Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najnovejša omejitev talibanov: iz države odstranjujejo “neislamske” knjige

Najnovejša omejitev talibanov: iz države odstranjujejo “neislamske” knjige

Po mnenju leve vlade.Čimprej v Slovenijo z njimi

Pravi predstavniki vere miru in ljubezni

n1info.si/novice/svet/najnovejsa-omejitev-talibanov-iz-drzave-odstranjujejo-neislamske-knjige/

Se strinjam. Ce ni v skladu z islamom… BACAJ!

Glede slik… to jst isto prakticiram. Majco z kaksno sliko jaz narobe obrnem. Slikarji bodo na sodnjem dnevu pozvani da to ozivijo. Isto tam kjer je slika angeli ne vstopajo.

Lej verjamem da vam je to vse tako. To zato ker ste sprani. Hocete se igrat z Božjimi predpisi? Zato pa gre vse u pm.

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 20.11.2024 ob 15:55

Se strinjam. Ce ni v skladu z islamom… BACAJ!

Glede slik… to jst isto prakticiram. Majco z kaksno sliko jaz narobe obrnem. Slikarji bodo na sodnjem dnevu pozvani da to ozivijo. Isto tam kjer je slika angeli ne vstopajo.

Lej verjamem da vam je to vse tako. To zato ker ste sprani. Hocete se igrat z Božjimi predpisi? Zato pa gre vse u pm.

Da gredo pravi verniki čimprej v Afganistan.  Pa bo dobro nam in njim.

Vec teh hadisov je kdo bo v najtezjem, najslabsem polozaju na Sodnjem dnevu. Eni od teh so slikarji.

jaz sem za to, 20.11.2024 ob 15:57

Da gredo pravi verniki čimprej v Afganistan.  Pa bo dobro nam in njim.

NEvem kolk boš razumelo…

Jst sm po jutubu dostikrat gledal te pastirje ovac po bosni. Oni rečejo “čejf” merak jim je… užitek. Slast.

Pač razumem jih nekako zakaj držijo ovce. Zakaj majo stado. Spocije si duso. Odmakne se… pomirja ga… radost daje…

Hadis pravi da bo čreda ovac najboljši oz najvrednješi imetek v času pred sodnji dan.

“Doći će vrijeme kad će najbolji imetak muslimana biti stado ovaca koje će čuvati po planinskim vrhovima i kišovitim predjelima bježeći sa svojom vjerom od fitni”

To je hadis iz zbirke buharija. To je verodostojno.

Fitna je spletka prevara korupcija

Mislis da oni ne vedo za lulčka pa lulilo? Da se ne znajo razgolacit pa s kurcom mahat?

Nimas to zaradi tega.

Vi ne znate.

bozomon, 20.11.2024 ob 15:58

Vec teh hadisov je kdo bo v najtezjem, najslabsem polozaju na Sodnjem dnevu. Eni od teh so slikarji.

Koga briga sodni dan. Ti pa nehaj trolat, če ti Slovenija, ki te živi ne ustreza mar v Afganistan. A, to pa ne, a govno…

BTW edina prava vera je katolicizem s papežem na čelu😉😆

Lej kr ni mi objavilo…

Bom napisal se enkrat.

Osli ste. Težke magarčine.

To kar se uci v vzgojno izobrazevalnih ustanovah… zakon… druzbena ureditev… to je vse kontra temu kar je Jezus A.S. dostavil. Kontra vasim svetim tekstom.

Vi ste pac to opustili. Ste moderni napredni itd… veste boljse… ne rabite… oni pa pač ne… in zdej so divjaki al kaj? A mu je treba raketo poslat?

Vi ste divjaki. Vi nered delate. Pise da vi pravite da ga kao uzpostavljate.

Kaj tebe sploh boli kurac kake knjige in literaturo majo oni?

Zamisli si da italjanski medij objavi za slovenijo kake knjige majo… češ kaj se greste…

Kaj bi rekli? No to delate vi. To si ti. To isto kar bi si ti mislilo o italjanu, to si ti.

Glup.

Kaj si dovolite vi.

Hh. Vi red uzpostavljate. Vi ga remetite.

Bogimon, 20.11.2024 ob 16:18

Koga briga sodni dan. Ti pa nehaj trolat, če ti Slovenija, ki te živi ne ustreza mar v Afganistan. A, to pa ne, a govno…

BTW edina prava vera je katolicizem s papežem na čelu😉😆

Ima ljudi koji govore: “Vjerujemo u Allaha i u onaj svijet!”- a oni nisu vjernici.*

Oni nastoje  prevariti Allaha i one koji vjeruju, a oni i ne znajući, samo sebe varaju.

Njihova srca su bolesna, a Allah njihovu bolest još povećava; njih čeka bolna patnja zato što lažu.

Kada im se kaže: “Ne remetite red na Zemlji!” – odgovaraju: “Mi samo red uspostavljamo!”

Zar?! A, uistinu, oni nered siju, ali ne opažaju.

Kad im se kaže: “Vjerujte kao što pravi ljudi vjeruju!” – oni odgovaraju: “Zar da vjerujemo u ono u što bezumni vjeruju?” – A, uistinu, oni su bezumni, ali ne znaju.

Kada susretnu one koji vjeruju, govore: “Vjerujemo!” – a čim ostanu nasamo sa šejtanima svojim, govore: “Mi smo s vama, mi se samo rugamo.”

Allah njih izvrgava poruzi i podržava ih da u svome nevjerstvu lutaju.

Umjesto Pravim, oni su krenuli krivim putem; njihova trgovina im nije donijela nikakvu dobit, i oni ne znaju šta rade.

Slični su onima koji potpale vatru, i kad ona osvjetli njihovu okolicu, Allah im oduzme svjetlo i ostavi ih u mraku, i oni ništa ne vide!

Gluhi, nijemi i slijepi su, nikako da se osvijeste.

bozomon, 20.11.2024 ob 16:25

Lej kr ni mi objavilo…

Bom napisal se enkrat.

Osli ste. Težke magarčine.

To kar se uci v vzgojno izobrazevalnih ustanovah… zakon… druzbena ureditev… to je vse kontra temu kar je Jezus A.S. dostavil. Kontra vasim svetim tekstom.

Vi ste pac to opustili. Ste moderni napredni itd… veste boljse… ne rabite… oni pa pač ne… in zdej so divjaki al kaj? A mu je treba raketo poslat?

Vi ste divjaki. Vi nered delate. Pise da vi pravite da ga kao uzpostavljate.

Kaj tebe sploh boli kurac kake knjige in literaturo majo oni?

Zamisli si da italjanski medij objavi za slovenijo kake knjige majo… češ kaj se greste…

Kaj bi rekli? No to delate vi. To si ti. To isto kar bi si ti mislilo o italjanu, to si ti.

Glup.

Kaj si dovolite vi.

Hh. Vi red uzpostavljate. Vi ga remetite.

Zakaj ne greš v Afganistan? Težko boš nas spreobrnil.

V afganistanu je bil nazadnje normalno življenje pod Sovjetsko zvezo. Potem so Američani začeli tja izvažat orožje in demokracijo, zdaj je pa to, kar je. Podobno Irak, Iran

v afg, 20.11.2024 ob 16:29

V afganistanu je bil nazadnje normalno življenje pod Sovjetsko zvezo. Potem so Američani začeli tja izvažat orožje in demokracijo, zdaj je pa to, kar je. Podobno Irak, Iran

KJafir je vse.

Te drzave so bile vse na spisku. Reče ta nek vojak.

Isto sudan. Somalija. Libija… lebanon.

Jst se kot majhen spomnim po televiziji “bejrut ovo, bejrut ono”…

https://m.youtube.com/shorts/RMLTmkbmRDs

Tocno te drzave… tocno po teh drzavah divja vojna…

Sej sem pisal zadnjic. Da se financno izcrpa.

Zionisticka bagra.

Tito je mislim da imel ok odnose in z gadafijem in sadamom. Vem da sem gledal enkrat na jutubu da so prisli iz libije… sofija je zena. So sli u postojnsko jamo z brozevo…

Ni nič musliman vas. Vi ste.

New Report

Close