največja moja sreča…so……
Mi reče tamal sinek..mami sem se nekej zmislu,ne morem spat.To seveda,ko je ura že skoraj pol desetih in ko njegova mama uživa noč v gledanju filma-čeprav njeno srce ne prenese solzavih filmov…..
skratka pride,se za nekej časa usede k meni in se stiska v moje naročje.pOčasi ugotovi,da so igrače lepo pospravljene in mi zauga in reče…želim,da so igrače zmeraj tako pospravljene..hehehehe ti naši sončki so pa res od sile in se samo z nasmeškom odzovem tej njegovi izjavi,saj sem sama namreč maloprej klečala na kolenih,ko sem pospravljala goro igrač,rasuto vsepovsod po sobi…………
Potem pa me zmoti spet nekaj čisto njegovega….Mami a veš da te imam rad!Pa mi pritisne enga najlepšega lupčka na lička…..Pa mu rečem:jojjj jaz te bom kar pojedla..)))) pa mi odvrne,ne mami to me bo bolelo…..
Nadaljujem z mislijo in čustvom,ki me prepravljajo ob pogledu na korenjaka,ki bo čez pol leta dopolnil cela 4 leta.Spet ne morem bit tiho in mu rečem…a ti veš,da si bil tukajle (pokažem na trebuh) notri…zdaj si pa že tak fant……Pa mi odvrne…ja mami saj vem..pa z lapatulo sem se igral…(ropotuljico)…ampak a veš,jaz nisem zdaj nič zaspan….
Ampak spat je treba,zunaj je noč…mu odvrnem..vsi otroci že spijo….Pa mi odvrne..veš mene nekaj čudno trebušček boli….in če te trebušček boli,to pomeni da je treba nekaj jest…heheh
Ojej ostanem brez besed in seveda………..odhitim v kuhinjo……Ahhh postaneš čisto nemočen……..))))))))))))))))))))))))
Kot bi vedela,čutila da se nekaj pripravlja….
tamal in tisto o trebuščku je bila le uvertura v bolezen…
Ponoči je bruhal,spet ves vročičen..skratka noči ni bilo, le pretirana skrb za tisto vročina..rasla je hitro,tamal je drgetal,vmes bruhal….in zjuraj smo bili že na urgenci ob 7….
Tak da me čakajo spet pestri dnevi…aleluja…..:))))):((((((((((((((((((((((((((