Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Najnižja podpora vladi do sedaj!

Najnižja podpora vladi do sedaj!

Pa daj zmisli si že nekaj drugega no. To si že stokrat napisal pod nickom Jernej, zdaj se pa še samo ponavljaš.
Nekaterim pa res ni več pomoči.[/quote]

Še stokrat bom napisal, to so besede, ki nikakor niso primerne za predsednika vlade in kažejo kakšen odnos ima do delavcev in revnih…
Še stokrat bom to povdaril, ker upam da mu tega nihče ne bo pozabil![/quote]

Že stokrat sem ti napisal pa kot kaže ti bom še stokrat moral, da si boš končno zapolnil. LAŽEŠ. Ne samo, da si strgal stavek iz konteksta si ga tudi popolnoma spremenil. Lažeš in manipuliraš.[/quote]

boss, tudi sama sem poslušala tisto o kruhu, pa v DZ o penzijah, tako da….. ne vem če ravno laže, bilo je izrečeno precej cinično in to v temi, ki zadeva socialo.

Če si poslušala potem veš kaj je rekel in v kakšnem kontekstu. Nikogar ni pošiljal iskat kruh v smetnake če nima denarja. Šlo se je zaradi cene kruha in količine le tega ki se ga vsak dan vrže stran, tako v pekarnah kot tudi doma. Ker pa vam ves govor ne paše saj ni povedal nič kaj takega, ste se pač obrnili oz. obesili na iz konteksta izrezan stavek. In s tem stavkom se sedaj ves čas manipulira.

rekel je: Dokler bo iz smetnjakov gledal kruh, ni kskrbi da bi bili lačni in kruh ni predrag(tako nekako, se mi ne da sedajle brskat za njegovim govorom)

kar pa tistemu, ki res nima za kruh pomeni kaj, naj ga gre iskat v smetnjak, al kako? ( to je zelo občutljiva tema in predsednik vlade si tega nikakor ne bi smel privoščiti, tudi če bi šlo samo za enega samega človeka)

ja veliko ga vržejo stran peki in trgovina, ampak to plačamo mi, ne oni vse je ukalkulirano v ceno, zraven kujejo pa še ogromne dobičke (trgovine, saj imajo ravno na osnovnih stvareh najvišjo maržo)

je cinik je, pa lahko rečeš kar češ, nesramen do amena, tudi v opoziciji je slovel po tem, ampak dobro tam sem ga razumela, je bila to njegova naloga, sedaj pa se je naloga spremenila in mora poskrbeti za slehernega državljana. Ni kaj, vladati pomeni sprejeti tudi odgovornosti in ne samo priviergije.

Verjetno pa nisi poslušal njegov ciničen nastop v DŽ glede penzij.

Čisto prav, Janša je sam kriv, pa naj nosi posledice.
Če bi pred tremi leti in pol prevzel oblast prejšnji nomenklaturi tudi nad mediji, bi slišali še kakšen drug pameten stavek iz tistega njegovega več kot enournega nastopa. Zlagal se pa ni prav nič, kruh je še vedno prepoceni. Če ne bi bilo tako, bi bile gostilne ob delavnikih prazne, njive pa obdelane.

rekel je: Dokler bo iz smetnjakov gledal kruh, ni kskrbi da bi bili lačni in kruh ni predrag(tako nekako, se mi ne da sedajle brskat za njegovim govorom)

kar pa tistemu, ki res nima za kruh pomeni kaj, naj ga gre iskat v smetnjak, al kako? ( to je zelo občutljiva tema in predsednik vlade si tega nikakor ne bi smel privoščiti, tudi če bi šlo samo za enega samega človeka)

ja veliko ga vržejo stran peki in trgovina, ampak to plačamo mi, ne oni vse je ukalkulirano v ceno, zraven kujejo pa še ogromne dobičke (trgovine, saj imajo ravno na osnovnih stvareh najvišjo maržo)

je cinik je, pa lahko rečeš kar češ, nesramen do amena, tudi v opoziciji je slovel po tem, ampak dobro tam sem ga razumela, je bila to njegova naloga, sedaj pa se je naloga spremenila in mora poskrbeti za slehernega državljana. Ni kaj, vladati pomeni sprejeti tudi odgovornosti in ne samo priviergije.

Verjetno pa nisi poslušal njegov ciničen nastop v DŽ glede penzij.[/quote]

Pri stalnih napadih, ki grejo čez vse meje, ga občudujem, da še večkrat ne znori. Ko poslušaš navodila kako naj bi delal od ljudi, ki so imeli do sedaj oblast, pa niso nič naredili, je težko ohraniti mirno glavo. Zato je tudi njegov odgovor dostikrat slišati kot zelo ciničen. Tako je bilo tudi pri pokojninski temi. Vsaj v tistem delu ki sem ga poslušal, je hotel dopovedati, da v kolikor so nizke pokojnine, lahko upokojenci preko CSD dobijo pomoč. Vsaj tako sem razumel. Ljudje žal ne vemo dovolj dobro kaj nam lahko nudi sociala pa tudi sram nas je prositi za tisti kar nam pripada.

Verjetno pa nisi poslušal njegov ciničen nastop v DŽ glede penzij.[/quote]

Pri stalnih napadih, ki grejo čez vse meje, ga občudujem, da še večkrat ne znori. Ko poslušaš navodila kako naj bi delal od ljudi, ki so imeli do sedaj oblast, pa niso nič naredili, je težko ohraniti mirno glavo. Zato je tudi njegov odgovor dostikrat slišati kot zelo ciničen. Tako je bilo tudi pri pokojninski temi. Vsaj v tistem delu ki sem ga poslušal, je hotel dopovedati, da v kolikor so nizke pokojnine, lahko upokojenci preko CSD dobijo pomoč. Vsaj tako sem razumel. Ljudje žal ne vemo dovolj dobro kaj nam lahko nudi sociala pa tudi sram nas je prositi za tisti kar nam pripada.[/quote]

sem že nekajkeat povedala, da je današnja opozicija megla napram opozicije ki jo je sestavljala SDS, oni so znali res napadati.

se pa strinjam, da je veliko ljudi sram prositi za pomoč, sploh če dela ali pa dobi penzijo, se jim zdi zares zamalo, da prosiš nekoga za miloščino, ki je ne bi bilo treba, če bi bili normalno plačani ali pa dobili penzijo , ki bi omogočala vsaj preživetje. Ta generacija, ki je danes v penziji itak zna šparat.

Janša je kriv za nizke penzije…ja matr komunjazarji bolj delajte, boste več prispevali v pokojninsko blagajno, pa bojo takoj višje penzije, pa še upokojenci vam bojo hvaležni za vse to

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hahaha, a nisi ravno prej v enem postu napisal, da imajo komunajzerji oblast v podjetjih, kdaj so pa oblastniki delali,a?

New Report

Close