Nakit e-shop
Jaz imam dobre izkušnje z nakupovanjem preko spleta, tukaj sem pa našla super stvari: Vaš link
Dostavi Gls.. Imajo zelo kvalitne izdelke, podobne kot Pandora.. Če se slučajno kaj strga, ali izgubi kamenček, in imate garancijo ga zamenjajo(pošljejo novega).. Srebro ne počni.. Gospa na tel. je izredno prijazna.. Toliko mojih izkušenj.. Pri njih sem naročila že preko 30 izdelkov tudi zlato.. Res pa je da če že, potem naročite 18 kt..lp..
Branislav, 11.03.2019 ob 12:35
Ali si se pozanimala zakaj niso poslali ? Na moje povpraševanje glede določenega artikla tudi nisem dobil odgovora . Menda je to neka Češka ali Slovaška firma kot sem zaznal iz vprašalnika za stranke .
Težko tole verjamem.. Vedno pošljejo.. V 3-4 dneh.. Dostavi Gls.. Je pa to iz Slovaške.. Veliko cenejši kot Pandorin…in nič manj kvalitetni.
Mojca208, 13.09.2024 ob 09:27
Dostavi Gls.. Imajo zelo kvalitne izdelke, podobne kot Pandora.. Če se slučajno kaj strga, ali izgubi kamenček, in imate garancijo ga zamenjajo(pošljejo novega).. Srebro ne počni.. Gospa na tel. je izredno prijazna.. Toliko mojih izkušenj.. Pri njih sem naročila že preko 30 izdelkov tudi zlato.. Res pa je da če že, potem naročite 18 kt..lp..
Zakaj pa 18 karatno? Saj za nakit ni najbolj primerno, je premehko. Zato je večina nakita iz 14 karatnega zlata.