Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najstarejša mamica na forumu

najstarejša mamica na forumu

Zanima me koliko ste stare najstarejše mamice na forumu? Stara sem 42 let in si zelo želim še enag otročka… Prvega sem rodila pozno,pri 38. Zanositev in nosečnost takrat b.p.

29

aja, dva otroka

Letos 40, prvi in edini otroček pozno pri 36-ih, pa si močno želim še enega…

34, ena hčerka

Ni še prepozno. Ampak se moraš zavedati, da ni ravno fajn, ne zate, ne za otroka. Če misliš, potem pohiti.

Prvi pri v 22 letu, sedaj jih imam 39 čez in se matramo še za enega.

40, 2 fanta. Lp, k.

Ja a matrata se?? Meni je tko smešno, ko ljudje pravijo da se matrajo za še enega otroka. Ne se MATRAT, začnita UŽIVAT!!!:))

Ja, matrava se zato, ker sta nama pred časom umrla že dva nedonošenčka.

LP

40, bom letos
enega sina, pri 30-ih.
Bi imela še enega a žal ne uspe.

Kolegica je prvič noseča in je v 42. letu.

44 let – dva odrasla fanta.

Drugega otročka sem rodila pri 36; zdaj bo stara 4 leta. Sicer ni bila “v planu”, ampak bi mi bilo danes zelo dolgčas, če je ne bi bilo. :)))

44 let, dva otroka, en 20 drugi 18 let. Žal ne bom več rodila, bom pa z veseljem počakala na vnuke.

32 let – dva fanta 1,5 let – dvojčka

Čez en mesec bom 37 . Imam dva fanta, eden 9 let, drugi 22 mesecev.
Najbrž bomo k rodnosti prispevali še enega, če le rata v naslednjih 12 mesecih, drugače pač ne.

LP Maja

Lep pozdrav !

stara sem 36 let, imam eno punčko, staro 7 let. Poskusila sva imeti še enega otroka, a po dveh spontanih splavih in eni izvenmaternični sva obupala in mislim, da ne bova več poskusila, čeprav je v meni tiha želja neprestanoma prisotna.

lep dan še naprej

Moja babica je imela pri 42 desetega otroka, mojega očeta. Dočakala je 86 let.

Stara sem 34 let in imam hčerko staro 6 let in pol. Imela bova samo njo, ker zaradi zdravstvenih razlogov otrok ne smem imeti več.

Včasih ko vidim dojenčke me kar zvije ker sem jaz zaključila, ampak tako pač je.

Upam pa da bom imela vsaj vnukov več.

38 let, dve punci, 8 in 6 let. Ne nameravamo imeti še kakšnega otročka.

Stara sem 42 let, pri 23 sem prvič rodila, pri 24 drugič. Dva fanta. Vedno sem si želela veliko otrok, pa se mi želja ni uresničila (ločitev,…). Še vedno si želim, in zdaj imam celo partnerja, vendar je on bolj proti. Že par let se odločava, medtem sem pa res že prestara ratala…se mi zdi:)

Nisi prestara. Le pogumno.

acjom,

zanima me, če si opravila kakšno amniocentezo, ker sama sem zdaj v tretje bolj panična in razmišljam o samoplačniški ac, kljub temu da je nuhalna b.p.

po 35 je ac brezplačna

New Report

Close