Nakazilo socialnih prejemkov
Namesto da čakate na ta drobiž, raje kaj delajte, pa si zaslužite. Služb ni, pa jih ne bo več, dela je pa dovolj, res da na črno, ampak je. Moja znanka je že 10 let brezposelna in tako dobro, kot živi zdaj, še nikoli ni. Ji na misel ne pride iskat službo, ker zdaj več zasluži. Res pa dela in je pridna. Ne sedi doma in čaka na nakazilo, pa vse štiri od sebe.
Ni jasno ne? Očitno potem že nujno porebuje denar…vsaj pri meni je bilo včasih tako, da sem kako še čakala tistih par evrov. Ko boš enkrat v taki situaciji pa se oglašaj. In kolko vem, večina brezposelnih dela zraven, na črno, ampak to je za sproti ker se na črno le ne zasluži veliko, zraven tega pa enkrat je delo drugič ne, ti ne plačajo…vse sorte……ne vem, da si fauš tisih 200 eurov nekom.
Vsem, ki imate zlobne jezike bi privoščila vsaj enkrat tako situacijo.
Kdo je pol lenuh, če si v desetih letih ni našla službe!!????
Še dve leti nazaj je bilo lažje za delo, za službo. A veš da danes lahko dobiš službo in hodiš delat, potem pa ne dobiš plače mesec, dva, tri al pa nikol?…. imaš pa stroške s prevozom, položnice ne čakajo, živiš tudi ne od lufta…..
je nakazano, lahko dvignete, tisti k iste zaposleni in je ne potrebujete bodite veseli, verjemite da bi vsak raje delal kot bil odvisen od sicalne pomoci!
Konckoncev pa se to vas sploh ne tice, zato se ne vmesavajte v zadeve drugih.
V kolikor ni pretel 15 dnevni rok od vrocitve ne bo nakazila, govorim iz izkusenj.
Ja ti lenuh imaš kar pravi nick. Tajih kretenov je kar veliko. Večina nas je ostala brez vira preživljanja v nadaljevanju brez služb zahvaljujoč takim kot si ti in državi.
Človek kateri prejema socialno pomoč, v večini primerov ni sam kriv da je tako. Mnogi smo iizgubili službe, možnosti za delo z katerim bi si ustvarili osebni dohodek zahvaljujoč politiki zaposlovanja, taznim ostalim parametrom kateri so dobesedno uničili naše destinacije potem pa se javlja tak idiot ki bo vse nas žalil i obsojal. Samo tiho bodi tiu “lenuhi” pa raje ne piši oslarij.
Jasno je pa da si hudobna , nevoščljiva, zelo slaba oseba kakršne se mora vsak zaveden slovenec in zemljan sramovati.
Tudi mi, nekateri smo kdaj dobro zaslužili, nikdar brezposelnih ljudi v težavah poniževali, pač pa jim pomagali tako ali drugače.
Ti si pa osebek kateri bi revne, , ljudi z hudih stiskah še bolj uničili.
Če si tak tip ali tipica , se pa potem izprsi zaposli te ljudi pa jim daj plačo vsaj tisoč evrov Netto !!!
“Lenuhi” pokvarjen