Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najslabša in najboljša horoskopska znamenja

Najslabša in najboljša horoskopska znamenja

S katerim horoskokskim znamenjem ste imeli največ in s katerim najmanj težav. . Pa po spolu.

Najslabše izkušnje z ribami, najboljše z levi in strelci

Oboje v družini in v poslovnem okolju

Najslabše izkusnje z tehtnicami   ženskega spola in levi moškega spola. Ostala so ok.

ne razumem se z dvojčki. obeh spolov. ne vem, ne gre mi, kaj naj rečem, zmer so upravičili svoj znak. Ostali pa kar ok.

Ženske tehtnica hinavske,zahrbtne,izkoriščevalske ……..

Ženske strelke: žleht, zahrbtne, privoščljive, nesramne hinavke

Če se že greste to “ocenjevanje” najslabši najboljši, je zelo pomembno v katerem znamenju si ti (in vsi tvoji aspekti, podznak, venera, itd.).

Primer, dve osebi med seboj nikakor nista  kompatibilni, ko se eden od niju “zamenja” pa se lahko ustvari popolna harmonija.

Tako da tako ocenjevanje je brez smisla in brez pomena, le zavaja in daje napačne ocene.

Najslabše izkušnje z biki, tehtnicami in dvojčki.

Najboljše izkušnje z devicami, ribami in levi.

dvojčki vage ribe najslabše izkušnje- ostali ok

a je lahko kakšno vprašanje še bolj neumno od tega?!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno932, 29.05.2024 ob 11:38

a je lahko kakšno vprašanje še bolj neumno od tega?!

Ja, to tvoje definitivno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1422, 29.05.2024 ob 11:59

Ja, to tvoje definitivno.

bebec brez možganske celice.

Jaz sem bikec. Smo zelo uredu

Najhujši so mi dvojčki, ženske in moški. Najljubši pa levi in bikci.

Ženske Vodnarke so zelo fajn, iskrene, borke, pogumne . Ribe so mi zoprne, take sanjave, neprizemljene.

Meni so dvojčki zakon, tudi vodnarji. Ne gre pa mi z ženskami strelec, kozorog, tudi levinje in device

Ovni in ovnice – čim dlje od njih, te uničijo do konca. Lahko bi celo rekla, da so peklensko hinavski in zlobni.

Dvojčki in Ribice – ful simpatični.

Je pa tako, vsako znamenje ima 1., 2. in 3. dekado in se med dekadami lahko zelo razlikujejo.

Edino ovni so no go iz vseh treh dekad.

Ženske: dvojčice in tehtnice mi ne ustrezajo. Razlika je le v tem, da se prve vsaj iskreno sprejo, druge pa so navzven fine, za hrbtom se pa marsikaj dogaja.

Žensko, s katero se res nisem mogla razumet je bila devica. Pa potem še ena bikica. Obe faušljivi. Z drugimi nisem nikoli imela težav.

Od moških pa tud devičnik in s strelci.

Ženska tehtnica je res hinavsko znamenje. Za moške ne vem, za ženske pa sem 100 procentna😈

Ženske dvojčki, katastrofa, dvolične in vedno morajo imeti prav. Se mi zdi, da je vsaka, s katero sem imela izkušnje, imela malo bipolarne motnje. Moški pa device, vase zagledani, tako zelo tlačijo druge dol, svojih napak pa ne vidijo.

Jaz sem marsovec, v podznaku pa zlati prinašalec in sem best of the best.
Pa kaj vam je, krave zabite blesave?
A če sem lev, pa se ti zlažem, da sem škorpion, me pa bolj ljubiš?
Delat se spravite, goske kičaste zarukane.

Kot škorpijonka se dobro razumem s strelci in strelkami, najboljša prijateljica je rakica. Privlačijo me pa skoraj vedno levi 🙂

Kolegice, ve kar po horoskopu in naj vam bo v veselje.
Nas peščica si izbiramo ljudi okoli sebe po značaju, dejanjih in razmišljanju, pa malo po spolnih atributih. Za horoskopsko znamenje niti ne vemo, kaj šele vprašamo in že sploh ne pomislimo na to bedarijo.

Je možno, da je komu to vredno razmisleka in tipkanja?? V tem stoletju?

Pajkice, push up, nohti, blond čupa, turbofolk, shopping, telenovele, kapučinčki in koktajlčki, pa kaka vedeževalka in sugardaddy… ta scena?
Faaaaak.
Ne rabimo vojne. Izumiramo turbo hitro in postajamo Planet opic

New Report

Close