Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najslabša in najboljša horoskopska znamenja

Najslabša in najboljša horoskopska znamenja

Ne prenesem žensk, ki so kozoroginje, strelke, device, občasno tudi ovnice. Od moških pa device nikoli več

Frendi: vodnarji,skorpioni,kozorogi,rakci,tudi ribe

Romantika Skorpionke,Bikice,Rakice,Ribice,tudi Strelke

No go Dvojcki in tehtnice

Od moskih se avtomaticno ne prebavljam z Levi,ki imajo obcutljiv ego in hitro jokajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5145, 29.05.2024 ob 08:22

S katerim horoskokskim znamenjem ste imeli največ in s katerim najmanj težav. . Pa po spolu.

Največ težav smo imeli z vraževernimi kreteni in raznimi teoretiki zarot.

Pa kolk ste vi stari in kakšno izobrazbo mate?

A vse sprašujete za horoskopsko znamenje, da lahko ocenite, če se boste ujeli z njimi?

Človekov značaj ni odvisen od tega, kdaj tvoji starši seksajo, lepo vas prosim.

Pa na podlagi mojega odgovora lahko še ugibate, katero znamenje ne verjame v horoskop. 🙂

Kar mene vprašajte. Vam kar povem, da ne pašete k nobenemu prisebnemu.
Tudi vidim v dimu, da jih boste dobile po puhlih glavah. Nekatere po pol leta, nekatere po dveh letih, ampak neizbežno.

To pa je res čudno vprašanje, ker v osnovi se karakter kaže iz podznaka!

Moje osebne izkušnje so pa različne.

Imam 3 dobre prijateljice device, ki so super fajne in se odlično razumemo. Potem pa je ena bivša “prijateljica”  tudi devica totalni podn in je ne morem prebavljati!

Imam dobre in slabe izkušnje z vsemi znamenji.

Imam dve sestrični, ki sta obe ovnici, pa ena je ful vredu, druga pa katastrofa. Sta kot noč in dan.

Imam dve sestri, ki sta dvojčici škorpijonki. Ena je ful uredu, druga obup, žleht, nesramna, maščevalna, vedno provucera in nagaja. Ta druga pa je vse kontra, prijazna, dobrosrčna, ima rada živali…. med tem ko una sovraži živali…

Pa mi razloži pol to. Horoskop nima nobene veze! Vsak človek si razvije svoj karakter. Jaz včasih mislim, da se je v mojo ta zlobno sestro škorpijonko naselil hudč. Res.

Najboljše se razumem z:

LEVI, STRELCI, RIBAMI, RAKI, BIKI

Malo manj:

DEVICAMI, DVOJČKI, TEHTNICAMI, VODNARJI

Najslabše pa z :

OVNI IN KOZOROGI

Lep dan še naprej.

Uff, najbolj mucna, manipulativna veza je bila s skorpijonom. Zahrbtni, zelo tezki karakterji. Tako moski kot zenske.

Z moskimi dvojcki imam posebno energijo. Nisem se spoznala dvojcka, s katerim se ne bi ujela.

Rakice so strup, medtem ko so Raki odlicni ljubimci in prijatelji.

Rojeni v znamenju strelca so neumno gospodovalni. Več lahko najdete v zdaj že menda 100 let stari reviji “Česa iščete v zvezdah”.  Piše, da je kombinacija strelec – rak najbolj zgrešena kombinacija za zvezo.

Najhujši so BIKI obeh spolov. Preračunljivi in materialisticni. Pa ovni, tudi obeh spolov. Netaktni in brez empatije. Pa kozorogi mi tudi nekako niso – so preveč hladni. Device so picajzli, da glava peče, vodnarji so čudaki. Pa moški tehtnice mi gredo na živce s svojo neodločnostjo. Ribe moški so pijanci in varalice, ženske pa hinavske.

Najslabši so dvojčki in škorpijoni.

Najboljši vodnarji in strelci.

¸Poznam kar nekaj škorpijonov, ki pičijo do bolečine, tudi raki so taki, strelci pa so optimistični, vedri, vendar ne jih užaliti.

Najboljši zame: raki, biki, ribe

malo manj: strelci, device

Vse ostalo je zanič!

Najslabši so škorpijoni, tehtnice in kozorogi!

Dvojcki:

Enciklopedija na dveh nogah. 🤔

Empatija in sesti cut je v njihovem genskem zapisu. 🤭

Ni pametno izkoristiti njihovega zaupanja.😲

Ženske dvojčki, čista katastrofa. Svojo zabitost skušajo zakamuflirat z navidezno družabnostjo.

Moški kozorogi, jokice stokice, stisnejo rep med noge takoj, ko ni po njihovo.

Biki, ženske in moški so pravi empati, prijetni za družbo, včasih sicer (po bikovsko) trmasti.

Strelci nezakomplicirani, uživači, super sogovorniki.

Najslabše so dvojčice. Fuj. Stran od njih. Preračunljivke! Manipulatorke in izkorišcevalke.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7944, 29.05.2024 ob 08:49

ne razumem se z dvojčki. obeh spolov. ne vem, ne gre mi, kaj naj rečem, zmer so upravičili svoj znak. Ostali pa kar ok.

Enako

Najslabse so ribe.

Smo kar hitre pameti in se hitrejsega jezika. Res se nam ne da zgubljati casa v debatah z pretezno glupimi, nerazgledanimi, nezanimivimi osebki.

Mogoce zacetne vljudnistne dwbate, potem pa umik, zal.

Avtorica upam, da si ne izbirate prijateljev zgolj po horoskopskem znamenju, ker boste zelo sfalila. Jaz spoznam človeka po njegovem obnašanju, dejanjih in niti slučajno po horoskopskem znamenju.

Sem pa nekoč čisto za foro malo preštudirala vse skupaj ali imajo sorodniki in znanci kakšno lastnost določenega znaka, ki bi izstopala, pa je nisem našla, prav nobene.

New Report

Close