Najprej bodo cepili maturante
slovenceljni, slovenčki, zlovenceljni, zlovenci, hlapci, za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni……………..take nas poznajo pri sosedih, saj mi smo najboljši ravno v hlapčevanju, upogibanju glave in hrbta…………………tole kar se sedaj dogaja s cepivi, pa me malo navdušuje, saj vidim, da so se slovečki malo spremenili, še kar se upirajo temu nategu, malo smo se le poboljšali, ljudje so začeli malo bolj misliti s svojo glavo, ne želijo se cepiti za vsako ceno, CELO ODPOVEDUJEJO CEPLJENJE-VELIKO LJUDI NI PRIŠLO NA NAROČENO CEPLJENJE, kar pomeni, da so se vmes premislili, KAR POMENI DA NAŠ TRUD NA FORUMU NI ZAMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
BARAVO MI, (ampak ne ti, pa ti, pa ti) uspeli smo prepričati kar nekaj ljudi da se ne cepijo, bravo mi!!! BRAVO LUDI, DARWIN, NYCI, HOMER, NATURPAT, ROBI, MARKO, ENA JUŽNA, PO FILINGU, MARCEL, MERKLOVJE (ne vem kdo to je, ampak en fašist jo ves čas omenja), in drugi, ki se jih zdaj ne spomnim- bravo!!!
Glede na napisano, ti nimaš več od 3 razredov OŠ in temu primerna je ostala tudi tvoja razvojna stopnja.
[/quote]
Oder je tvoj. Razloži naslednje: genska cepiva, to je Moderna, Pfizer, Astra-Zeneca, itd. vnesejo v človešlo celico mRNK, oz. DNK (Astra-Zeneca) virusa SARS-Cov-2 z namenom, da človeška celica začne izdelovati spike protein, ki je del Covid virusa. Kaj je narobe v tem povzetku informacij, ki so jih objavile same farmacevtske firme, ki cepivo proizvajajo? Ali je spike protein del človeškega telesa? Če ni, zakaj bi človeško telo moralo poizvajati proteine, ki niso del njega, ampak mu škodijo, saj to počne telo samo kadar je bolno. Čakam na odgovore.
P.S. in ne se zaleteti v dejstvo, da je Astra-Zeneca vektorsko cepivo. Astra-Zeneca za razliko od drugih dveh uporablja šimpanzov adenovirus, ki sicer povzroča dihalna obolenja, da dostavi mRNA v človeško celico in v njeno jedro. Kot bolj izobražen od mene veš, da vektor v molekularni medicini pomeni celico, ki služijo kot transportno sredstvo, da prepelje tuj genski material v drugo celico, v tem primeru v človeško celico.