najšibkejši člen
V petek sem gledala oddajo najšibkejši člen na TVS 1 in videla enega od igralcev, ki mi je ful padel v oči.
Pred kakšnimi 3 leti sva se spoznala na enem seminarju, preživela nekaj dni skupaj, potem pa sva se oddaljila.
Zopet bi rada dobila sled za njim, zato vas prosim, če ga katera pozna, da mi pomaga.
Ime mu je Roman, kratkih temnejših las, mladostnega izgleda, star 37 let.
Je pa to tisti, ki je prvi izpadel kot najšibkejši člen, če vam to kaj pomaga.
Vesela bom kakršnekoli informacije.
Pozdravček od Špele
Predlagam ti da pokličeš voditeljico te oddaje na TV kjer je bila ta oddaja in jo povprašaš če ti lahko da njegovo številko ali pa ti pusti njej svojo, da mu jo da.
Mi lahko katera pomaga. Na RTV res ne mislim klicati, pa kaj vam je.
A misliš, da je to, da bi na RTV vprašala kaj manj neumno, kot da tukaj sprašuješ???
Pa kaj jo napadate saj je samo vprašala….. mislim potem je boljše Breda,da nič ne odgovoriš:))
Ja pokliči na RTV zakaj pa ne, česa te je pa strah?
Če si tako zelo želiš je to najbrž edina pot!
Srečno
Točno tko, ne vem kaj me napadate.
če je kakšna pripravljena odgovoriti in ga pozna, bi prosila, da mi pomaga.
Ma ste ene res glupe.
Lp Špela
Ja ma draga Špela veš kako majhna je možnost, da ga tukaj katera pozna!
Zakaj res ne bi poklicala na Rtv?
No iskreno ti želim, da ga boš našla….
saj ne da bi ti hotla kej slabga, špela, sam ne verjamem da ti bojo tam kej poveda, ker se verjetno grejo varovanje osebnih podatkov.
Na tv so zelo prijazni, poskusi. Da pa so osebni podatki res zavarovani, je tudi prav, oni to upoštevajo. Zato predlagaj, da oni njega pokličejo in mu dajo tvojo številko oz naslov. Verjamem, da ti bodo ustregli, zakaj pa ne.
Tako bo volk sit in koza cela.
Če ti je res toliko do tega da ga vidiš, boš najbrž poskusila tudi to …kaj misliš?
Upajmo, da morda njegova partnerka ali pa žena ne bere tega foruma.
Ja to bi bil hec. Tudi meni je bil zelo simpatičen. Škoda, da so ga tako hitro izločili.
Lep dan, Maša
Kolk si zoprna, Špela.
Poglej v telefonski imenik!Saj veš od kod je in kako se piše piše,mar ne?
Čeprav malček dvomim,da te bo zelo vesel:))
Špela, tistemu tipu ni bilo ime Roman ampak Milan!
ne bil je roman
Forum je zaprt za komentiranje.