Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nakit e-shop

Nakit e-shop

Ali je mogoce kdo nakupoval na spletni strani….izkusnje?

Hvala

Moje izkušnje so, da prstana sploh niso poslali. Še dobro, da nisem plačala vnaprej…

Jaz sem kupovala in je bilo vse v red. Plačaš po povzetju tako zaenkrat bp.

LP

zelo dobre izkušnje, naročeno v ponedeljek, v sredo že pri meni doma, plačano s paypalom, vse OK.

Jaz imam dobre izkušnje z nakupovanjem preko spleta, tukaj sem pa našla super stvari: Vaš link

Ali si se pozanimala zakaj niso poslali ? Na moje povpraševanje glede določenega artikla tudi nisem dobil odgovora . Menda je to neka Češka ali Slovaška firma kot sem zaznal iz vprašalnika za stranke .

Sem nakupovala .Problem je njihova dostava dpd katera noce dostavit paketa u roku trijih dnevag,vec ga podaljsujejo iz dneva v dan ,al pa iscejo da dostavijo do petrola .Niso resni!

Prosim ds tam ne kupujete nakita ker je katastrofa.Imela sem uničeno poroko.

Kupila sem zlati obesek, lep, poceni, dostava bp

Kupila sem jekelno verižico za sebe, mamo in sestro. prvič. Drugič pa zlate uhane za nečakinjo. Plačala sem po povzetju in vse je bilo o.k.  Ugotovila sem, da lahko zbiraš točke zvestobe in jih spremeniš v konkreten popust. Z izdelki sem zadovoljna.

dostavlja GLS

Dostavi Gls.. Imajo zelo kvalitne izdelke, podobne kot Pandora.. Če se slučajno kaj strga, ali izgubi kamenček, in imate garancijo ga zamenjajo(pošljejo novega).. Srebro ne počni.. Gospa na tel. je izredno prijazna.. Toliko mojih izkušenj.. Pri njih sem naročila že preko 30 izdelkov tudi zlato.. Res pa je da če že, potem naročite 18 kt..lp.. ❤️

Katastrofa od trgovine, pozitivne komentatorje tukaj, piše lastnica trgovine.

Kakšno šaro prodajajo, je moja vrnila verižico, pa ni nikdar dobila vrnjenega denarja.

Odgovor na objavo uporabnika
Branislav, 11.03.2019 ob 12:35

Ali si se pozanimala zakaj niso poslali ? Na moje povpraševanje glede določenega artikla tudi nisem dobil odgovora . Menda je to neka Češka ali Slovaška firma kot sem zaznal iz vprašalnika za stranke .

Težko tole verjamem.. Vedno pošljejo.. V 3-4 dneh.. Dostavi Gls.. Je pa to iz Slovaške.. Veliko cenejši kot Pandorin…in nič manj kvalitetni.

Ja, 13.09.2024 ob 09:35

Katastrofa od trgovine, pozitivne komentatorje tukaj, piše lastnica trgovine.

Ne.. Nisem lastnica, ampak stranka..

Anonimno680, 13.09.2024 ob 09:40

Kakšno šaro prodajajo, je moja vrnila verižico, pa ni nikdar dobila vrnjenega denarja.

Ne verjamem.. Ker ni treba vrniti izdelka do 100e,ampak samo poslati sliko.. Tako da ne nakladajte.

Mojca208, 13.09.2024 ob 09:27

Dostavi Gls.. Imajo zelo kvalitne izdelke, podobne kot Pandora.. Če se slučajno kaj strga, ali izgubi kamenček, in imate garancijo ga zamenjajo(pošljejo novega).. Srebro ne počni.. Gospa na tel. je izredno prijazna.. Toliko mojih izkušenj.. Pri njih sem naročila že preko 30 izdelkov tudi zlato.. Res pa je da če že, potem naročite 18 kt..lp.. ❤️

Zakaj pa 18 karatno? Saj za nakit ni najbolj primerno, je premehko. Zato je večina nakita iz 14 karatnega zlata.

New Report

Close