Tud če boš kupila CK ali pa Versace ali pa Polzelo ali Golden lady ali navadne merkatorjeve… Če boš kam zataknila se ti bo potegnila nitka, če pa ne boš, pa ne. Preprosto.
Jaz sem enkrat kupila prav grde najlonke. Bile so čudno sive barve, kot bi šla z njimi skozi močvirje. In glej ga vraga, niso in niso se mi hotele strgat.
Jaz pa kupim kar Merkatorjeve, itak jih imam samo za enkratno uporabo.
probaj z 20 denskimi, zdaj pozimi pa 40.
Jaz sem lani celo zimo nosila ene sedem parov 40denskih, pa se niso nobene strgale (nimam pojma, kera firma, samo niso ble predrage); letos so logo hin, ker so preprane.
Wolford so najboljše, so pa drage. Ampak trajajo in to odtehta.
Brina
ej pa točno tako vprašanje sem hotla dons tukaj postavit
pa to ni res s temi najlonkami je res en sam križ, po enkratni uporabi so potrgane cele, pa se nikamor ne nataknem
Js sm fant in najraje nosim najlonke od Wolforda, so med najbolj kvalitetnimi nogavicami in dolgo trajajo. Ja Avstrijci res znajo dobre najlonke delat, drgač pa tut nosim od Omse, Legavenue pa še Levante.
Lp punce:))
Mene pa zanima ce je ktera tok dobra da bi podarila nošene najlonke tipu?[/i]
Jaz bi prosil pa za nošene konopće na šupće…
Konopće na šupće=tangice???
kje pa lahko kupim najlonke Wolford, mogoče preko spleta
Forum je zaprt za komentiranje.