Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najraje bi si glavo odšraufala

Najraje bi si glavo odšraufala

September……oktober………….full stvari, full dogodkov (zelo lepih in malo manj lepih)…, full obveznosti… Pride kakšen dan, ko enostavno ne morem več……. ko bi si najraje kar glavo odšraufala………….. Rada bi nekam šla……..tako……..za ene par dni…….da si odpočijem malo ubogo glavico mojo……….. Oh, ja….

pa idi z mano…..je zanimivo????

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bugi vprašaj za nasvet!
Ona je to naredila in mislim,da se je odlično imela!
Cmoka Stelči!

Ja……sam pri meni je en problem……. mislim, da moj ne bi mogel z mano………

CMOKCA tudi tebi SP

Kam me bi pa peljal?

uffffffffffffffff…..nekaj, kjer bi potem še bolj glavica bubala…..hihihi

kaj pa ti je,zvezdi moja……….saj je meni tudi hudo, ker bežiš od mene….smrk

toooooooooooooooooo…deca pusti doma……hihihihihiih

Hm…..kdo bo pa potem pazil name????

Tolk stvari imam na glavi……..da se mi te zadnje dneve zdi, da sploh ne morem več….

Zvezdi..ta trenutek sedaj..je idealen da gres tja, kjer si srecna, da se spocijes, napolnis z energijo, kajti ko pride mali soncek, bos potrebovala vse to. Pojdi tja..takoj zdaj..uzivaj, razvajaj se…resnicno…delaj vse tisto kar ti pase, te dela srecno!!!Poljubcek

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči moja zlata…….sej pravim, da bi šla…….ampak moj ne bi mogel z mano……… In res ne vem kaj naj naredim…….. Pa tako mi bi pašalo, da bi vse skupaj vsaj za tri dni poslala nekam…in si malo glavo odpočila……..

Potem pa tkole..uzivaj doma..okej..in tvoj s teboj ko bo imel cas..dopovej mu, da sta zdele se sama..izkoristita to..potem ko pride tamalcek..tamalcka..bo svet, vajino zivljenje popolnoma drugacno..uzivajta sedaj..sama s seboj, pa neglede kje sta..doma je itak ponavadi najlepse..kajti potem boste uzivali trije…in na zacetku bo casa samo za vaju zelo zelo malo…pregovori ga, dopovej mu..saj znas..uzivajta..draga moja!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči zlata moja……A ti sploh veš koliko časa sva midva skupaj čez dan………??? Skoraj nič… Vidiva se zjutraj za par minut……zvečer pride domov okrog 20.00 ure…. In časa ne ostane skoraj nič……….: ((((((((((

kej je pa zdaj tole…a se bosta tolažili…jaz pa neutalažljiv in nepošten ostal…………….grrrrrrrrrrrrrr……

saj zmerem obe…ko pa sta tak nezahtevni…..

lepo počasi…in po vrtsti:

KAJ PA BI VEDVE , MLADOLETNICE, RADI???????????????”

To ni okej..res ne..draga moja..se huje bo ko bo otrok tu..ne mores biti toliko sama ejjjjj…delaj na temu, ker ne zelim brati nekega dne..kaj ne lepega…resno zvezdi…bodite druzina..ne vsak na svojem koncu..ce se le da…no razen ce vam tako pase…zelim ti vse dobro…pogovori se, povej..zahtevaj..dotajci mozevi buci..daj no..saj znas..omehcaj ga…

Ne mi zamerit!Ampak to se meni dogaja po 23 letih!In če imaš že v štartu tak lajf….khmmmm….ne vem?

razo..sem res tako mlada..tko lepo izgledam, da me zmerjas z mladoletnico

Kaj se pod moj post podpisuješ?
Najbrž,da si se zatrapala vame?
😉

kako gre ze una..ti sam ti..lahko me spremenis..in se nadaljuje..zacomprala si me..no si me..haha

To je pa lahko samo moja Žabi!
🙂

New Report

Close