Najslabše in najboljše reklame

Tale tema je verjetno že bila, pa je mogoče čas za ponovitev.
Torej, TOP reklama
in
FLOP reklama.
Moja top vseh časov – DOBRE VILE. (za mesečno rento ) par let nazaj – eni se je boste spomnal. (K’b meu vsaj dobre vile… da b’ meu do konca življenja meso pa polento… kva je reku? da hoče met mesečno rento…:)))) Še zdaj crkujem, ko se je spomnim.
FLOP reklama – teh je ogromno, trenutno pa me najbolj živcira ona za pleničke “sleep and play” – ko slišim ono ko poje znorim!!!

Dobre se trenutno ne morem spomniti, trenutno najslabsa, od katere dobivam pike je pa na radiu od DZS-ja, ko nekaj kokodajsajo o “levicnikih in desnicnikih”, pa ce po pravici povem, sploh ne vem ali reklamirajo kaksno pisalo ali akto ali kaj. Tako me spravi ob zivce, da izklopim senzorje za info.
Na TV pa mi gredo pa po defaultu na zivce reklame za praske, mehcalce, perwolle, calgone.
Aja, sem se spomnila, kul mi je nova reklama za ADSL, k se dva tipcka tusirata in na enega kaplja na drugega pa se usuje plaz – kao eden ima pocasen internet eden pa hitrega.

men je pa ful ok ona reklama za simobil :))tta k je zdle kr naprej po tv, pa ona za parfum puma mi je ful nora:).. najslabša pa dormeo..ko sam slišim ono lorello…pa ja za calgon je že tk zvelčano…

Meni pa je za pleničke sleep and play full dobra reklama. Mi privleče nasmeh na usta.
Meni je všeč tista……….ki palčki pridejo na vrata in se pritožujejo, da kako smrdi, smrdi, smrdi, kako smrdi……:)))))))
Butadtih mi ja pa tako in tako 95% in se nočem niti ubadati z njimi……
Itak jim je samo interes, da tako ali drugače pritegnejo našo pozornost…..

Najboljse:
– MIR (Mesnine Radgona) – dajta nama mir in potem en fant prinese pladenj salame
– Gorenjka cokolada – ena zenska, k si vse prste priscipne za koscek cokolade
– Visa ali Eurocard (se ne spomnim) s puncko, ki se igra s skatlo
– Tomy majoneza – ko fantku spricne na plakat in zensko polize, pa vstopi brat
– bozicne Coca Cole z luckami
Katastrofalne:
– Cinkarna – z leti mine vse, ce si pocinkan niti ne
– Dormeo in Zorman, actimel, praski, mehcalci, vlozki, topfen creme, zobne paste z zobarji, calgon – klasika
– vzajemna s Taijijem in se eno punco – kr neki

Meni je pa zelo všeč tista s policajko in polnim avtom fantov, ki jih pretipa, oni imajo pa pijačo skrito v hlačah (na, pa sem pozabila, s kateo pijačo)

mislim, da je tista pjača bandidos. ja pa tista reklama s punčko v škatli za masters kartico je tut luštna. pa una za vložke, ko en poba pride v kopalnico pa najde škatlo s tankimi vložki.
najbolj grožna mi je pa za orbit – ko uni tip kolegom prinese zobno ščetko, ali pa tisti ljudje ki namesto da bi gledal tekmo si perejo zobe … halo!
Ne morem požret HANE SURALOVE, v nobeni reklami. Kadarkoli se usedem na školjko imam občutek, da me gleda iz stene…

Meni je bila najbolj vsec tista za mislim, da je bila belinka barva.
Uglavnem mostiscarji se pogovarjajo in eden nekaj rece v stiui ‘dez pade les razpade’ in pol se nekaj in potem drugi ‘ti pa imas domisljija’ in drugi ‘kam pa pridemo brez domisljija’ :)))
Najslabsa mi je pa definitivno ena, ko en tip rece ‘VIDITE, VIDITE KAKO KAPLJA!’ sploh ne vem zakaj se tocno gre samo, ko to slisim mi gredo vse kocine pokonc (pa jih je karnekaj)
Te reklame za praske in oxi action … ze sam koncept je butast! Da bi mene kdo polil z vinoma al pa saj veste ko se mi mudi v sluzbo z belo srajco… give me a break!
o raznih dormeih itd. pa sploh ne bi izgubljala besed.
Lp, Dragi

Trenutno najboljše so Mobitelova, ko tip ženski ponudi telefon, ta pa ga zabriše skozi okno, večina reklam za Redbull in Merkatorjeva 5 na dan: preprosta, a učinkovita, vsaj za tiste, ki imamo radi sadje
Najslabših je pa kar nekaj, med njimi tudi Simobilova “od ust do ust”, za neki osvežilec prostorov (ali sploh dela? glej oblaček se je prikazal, neverjetno, ampak osvežilec dela), raznorazne reklame, ki obljubljajo nemogoče učinke, od čudovitih las, mehke kože, večne mladosti ipd.

Pa una je dobra, k dva čudna tipa na avtobusni postaji čakata, pol pa eden gre, drug z lopato pa za njim. Za Novice, en zaklad al kva iščeta? Taka fajn muska je zraven…
Za praške so mi vse čist mem,…Oxi, npr…

ko slišim gremo v harvey norman…….jojjjjjj kako bi tepla debila, ki si je to zmislil
pa tisti palčki smrdi smrdi smrdi……smrdi po mentalni retardiranosti
pa tuna calvo, tuna rio mare, tuna u p.m.
pa itak vse reklame za vložke, praške, kreme, osvežilce….sploh pa tista, ko dajo v dve kremi vrtnici in v prvi ful cveti v drugi pa umre……višek debilnosti
Meni so pa najboljse reklame od nike, addidas,.. tiste sportne reklame
najslabsa pa kaj te vem… hm.. ne spomnim se nobene..
aja se full dobra je ona za avto, ko stopa ena full bejba pa ji avto ne ustavi, ker en rece si ze videl kdaj pokvarjeno toyoto
lp, Marjana

Men je bila vsec tista za cliota, ko se arabski šejk pogovarja s svojim sinom, češ da se bo moral odreči cliotu, ker ni dovolj drag. Pa mostiščarji so bili tud super. Drugače pa… ja, če že moram trpet ob reklamah, bi bile lahko vsaj zabavne, ne pa da se mi uspe spomnit celi dve v zadnjih 10 letih, ki sta mi bile vsec.
p.s. Naj kdo naredi uslugo človeštvu in ubije dr. Suralovo
Tud men je zdej ena izmed najslabših ta za simobil od ust do ust, full mi je glupa. Drgač pa tune Safcol sam zarad reklame še nikol nisem probala, pa še kakšna bi se znala najdt. Sam očitno lih take glupe v glavi ostanejo, sam to je tud njihov namen pa čeprav so glupe.

PSI SO ZAKON!

Največji kretenizem: VZAJEMNA
…sploh, ko zagledam uno nosečnico… + “ni statusa, ni panike”… seveda ne, saj ti kot diplimantu cela žlahta rihta službo… in to za nedoločen čas, da ti ne bo treba kot nezaposlenemu klošariti za dodatno zavarovanje (beri:smrtno obsodbo), ki ti brez obveznega ne koristi kaj dobro,a …?!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.